Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Σε όλα τα παιχνίδια εκτός από fps και rts βολεύει πιο πολύ το χειριστήριο από ποντίκι/πληκτρ. ξέχασες τα RPG και τα adventure
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 ξέχασες τα RPG και τα adventure κοίτα... καθαρό rpg δεν νομίζω να σου βρίσκετε πρόχειρο αυτή την εποχή όπως και καθαρό adventure. απλά βλέπω ότι ακόμα και εγώ που ούτε ποδοσφαιράκι δεν μπορούσα να παίξω με χειριστήριο, μετά από λίγο προσπάθεια έχω καταβολευτεί. Πόσο μάλλον σε παιχνίδια σαν το prototype
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 καθαρό ξε καθαρό είναι μέσα σε αυτά που παίζονται με mouse/keyboard
Chaos3X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εγώ ρε παιδιά χρησιμοποιώ χειριστήριο PS2 και USB αντάπτορα και δεν μου το αναγνωρίζει! Είναι το πρώτο Game που το παθαίνω αυτό...
Galis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=206663 κατεβασε αυτο και εισαι κομπλε
sleepy_head Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Έδωσα 50e και αγόρασα το XBOX 360 Wireless Gamepad. "Μια χαρά", λέω, "θα παίξω όχι μόνο Racing αλλά και κάνα Action σαν το [PROTOTYPE]". Ε έπαιξα και με Gamepad και έχω να πω πως, όπως και στα FPS έτσι και στα περισσότερα Action το Mouse είναι faster και πιο precise από το να αφήνεις τα κουμπιά και να κουνάς δεύτερη ροδέλα....... Wireless για παιχνίδια? με τίποτα. Εγώ με xbox360 χειριστήριο (με καλώδιο) παίζω το prototype και είναι μια χαρά, για μένα πιο βολικό.
Chaos3X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=206663 κατεβασε αυτο και εισαι κομπλε Thank you so much but whati is this?
Galis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 με αυτο θα δει τον μοχλο σου ως xbox360 controller και δεν θα χεισ προβλημα.Το ιδιο εκανα και εγω.Κανε extract μεσα στο γακελο του prototype και τρεξε το exe πριν μπεις στο game και θα δει το μοχλο σου
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Wireless για παιχνίδια? με τίποτα. Εγώ με xbox360 χειριστήριο (με καλώδιο) παίζω το prototype και είναι μια χαρά, για μένα πιο βολικό. Τώρα ποιά διαφορά μπορεί να έχει στο Game, στην ευκολία χρήσης του (Μα γι' αυτό δεν βγήκαν τα wireless ) ή στις επιδόσεις του ένα Wired και ένα Wireless Controller ΙΔΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΣ.. ένας sleepy_head ξέρει Σε όλα τα παιχνίδια εκτός από fps και rts βολεύει πιο πολύ το χειριστήριο από ποντίκι/πληκτρ. Διαφωνώ Άλεξ. Το έχω θέσει πιο απλά.. πες μου που διαφωνείς. Gamepad is for: Fighting / Action / Sports. Joystic, Racing Wheel are for: Simulation. Mouse is for: Everything else. Και έχω να προσθέσω ότι κάπου έκανα λάθος. Όταν λέω Action στην Gamepad μεριά, η αλήθεια είναι ότι εννοώ μονάχα τους τίτλους που δεν κυκλοφόρησαν/κυκλοφορούν για PC με ανανεωμένη έκδοση! Το DMC4 ας πούμε θα ήταν καλύτερο με Gamepad που δεν supportάρει το Mouse.. Άλλοι τίτλοι όμως σαν το Assasin's Creed ή [PROTOTYPE] είναι προτιμότερο to be played με Mouse/Kb. Άρα πάει ~50% of the Action Genre. /Μαρία
sleepy_head Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Τώρα ποιά διαφορά μπορεί να έχει στο Game, στην ευκολία χρήσης του (Μα γι' αυτό δεν βγήκαν τα wireless ) ή στις επιδόσεις του ένα Wired και ένα Wireless Controller ΙΔΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΣ.. ένας sleepy_head ξέρει μια.. Και ναι μπορεί να έχουν διαφορά στον χρόνο απόκρισης. Γενικά τα wireless που έχω δοκιμάσει είναι χάλια. FPS με χειριστήριο? Μην τρελαθούμε >.< Τελευταία φορά που έπαιξα fps με χειριστήριο ήταν το Medal of Honor στο Playstation:-(
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 μια.. Και ναι μπορεί να έχουν διαφορά στον χρόνο απόκρισης. Γενικά τα wireless που έχω δοκιμάσει είναι χάλια. Between XBOX 360 Controller (wired) and XBOX 360 Controller (Wireless), there is no difference at all except the () part.. trust me. Το ένα έχει καλώδιο και το άλλο έχει μπαταρία. Period. το Medal of Honor στο Playstation:-( Όμορφες εποχές.. Στο συγκεκριμένο τίτλο νόμιζα (από τις επιδόσεις μου στα τουρνουά της πόλης) πως ήμουν η καλύτερη στο κόσμο.. Too sad με offline gaming δεν μαθαίνεις ποτε.. Νάνε καλά και τα MMO που μπορείς να συγκριθείς με το κόσμο.. /Μαρία
hostolis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Γαμ**το παιχνίδι, τερμάτισα το storymode και τώρα κάνω τα challenges. Μερικά είναι αρκετά δύσκολο να πάρεις χρυσό! Άσχετο: Μου τη σπάει που δεν μπορώ να το παίξω σε 1680x1050 (δηλ. σε native 22"), το μέγιστο που πάει είναι 1280χ800... Γιατί κόψαν τις μεγαλύτερες αναλύσεις; Το Assasin's creed (ίδια μηχανή γραφικών με το Prototype, σωστά; ) το έπαιζα ανετότατα σε 1680x1050! Έχω [email protected], GeForce 8800GTS 320MB, RAM 2048MB @ 800MHz
korios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Και σε εμένα παίζει σε 1680x1050. Πολύ καλό παιχνιδάκι αν και δε με αρέσουν τα fps kai ta action αυτό το βρήκα πολύ διασκεδαστικό (ότι χειρότερο για περίοδο εξεταστικής).
hostolis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Περίεργο, εμένα δε μου εμφανίζει στις επιλογές να βάλω ανάλυση μεγαλύτερη από 1280x800. Γνωρίζει κανείς που είναι το αρχείο όπου αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις ώστε να πειραξω την ανάλυση με το ζόρι; Λογικα κάποιο .ini θα είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα