Προς το περιεχόμενο

Prototype

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ κατι αλλο πρεπει να λες φιλε μου,σε αυτο επρεπε να παρεις την μορφη του για να μπεις σε ενα κτηριο...και την παλεψα ευτυχως.για να δουμε τωρα με τους hunters.προβλεπεται πολυ καψιμο....

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@three_brothers1 συμφωνώ τα γραφικά είναι για τα στάχυα αλλά εμένα με κράτησε το gameplay οι κινήσεις και ο απόλυτη καταστροφή που μπορείς να προκαλέσεις :)

Δημοσ.

Ας πω και εγω την γνωμη μου....

Μιλαμε για ενα open world game οποτε τα γραφικα ειναι μια χαρα....

Αν ηταν καλυτερα δεν θα μπορουσε να το παιξει κανεις και θα κραζαμε για την μηχανη του παιχνιδιου.

Gameplay εμενα μαρεσει παρα πολυ...Ειναι πολυ διασκεδαστικο και ο χαμος που μπορεις να προκαλεσεις ειναι......

Τελος το story για τετοιου ειδους παιχνιδι το θεωρω πολυ καλο και ενδιαφερον και οχι χαζο και βαρετο...

Παντως σε γενικες γραμμες καιρο ειχα να βρω ενα game που θα ελεγα πως ειναι ΚΑΛΟ για να περνας την ωρα σου...

Δημοσ.

Τα γραφικά του είναι πολύ καλά για τέτοιου είδος παιχνιδιού όπως προ είπε και ο mitsosk2000... απλά δεν χαίρομαι την πολύ όσο στο gta πχ (λογικό)

Δημοσ.

Τελικά το game ήταν πολύ κονσολάδικο για τα γούστα μου και έφαγε δρόμο από τον σκληρό πρωτού το τελειώσω. Γενικά τα game με checkpoint με εκνευρίζουν αφάνταστα. Ακόμα και το σενάριο του ήταν για τα πανυγήρια καθώς και οι πρωταγωνιστές δλδ ο τύπος και η αδερφή του ήταν νομίζω ήταν οι πιο χάλιδες που έχω παίξει σε game ever.

Καλό το παιχνιδάκι για κάποιον που του αρέσουν τα arcade αλλά μέχρι εκεί..

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερετε γιατι η μουσικη ακουγεται παρα πολυ σιγα και πως να το διορθωσω?Εβαλα και το dx που ειχε το game αλλα τιποτες..:-(

Δημοσ.

Να πω και εγώ την γνώμη μου..

Τα γραφικά τα βρήκα μια χάρα(λαμβάνοντας υπόψη το είδος του παιχνιδιού)

Τα gameplay και η ελευθερία κινήσεων τα σπάει,και γενικά το game μου άφησε μια θετική άποψη.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...