Skia11 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Ρε check και εγώ pcακιας είμαι αλλά trust me το infamous αξίζει αρκετά. Εξάλλου είναι super να έχεις και το αραλίκι της κονσόλας στον καναπέ και το τουμπανο pc για τα MMOs και τα συναφή στο γραφείο σου. Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι 1 μήνα τώρα που έχω το PS3 δεν έχω ξεκολλήσει και την έχω καταβρεί με τη συγκεκριμένη κονσόλα.
Erwdios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Το παιχνίδι τα σπάει. Το νοίκιασα χθες, για να του ρίξω μια ματιά και πραγματικά με ενθουσίασε. Τα combos του είναι σκέτη απόλαυση και τα upgrades σε κάνουν να θέλεις να θερίσεις περισσότερους. Κι επειδή κάτι άκουσα για AI σαύρας, όποιος θέλει, ας το παίξει σε hard mode και θα αλλάξει γνώμη.
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Κι επειδή κάτι άκουσα για AI σαύρας, όποιος θέλει, ας το παίξει σε hard mode και θα αλλάξει γνώμη. εγώ και στο νόρμαλ χάνω...
Erwdios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 εγώ και στο νόρμαλ χάνω... Πας για easy mode σούμπιτος...
Sadman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Εγώ το τερμάτισα στο normal μία...τω΄ρα θα ξεκινήσω και στο hard
Chaos3X Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Τελικά τον ήχο πως τον φτιάχνουμε τελικά??? Sound/Audio Devises/Auto Mix δεν υπάρχει στον υπολογιστή μου που είχε πει ένα παιδί ότι πρέπει να το ορίσουμε σε studio 24000hz... Καμιά πρόταση?
Tzimmys Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Χωρ'ις να το έχω δοκιμάσει Prototype Sound Fix – Summary1. Open the file [ ..\Prototype\00audio.rcf ] via ScarfaceExplorer. 2. Extract files into the [ ..\Prototype\Audio ] folder. 3. Rename [ ..\Prototype\Audio\audio\ambience.p3d ] into something else. 4. Rename [ ..\Prototype\00audio.rcf ] into something else. 5. Select all files and folders (Ctrl – A) in the [ ..\Prototype\Audio\audio ] folder. 6. Cut all files and folders (Ctrl – X) in the [ ..\Prototype\Audio\audio ] folder. 7. Paste them in the [ ..\Prototype\Audio ] folder. 8. Start Prototype and play the game without any sound issues.
vamirexa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 χαιρετε, εψαξα αλλα δεν βρεικα post σχετικα με αυτο το παιχνιδι. θα ηθελα να σας πω για αυτο το παιχνιδι ειναι υπεροχο, ειστε ο αλεξ μεντεζ καπως ετσι, και απλα σπερνετε πανικο αναμεσα στους μολυσμενους κατοικους της Ν.Υ και στον στρατο που σας καταδιοκι.το παιχνιδι εξελισετε σαν μια ταινεια και ειναι πολυ καλοσχεδιασμενο και μελετιμενο, οριστε ενα βιντεο (δεν ξερω αν επιτρεπετε αλλα παρτετο) -> [ame]http://www.youtube.com/watch?v=JvsUkUaJjYs[/ame]
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Το έπαιξα για κανά μισάωρο. Ο ήρωας είναι πολύ εντυπωσιακός σε αυτά που κάνει (τα πάντα σχεδόν!) αλλά φοβάμαι πως, όπως είπαν κάποιοι, θα γίνει μονότονο μετά από λίγο. Το πρόβλημα του ήχου ήταν το πρώτο που με ενόχλησε, και μετά τα μέτρια γραφικά. Πάντως έχει σενάριο ό,τι πρέπει, για να γίνει ταινία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 από τον Uwe Boll κιόλας?
sozz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 βασικα το τερματισα 2 φορες για αν τον κανω φουλ σε ολα μετα κατανταει βαρετο σαν να παιζεις gta 4 χωρις αποστολες
tzotzo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 ειμαι σε μια αποστολη που πρεπει να καταστρεψω κατι ελικοπτερα. Ξερει κανεις πως την περναμε? επισης ειναι πολυ μεχρι το τερματισμο του παιχνιδιου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα