Προς το περιεχόμενο

Prototype

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαλάστηκα που δεν εχει ονλινε ...έλεος. Εγω πιστευω ειναι παπαριες αυτο που λενε, και καλα, να πλουσιεψουν το single player. Βλακειες..απλα δεν εχουν τον χρονο να το κανουν και αφου εχουν κανει τοσες αναβολες...παρτε τωρα το μισο τελειωμενο. και τα Pr marketing tricks Που πανε να πουλησουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ανακοινώθηκαν και οι απαιτήσεις συστήματος:

Λειτουργικό σύστημα: Windows XP (Service Pack 3) ή Windows Vista (Service Pack 2)

Κάρτα γραφικών: 256 MB 3D hardware accelerator card (προτείνονται οι σειρές GeForce 7800 και Radeon X1800) με πλήρη υποστήριξη DirectX 9.0c και Shader Model 3

Επεξεργαστής: Pentium Intel Core 2 Duo 2.6 GHz ή AMD Athlon 64 X2 3800+

Μνήμη: 1 GB of RAM (Windows XP) - 2 GB (Windows Vista)

Σκληρός δίσκος: 8 GB

Δημοσ.

δεν είδα αν αναφέρθηκε κάπου, αλλά σε ενα απο τα video απο το gametrailers που πόσταρε ο privater, ο lead game designer του παιχνιδιού είπε πως εξαιτίας του shape changing ο χαρακτήρας, σε περίπτωση που πάρει τη μορφή κάποιου λοχία κτλ οι υφιστάμενοι του θα ακολουθούν εσένα και θα παίρνουν διαταγές απο εσένα για το που να κινηθούν τι να καταστρέψουν κτλ

αν αυτό δεν είναι πρωτοτυπία πια, τι να πω...

το θέμα είναι με το σύστημα μάχης να κάνεις παπάδες με κάποια λογική, όχι geek-combos.

μετράει της π0^ταναρας θα γίνει...

Δημοσ.

Επαιξα για καμια ωριτσα στο xbox, το παιχνιδι μεχρι στιγμης μου φενεται ενδιαφερον αλλα μου θυμιζε πολυ spiderman και πιο συγκεκριμενα venom.

Περισσοτερες εντυπωσεις αυριο γιατι τωρα ειμαι πτωμα...

Δημοσ.

Αμάν ρε TDI.....τσάμπα χάρηκα. Συνήθως γράφεις τα releases, βλέπω το όνομα σου ως τελευταίος χρήστης που απάντησε στο prototype......Κοντεύουν και οι μέρες και σκέφτηκα ότι μας ήρθε. Κραύγαζα ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ μέχρι που άνοιξα το topic και είδα ........

Άμα δεν πατάει ιστό spidey δεν είναι... :P

Σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...