Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αν το μότο σου ήταν "Gaming is for fun", ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα σου άρεσαν παιχνίδια σε στυλ σκακιού αλλά θα ήσουν με τα μούτρα στο ταβλάκι. Αντιθέτως σίγουρα θα σου αρέσει η DotA, είναι 100% ευφυές και μοναδικότατο παιχνίδι από το οποίο, αναμφίβολα, δέχεσαι ποιοτικότερα vibes.. Σίγουρα δεν θα σου αρέσει το Burnout και σίγουρα θα σου αρέσει το NASCAR. Το θέμα όμως κύριε είναι το ότι όσο έχω ανάγκη τη DotA άλλο τόσο έχω ανάγκη ένα ανάλαφρο Game (Random Action / Hack n' Slash) για να με διασκεδάσει. Και είναι ομόφωνο πως αυτό είναι ΠΟΛΥ αξιόλογο στο είδος σου. (Καλύτερο από κάθε Spiderman που έκανε publish η Activision, ή Wolverine, ή Hulk, ή πόσα ακόμα Action με έναν "special" ήρωα) Συνεχίζω να διαφωνώ κάθετα με όλα αυτά που λες, και θεωρώ πως έτυχε/έκατσε σε εσένα και το πήρες λοξά. Δεν θα σκάσουμε.. δε βαριέσαι.. Οι γυναίκες και τα γούστα είναι μια άβυσσος λένε.. /Koritsi_Gia_PC
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Τώρα λοιπόν τι γίνεται με εμάς;?? Απλούστατα, προσαρμοζόμαστε .Στην εμπορικουρα και στην εύκολη λύση για της εταιρίες… το prototype το θεωρό μια εύκολη λύση για την.activision. να βγάλει λίγα εκατομμύρια ακόμα ένα παιχνίδι που δεν ξεφεύγει από τα στάνταρ της εποχή με χιλιοειπωμένο σενάριο από cinema και αλλά games. Άλο ένα ‘’εύκολο’’ παιχνίδι για την εταιρία παραγωγής που δεν προσπαθεί καν να παίξει με το μυαλό του χρηστή και να τον Βάλη στη διαδικασία συλλογισμού και σκέψης( αλλά μόνο εφέ και αίμα ) Κάτι που σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι. Θα δεχτώ τον τίτλο του «παιχνιδοφάγου» αφού με χαρά καταβροχθίζω όποιον τίτλο βρεθεί στα χέρια μου. Αλλά δεν μπορώ και να μην παραδεχτώ πώς βγαίνουν όλο περισσότερα game σε ποσότητα κάτι που τα κάνει λιγότερο ποιοτικά ( και δεν μιλαο για τα γραφικά ) …… Όπως είναι φυσικό, μιλαο για μια καθαρά υποκειμενική άποψη Σίγουρα ώμος το prototype ξεχωρίζει στο ιδος του μιας και το συγκεκριμένο ιδος παιχνιδιών ύστερη γενικά σε ποιότητα τίτλων ( υπάρχουν φυσικά και εξαίρεσης ) Όλα αυτά τα Λέο γιατί πολλά site πχ gamespot έχουν θεοποιήσει αυτό το παιχνίδι χορις λόγο (Επηρεάζοντας το αγοραστικό κινώ) μόνο και μόνο επειδή έχουν χρηματοδοτηθεί να το διαφημίζουν και περνάνε απαρατήρητα παιχνίδια οπός (Bioshock2, the last guardian, Still Life 2) και ένα σορό αλλά εγώ αυτά είχα να πο αν και σίγουρα υπάρχουν πολύ που θα διαφωνήσουν μαζί μου Κατ'αρχάς πρόσεξε λίγο την ορθογραφία, μου βγήκαν τα μάτια διαβάζοντας το ποστ. Το αν ένα παιχνίδι είναι απλά splatter, χωρίς βαθυστόχαστο σενάριο αλλά ωμή βία δεν πάει να πει ότι δεν είναι καλό. Όπως παίζεις adventures για να στήψεις το μυαλό σου, κάπως έτσι παίζεις και παιχνίδια σαν αυτό για να χαλαρώσεις και να ξεδώσεις. Το αν αυτό είναι η "εύκολη λύση" όπως λες, άμα θες τη γνώμη μου, είναι πως κάθε άλλο παρά εύκολη λύση δεν είναι. Κι αυτό γιατί όπως κι ο ίδιος είπες, το είδος αυτό των videogames υστερεί σε ποιότητα. Κι αυτό γιατί οι τίτλοι που βγαίνουν είτε θα είναι αποτυχημένα franchise πρόσφατων ταινιών, είτε θα είναι μια απ'τα ίδια. Αντιθέτως, εύκολη λύση θεωρώ το Call of Duty, που όπως το πάνε θα καταντήσει σα ποδοσφαιράκι. (κάθε χρόνος και νέος τίτλος στη σειρά) Έχουν βρει την συνταγή, και κάθε χρόνο βγάζουν το ίδιο παιχνίδι σε άλλο σκηνικό και μ'άλλα όπλα. Ωστόσο μ'αρέσει το CoD, παρ'όλο που απεχθάνομαι αυτή τη τακτική της Activision. Τώρα το αν θάβοντε άλλα αξιόλογα παιχνίδια είναι κάτι το οποίο οφείλεται στις ορέξεις του κοινού, και μόνο. (αλήθεια, πως σου ήρθε ότι το bioshock 2 περνάει απαρατήρητο? )
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Αν και τελείως mindless game εγώ το γούσταρα για 1 ώρα την ημερα p.s. με το να γράφουμε με bold η whatever δεν μας κάνει special dude
UpToDate_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Αν και τελείως mindless game εγώ το γούσταρα για 1 ώρα την ημερα me 2,μετα το ψιλοβαριεσαι....
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 p.s. με το να γράφουμε με bold η whatever δεν μας κάνει special dude Υπάρχουν και χειρότερα.. >.> Αντιθέτως, εύκολη λύση θεωρώ το Call of Duty, που όπως το πάνε θα καταντήσει σα ποδοσφαιράκι. (κάθε χρόνος και νέος τίτλος στη σειρά) Έχουν βρει την συνταγή, και κάθε χρόνο βγάζουν το ίδιο παιχνίδι σε άλλο σκηνικό και μ'άλλα όπλα. Agree'd με παππούλη και να προσθέσω και το Epic fail L4D2.. Αντί να βγάλουν κανένα Patch (new maps or w/e) ξεγράφουν το 1 που καλά καλά δεν το παίξαμε και πάνε για 2.. ΤΟΣΟΥΣ τίτλους περιμένουμε ΧΡΟΝΙΑ και δεκαετίες, και αυτοί δεν μας αφήνουν να παίξουμε Υ.Γ: CoD6 άκουσα ότι είναι στα σκαριά Δεν ξέρω αν έγινε γνωστό στο Insomnia.. /Koritsi_Gia_PC
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Υ.Γ: CoD6 άκουσα ότι είναι στα σκαριά Δεν ξέρω αν έγινε γνωστό στο Insomnia.. Το Modern Warfare 2 εννοείς? Ή άλλο?
Spyrot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ελα ρε παιδια το σεναριο ειναι μια χαρα και νομιζω πρωτοτυπο.Pappous σωστα τα λες.Σε λιγο θα δωσουν ονοματα στοuς παιχτες του multiplayer και θα κανουμε και μεταγραφες.fm live το καναμε. P.S μαλλον εννοει το ModernWarware2 sorry κιολας να προσεχουμε λιγο την ορθογραφια,θαμαξα να τα διαβασω νο οφφενσ.
john2gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Το Modern Warfare 2 εννοείς?Ή άλλο? Το επόμενο μέρος εννοεί που θα είναι πάλι από την Treyarch.
loukas77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Εγώ ένα ξέρω... Ότι με Pentium 4 στα 3.2 δεν την παλεύει... Ειδηκά στα cutsenes ο ήχος κολάει σαν τρελός! (το ξέρω ότι θέλει από 2πύρηνο και πάνω αλλά τα άλλα games μου τέχουν με λίγα κολήματα... Αλλά αυτό ΣΕΡΝΕΤΑΙ!) Αυτά! Σε ένα φίλο που το βάλαμε έπαιζε πολύ καλά και είχε πλακίτσα να τους σφάζεις όλους
adamspir Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Τα γραφικα ειναι πολύ χάλια...το παιχνίδι πλάκα έχει πάντως...βέβαια με τόσο γρήγορους ρυθμούς που έχει, το μάτι δεν πηγαίνει καθόλου στην ενέργεια που σου απομένει κ έτσι δεν καταλαβαίνεις πότε σε χτύπησαν!!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Τα γραφικα ειναι πολύ χάλια... Come again..? το μάτι δεν πηγαίνει καθόλου στην ενέργεια που σου απομένει κ έτσι δεν καταλαβαίνεις πότε σε χτύπησαν!!! Γι' αυτό υπάρχει η Dotούλα.. εξελήσεις την RAM του εγκεφάλου και μπορείς, άνετα, να κοιτάς/επεξεργάζεσαι/υπολογίζεις πολλά ταυτόχρονα (Brain Multitasking). Το Modern Warfare 2 εννοείς?Ή άλλο? Το CoD - WaW δεν το θεωρώ CoD5 αλλά 5ο CoD.. Έτσι όπως τα ονομάζεται εσείς, μιλάω για CoD 7 λοιπόν.. Όπως προείπε ο Γιάνναρος, μάλλον *being developed* απ' την Treyarch. /Koritsi_Gia_PC
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ένταξη όχι και χαλια graphs για open world game, μην λέμε και τελείως ότι νάνε παρακαλώ...
LuxJaja Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Προσωπικά το απολαμβάνω πάρα πολύ το παιχνίδι. Το καλύτερο για όταν θέλεις να χαλαρώσεις. Και όπως ειπώθηκε για open world game τα γραφικά είναι μία χαρά.
user-64 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Προσωπικά το απολαμβάνω[/b'] πάρα πολύ το παιχνίδι. Το καλύτερο για όταν θέλεις να χαλαρώσεις. Και όπως ειπώθηκε για open world game τα γραφικά είναι μία χαρά. Στην Elizabeth Greene έφτασες? αν οχι φτάσε εκεί και τα λέμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα