Προς το περιεχόμενο

Prototype

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα screens από γνήσιο αντίτυπο σε 360 και ps3 (κλασσικά έσπασε το street day). Για pc τίποτα. Eλπίζω να μην προκύψει καμιά απροσδόκητη καθυστέρηση :(

Με το καλό να μας φέρεις καλά νέα το συντομότερο. GIEF PROTOTYPE NAO!!!!

Δημοσ.

Το παίζω στο xbox360 και οι εντυπώσεις είναι οι καλύτερες.Το στόρυ κι ο χαρακτήρας εμένα μου θυμίζει τον Νόμακ από την ταινία Blade 2 που ο τυπάς φόραγε κουκούλα,είχε απίστευτη δύναμη κι ουσιαστικά έψαχνε εκδίκηση απο τον δημιουργό του.Κατά τα άλλα υπάρχει η απόλυτη ελευθερία,διαλύει τα πάντα στο πέρασμα του κι άμα τον έχεις να τρέχει όλη την ώρα σου θυμίζει τον Sonic τον σκαντζόχοιρο της sega.Έχω μια εντύπωση όμως ότι επειδή το να καταστρέφεις τα πάντα γύρω σου είναι κι η μοναδική πλοκή του παιχνιδιού,θα το βαρεθώ πριν το τερματίσω.

Δημοσ.

Εντάξει μωρέ. Ένας τύπος που σφάζει ζόμπι και στρατιώτες είναι. Δε περιμένουμε και το θαύμα του gaming αλλά είναι καλή μίξη για να βγάζεις το άχτι σου!

Δημοσ.

Πολύ καλό είναι τελικά. Θυμίζει Crackdown/Hulk: Ultimate Destruction. Γραφικά μέτρια αλλά το gameplay είναι ο ορισμός του fun και αυτό είναι που μετράει.

Δημοσ.

Τελικά όσο το παίζω τόσο πιο πολύ πορώνομαι.Αναφέρομαι στην έκδοση για xbox 360 βέβαια αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα είναι και στο PC.Λες και έχεις έναν μεταλλαγμένο Hancock είναι ο χαρακτήρας.Δεν ξέρω αν θα αρέσει σε όλους αλλά μια ματιά αξίζει να του ρίξετε.

Δημοσ.

Πολλά ταξί στο παραπάνω video ρε παιδί μου...

Και πως σκοτώνεσαι σε αυτό το παιχνίδι; :P

Πάντως κρίμα που δεν έχει multiplayer..

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι θα μου έρθει πιο γρήγορα (από το play.com) από αυτούς που το περιμένουν από τον θείο τους :-D

Δημοσ.

Impressions από την PC έκδοση

System:

Vista Ultimate SP2

Core 2 Quad Q9550 2.83Gh (overclocked to 3.2Gh)

4Gb RAM

Nvidia Geforce GTX 285

Settings:

Resolution - 1980x1020

AA - 4x

Vsync - On

Shadow detail - High

Graphic Detail - High

i am running a rather powerful system so it isnt the best indicator for everyone but i havent seen anyone else post their system performance

i have played through the first mission only so far and for some reason my FRAPS wasnt working with it, it was however perfectly smooth gameplay through the whole mission, i was not able to notice any drop in framerate

controls needed some configuring to suit how i like to play, i am using keyboard and mouse, but that was easily done

Δημοσ.

Στο xbox360 το τερμάτισα πάντως.31 αποστολές έχει...Δεν λέω τίποτα παραπάνω απλά παίχτε το.Εμένα με κόλλησε πάντως (έτυχε να έχω και άδεια απο τη δουλεια κι είχα χρόνο να παίξω χωρίς να ακούσω και την γκρίνια της κοπέλας μου ότι την γράφω :P).

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...