UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Γι' αυτο ειναι και καλυτερο παιχνιδι,το prototype:shifty: Oπως το δει κανεις...
Spyrot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Oπως το δει κανεις... Eσυ πως το βλεπεις δηλαδη?:lol: msn το καναμε εδω
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Eγω απλα εθεσα το PROTOTYPE σαν τον ορισμο του Free Roaming.Παραδειγμα στο IV θες ενα ελικοπτερο για να περιπλανηθεις πιο γρηγορα...να δεις την πολη απο ψηλα.Ενω στο PROTOTYPE εισαι ελυθερος να κανεις οτι εσυ γουσταρεις! Οτι βαλεις στο μυαλο σου χωρις περιορισμους! Αυτα απο εμενα.. Σίγουρα είναι και αυτό... Αλλά το βαθύτερο κόλλημα.... Είναι το κομμάτιασμα ()
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Eσυ πως το βλεπεις δηλαδη?:lol: msn το καναμε εδω Offtopic Εγω τα βλεπω ολα μαυρα γι'αυτο παω να την πεσω σιγα σιγα... /Offtopic
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 έπεσα στη θάλασσα και πνίγηκα Αυτο δεν γινεται.........
Spyrot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 έπεσα στη θάλασσα και πνίγηκα χαχα αλλη φορα μπρατσακια. σοβαρα τωρα,οταν πεφτεις στο νερο σε βγαζει εξω αμεσως.
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 χαχα αλλη φορα μπρατσακια. σοβαρα τωρα,οταν πεφτεις στο νερο σε βγαζει εξω αμεσως. Aκριβως (10 chars min)pf.
sleepy_head Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 δικό μου λάθος, έβαλα trainer για health (nub) γιατί δεν μπορούσα να περάσω με τίποτα ένα σημείο (αυτό που πρέπει να διαλύσεις 8-9 πράγματα που βγάζουν 1 αέριο και σκοτώνουν τους infected), κόλλησα σε αυτό που είναι σε μια ταράτσα και έχει πολλούς (super) στρατιώτες. Έκανα βόλτες και ξέχασα να το βγάλω.
6xXx6 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Τώρα λοιπόν τι γίνεται με εμάς;?? Απλούστατα, προσαρμοζόμαστε .Στην εμπορικουρα και στην εύκολη λύση για της εταιρίες… το prototype το θεωρό μια εύκολη λύση για την.activision. να βγάλει λίγα εκατομμύρια ακόμα ένα παιχνίδι που δεν ξεφεύγει από τα στάνταρ της εποχή με χιλιοειπωμένο σενάριο από cinema και αλλά games. Άλο ένα ‘’εύκολο’’ παιχνίδι για την εταιρία παραγωγής που δεν προσπαθεί καν να παίξει με το μυαλό του χρηστή και να τον Βάλη στη διαδικασία συλλογισμού και σκέψης( αλλά μόνο εφέ και αίμα ) Κάτι που σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι. Θα δεχτώ τον τίτλο του «παιχνιδοφάγου» αφού με χαρά καταβροχθίζω όποιον τίτλο βρεθεί στα χέρια μου. Αλλά δεν μπορώ και να μην παραδεχτώ πώς βγαίνουν όλο περισσότερα game σε ποσότητα κάτι που τα κάνει λιγότερο ποιοτικά ( και δεν μιλαο για τα γραφικά ) …… Όπως είναι φυσικό, μιλαο για μια καθαρά υποκειμενική άποψη Σίγουρα ώμος το prototype ξεχωρίζει στο ιδος του μιας και το συγκεκριμένο ιδος παιχνιδιών ύστερη γενικά σε ποιότητα τίτλων ( υπάρχουν φυσικά και εξαίρεσης ) Όλα αυτά τα Λέο γιατί πολλά site πχ gamespot έχουν θεοποιήσει αυτό το παιχνίδι χορις λόγο (Επηρεάζοντας το αγοραστικό κινώ) μόνο και μόνο επειδή έχουν χρηματοδοτηθεί να το διαφημίζουν και περνάνε απαρατήρητα παιχνίδια οπός (Bioshock2, the last guardian, Still Life 2) και ένα σορό αλλά εγώ αυτά είχα να πο αν και σίγουρα υπάρχουν πολύ που θα διαφωνήσουν μαζί μου Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2009 από 6xXx6
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Gaming is for fun. End of your point. (Btw, το Game το έχεις παίξει? ) /Koritsi_Gia_PC
manost Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 gamespot έχουν θεοποιήσει αυτό το παιχνίδι χορις λόγο (Επηρεάζοντας το αγοραστικό κινώ) μόνο και μόνο επειδή έχουν χρηματοδοτηθεί να το διαφημίζουν και περνάνε απαρατήρητα παιχνίδια οπός (Bioshock2, the last guardian, Still Life 2) Όχι και απαρατήρητο Bioshock 2 !!!! Άλλωστε δεν έχει βγει ακόμη. Όσον αφορά το Still Life 2 ίσως να έχει περάσει απαρατήρητο γιατί απ' όσα λένε όσοι το έχουν παίξει, δεν είναι αντάξιο του πάρα πολύ καλού 1ου. Όπως και να ΄χει πάντως, όπως έγραψε και η Koritsi_Gia_PC, Gaming is for fun. Εμένα τo παιχνίδι πάντως, μου άρεσε πάρα πολύ.
user-64 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Σίγουρα ώμος το prototype ξεχωρίζει[/b'] στο ιδος του εμένα γιατι μου θυμίζει Dark Sector με ενα μιξάρισμα απο GTA; όσο αφορά την ιστορία είναι το μόνο που με κρατάει και δεν έχω κάνει ακόμα unistall
6xXx6 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) (Btw, το Game το έχεις παίξει? ) Φυσικά και το έχω παίξει (σε xbox 360) αλλιώς δεν θα είχα και λόγο στο να το κρίνο. Μέχρι τα 2 πρώτα mission άντεξα βεβαία……. (Έντονη δράση αλά τίποτα παραπάνω) Gaming is for fun. αυτό είναι το μοτο μου Συμφωνώ απολυτά έχει διάφορα ώμος να διασκεδάζεις με τάβλι από το να διασκεδάζεις με σκάκι αλλά οπός είπα και στο πρώτο μου ποστ εκπροσωπώ μια καθαρά υποκειμενική άποψη (κάτι που πέρασε στο ντούκου) Όχι και απαρατήρητο Bioshock 2 !!!! δεν περνά απαρατήρητο από τους gamer σίγουρα…. Εγώ ώμος αναφερόμουν και νομίζω ήταν ξεκάθαρο στα εκαστοτε site που προβάλουν games ίσως βεβαία είναι και λάθος παράδειγμα γιατί οπός είπες και εσύ δεν έχει κυκλοφορήσω ακόμα..... αν και υπάρχουν παιχνίδια που διαφημίζονται πολύ πριν την κυκλοφορία τους Αρχικά καταχωρημένο από 6xXx6Σίγουρα ώμος το prototype ξεχωρίζει στο ιδος του εμένα γιατι μου θυμίζει Dark Sector με ενα μιξάρισμα απο GTA; όσο αφορά την ιστορία είναι το μόνο που με κρατάει και δεν έχω κάνει ακόμα unistall Με το να παίρνεις συγκριμένες φράσης που είπα αλλάζει το νόημα αν και συμφωνούμε εν μερί ;p -------------------------------------------- απάντησα σε όλους/ολες μιας και μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε και εσύ αυτό που μένη παντός είναι ότι τα games είναι για να περνάμε καλά και να δίνουμε αξία σε αυτά που αξίζουν την προσοχή μας πραγματικά …όχι σε αυτά που μας προσφέρουν μια από τα ιδια (αυτό είναι στην κρίση του καθένα βεβαία) Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2009 από 6xXx6
Chaos3X Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ήρεμα!!! Ευχαριστηθείτε το παιχνιδάκι και μην πολυχαλιέστε. Στο κάτω, κάτω, δεν σας υποχρεώνει και κανένας να το πάρετε, πόσο μάλλον να το παίξετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα