outlaw star Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 πωωω,παει η εξεταστικη..... ναι σιγά δικαιολογίες το λιώνεις 3 μέρες απο το πρωί μέχρι το βράδυ και μετά ξεκινάς διάβασμα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 η πολύ απλo το παίζεις μετά μιας και το game θα είναι εκεί για πάντα, η εξεταστική όχι...διαβάστε ρε!!!
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Διαβάστε γιατί αν δεν το κάνετε μετά θα σας βγει η παναγία στην δουλειά...
Predatorkill Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Παιδες ξερετε ποτε θα κυκλοφορησει στα Ελληνικα μαγαζια για το Xbox 360?
Predatorkill Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω για την απαντηση. Παντως ειναι καπως παραξενο που κυκλοφορησε για το PS3 και μερικες μερες μετα θα ερθει για το 360...
chill Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Απογοητευτικό θα έλεγα Περίμενα πολλά περισσότερα και όχι ένα ηλίθιο wolverine/hulk like game for kids.
outlaw star Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 η πολύ απλo το παίζεις μετά μιας και το game θα είναι εκεί για πάντα, η εξεταστική όχι...διαβάστε ρε!!! σώπα μωρέ και η εξεταστική εκεί θα είναι το σεπτέμβρη
fearwhatnow Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Απογοητευτικό θα έλεγα Περίμενα πολλά περισσότερα και όχι ένα ηλίθιο wolverine/hulk like game for kids. Εμ τι αλλο θα ηταν.Αφου εχουμε μπλεξει με κονσολα 4ετιας.Τα μονο καλα παιχνιδια απο χ360 ηταν τα Gears of War,Mass Effect και GTAIV.Και φυσικα και τα τρια ηταν κλασεις ανωτερα σε γραφικα στο pc.Δεν ειμαι console hater(εχω wii αλλωστε) αλλα η ζημια που εχουν κανει στο deep gaming οι κονσολες ειναι μεγαλη και ολοφανερη.Το χ360 ειναι για NHL,NBA,College Hoops,MLB δηλαδη για sports gaming.
ptsiou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ειχα καλη εντυπωση αλλα τωρα κραταω επιφυλαξεις. οκ καλα γραφικα αλλα απο εκει και περα?
dkmaster Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Παιδιά εγώ σε 1680χ1050 με όλα high βγάζω 20 - 30 frame αλλά τα γραφικά δεν με συγκίνησαν και ιδιαίτερα. Ωραία είναι αλλά δεν με τρέλαναν κιόλας. Τώρα σαν παιχνίδι δεν ξέρω ακόμα γιατι έπαιξα λίγο.
Fronimitis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ειχα καλη εντυπωση αλλα τωρα κραταω επιφυλαξεις.οκ καλα γραφικα αλλα απο εκει και περα? Γιατί κρατάς επιφυλάξεις;Υπάρχει κανένα παιχνίδι που να αρέσει σε όλους;ΟΧΙ.Εμένα π.χ. δεν μ'αρέσει το Gears of War 2(αν και το έχω μόνο την πρώτη πίστα έπαιξα και δεν μου άρεσε).Και τι να κάνουμε τώρα;Δες το κι άμα δεν σ'αρέσει μην το πάρεις.Εμένα μου άρεσε πάντως.
outlaw star Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Παιδιά εγώ σε 1680χ1050 με όλα high βγάζω 20 - 30 frame αλλά τα γραφικά δεν με συγκίνησαν και ιδιαίτερα. Ωραία είναι αλλά δεν με τρέλαναν κιόλας. Τώρα σαν παιχνίδι δεν ξέρω ακόμα γιατι έπαιξα λίγο. σε τι μηχάνημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα