Προς το περιεχόμενο

Prototype

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν λέω πως έφτασα εκεί πέρα αλλά είναι ψηλότερα, χαχαχαχαχαχαχαχα :lol:

3ije9ppa2jmt39ejpbjj.jpg

OH COME ON! You cheated! Μπορούσα και εγώ να κάνω Lv.3 Jump με Airdash Double Boost! Grrrrrrrrrr! :<

Μόλις τελείωσα το παιχνίδι και έχω να πω ότι το story mode διήρκησε μόνο 10 παρα κάτι ώρες.

Μετά από τον τερματισμό του τελικά είσαι Free να κάνεις ότι θες? Free Roam στη πόλη για τα Questάκια? :rolleyes:

/Μαρία

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από τον τερματισμό του τελικά είσαι Free να κάνεις ότι θες? Free Roam στη πόλη για τα Questάκια? :rolleyes:

/Μαρία

Ναι. Και όχι είσαι free, αλλά το κάνεις απαραίτητα ας πούμε.

Το τερμάτισα και εγώ. Μου άρεσε πάρα πολύ. Εκτός από τα πολύ ωραία γραφικά και το gameplay, μου άρεσε πολύ και η ιστορία. Πολύ καλό παιχνίδι. Άνετα ένα 8,5 με 9 στα 10.

Δημοσ.
OH COME ON! You cheated! Μπορούσα και εγώ να κάνω Lv.3 Jump με Airdash Double Boost! Grrrrrrrrrr! :<

/Μαρία

Ναι μετά κάνεις ότι θες και νομίζω ότι δεν υπάρχουν και στρατιωτικοί να μπαίνουν στα πόδια σου.

Δημοσ.
Λάθος, στρατιωτικοί υπάρχουν όπου υπάρχουν και οι βάσεις τους....

Όπως και infected όπου έχει Hives..

Γι'αυτό είπα και το νομίζω.;)

Δημοσ.
Λάθος, στρατιωτικοί υπάρχουν όπου υπάρχουν και οι βάσεις τους....

4 βάσεις δεν είναι όλες και όλες? Αν τις έχω διαλύσει από τώρα ποιες βάσεις θα μείνουν? :rolleyes:

(Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι αργότερα. Δεν έχω προχωρήσει καθόλου το Story.. Απλά FARMάρω συνέχεια τον κοσμάκη :P Είμαι και Hardcore grinder από τα MMO και μια χαρά περνάω τη 1 ώρα την ημέρα :-D)

/Μαρία

Δημοσ.
4 βάσεις δεν είναι όλες και όλες? Αν τις έχω διαλύσει από τώρα ποιες βάσεις θα μείνουν? :rolleyes:

(Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι αργότερα. Δεν έχω προχωρήσει καθόλου το Story.. Απλά FARMάρω συνέχεια τον κοσμάκη :P Είμαι και Hardcore grinder από τα MMO και μια χαρά περνάω τη 1 ώρα την ημέρα :-D)

/Μαρία

κάνουν respawn.

Πρέπει να τις διέλυσα καμια 20aria φορες(thermobaric tank φορ δε γουιν)

Δημοσ.

Το έβαλα σήμερα. Όλα οκ, μόνο που δεν έχω ήχο. :-(

Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Η κάρτα ήχου μου είναι η Asus Xonar D2X.

Δημοσ.

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο hype και άρχισα το game να δω τι λέει. Καλές οι πρώτες εντυπώσεις με τον open κόσμο του και γενικά με τον χαμό που γίνετε και πως τον έχουν αποδώσει. Φοβερό να βλέπεις μια πόλη να μετατρέπετε σε κόλαση και από mission σε mission και να μετατρέπετε σταδιακά σε κόλαση πανικού.

Στα τεχνικά θέματα τώρα. Παίζω το game με full detail σε 1680χ1050 και τρέχει άψογα εκτός.. Στην πίστα που πρέπει να υπερασπιστείς το hive ήταν το μόνο σημείο που αντιμετώπισα τρελή πτώση στα frame. Αλλά μόνο εκεί. Σε άλλες καταστάσεις ακόμα και όταν με κυνήγαγε όλος ο στρατός το game έτρεχε άψογα. Νομίζω κάπου το χαλάει το κόκκινο.

Το pc μου είναι cpu 8500, 285gtx και 4g μνήμη σε xp.

Ενά άλλο προβληματάκι που έχω είναι με τον ήχο. Δεν μπορώ να ανεβάσω την ένταση με τίποτα η καλύτερα σε σύγκριση με άλλα game και για τα γούστα μου ο ήχος ακούγετε αρκετά χαμήλα και δεν μπορώ να απολαύσω το μακελείο που γίνετε»

Για όσους έχουν πρόβλημα με τον ήχο δείτε και εδώ

http://ahkong.net/prototype-sound-fix/

με δώρο την κινέζα.

Δημοσ.

παιδες ειμαι στην αρχη και ψιλοκολησα....εκει που πρεπει να μπω στην gentek facility τι πρεπει να κανω????υποτιθεται πως πρεπει να παρω την μορφη εκεινου του ''in charge'' αλλα με βλεπουν και με ραπιζουν.τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Πήγαινε κοντά του και πάτα το f στο πληκτρολόγιο θα σου ανοίξει ένα μενού αριστερά. Μόλις γίνει η σπείρα κόκινη πάτα το e για να τον σκοτώσεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι κανείς.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...