GReddyRx7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Σε μένα πάντως με phenom 2 και 4870 τρέχει τέλεια με όλα full στα 1920χ1080.
Spyrot Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Υπάρχουν κάποια hives τα οποία είτε διατάξεις αεροπορικό βομβαρδισμό είτε κλέψεις τανκ ή και ελικόπτερο δεν καταστρέφονται με τίποτα (για να μην οπω ότι δεν πέφτει η ενέργεια τους ούτε εκατοστό). Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος που καταστρέφονται ή δεν χρειάζεται/πρέπει να καταστραφούν και γι' αυτό δε τα 'χω καταφέρει ακόμη; αυτο πρεπει να ειναι γνωστο bug,το εχω ξαναακουσει.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Τελικά με τον ήχο βρήκαμε τι φταίει??? 24 bit 44100hz (studio quality) και φτιάχνει ο ήχος
Chaos3X Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Και από που κάνεις αυτή την ρύθμιση? Επίσης μέσα στο παιχνίδι τι ρύθμιση έχετε για το Latency στο μενού του ήχου??? Έχω δοκιμάσει με όλες τις επιλογές αλλά δεν καταλαβαίνω διαφορά...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 .....sound/playback devices/properties/advanced......
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ΠΩ-ΡΩ-ΣΗ .. ..το Game! ΜΠΡΑΒΟ στην Activision! Εγώ παιδιά με Razor είμαι, και δεν συνάντησα το παραμικρό πρόβλημα. ΟΛΑ Full σε 1920x1080 Resolution - 8800GT, Q6600 2.7Ghz, 4GB RAM, VISTA 64Bit. Άψογο σε γραφικά και περιβάλλον, και μου φάνηκε πολύ ελαφρύ μιας και ήμουν κολλημένη στα 60 Frames.. Στα αγαπημένα του 2009.. /Koritsi_Gia_PC
PaokToTheBone Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Οντως παιχνιδαρα αλλα μικρο...το τερματισα πριν καν αρχισω να γουσταρω...και τα skills τα "αγοραζα"/αποκτουσα με εξαιρετικη ευκολια.Το βαλα στο normal γιατι φοβη8ηκα τα παραπανω αλλα το 8εωρω αρκετα ευκολο σαν game...
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Εγώ παιδιά με Razor είμαι, και δεν συνάντησα το παραμικρό πρόβλημα. /Koritsi_Gia_PC Sαme over here....
Spyrot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Οντως παιχνιδαρα αλλα μικρο...το τερματισα πριν καν αρχισω να γουσταρω...και τα skills τα "αγοραζα"/αποκτουσα με εξαιρετικη ευκολια.Το βαλα στο normal γιατι φοβη8ηκα τα παραπανω αλλα το 8εωρω αρκετα ευκολο σαν game... Το παιχνιδι εχει αρκετο βαθος(hint,collectibles,WOI).Επειδη κανατε τις αποστολες δεν σημαινει οτι τερματιστηκε.Τελειωσε τα παραπνω και τοτε πες οτι το τερματισες(no offence) Εστω και μετα απο αυτο,πες ειλικρινα τι θα προτιμουσες να τρεχεις σε στυλ GTA σαν τον χαζο κλεβοντας αμαξια(το Prototype εχει τανξ,πολυ καλυτερα απο τα GTA)ή να τρεχεις και να τρως ανθρωπους παιρνοντας την μορφη τους. Πηγα σε ιντερνετ καφε να δω το πολυμυθητο GTAIV,και απογοητευτηκα παταγωδως. Εγω το GTA εχω σαν μετρο συγκρισης.Άλλα παιχνιδια που μοιαζουν με το prototype π.χ. Wolverine,Hulk ειναι αρκετα ωραια.Το prototype ομως ειναι ενα κλικ παραπανω.
PaokToTheBone Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Το παιχνιδι εχει αρκετο βαθος(hint,collectibles,WOI).Επειδη κανατε τις αποστολες δεν σημαινει οτι τερματιστηκε.Τελειωσε τα παραπνω και τοτε πες οτι το τερματισες(no offence)Εστω και μετα απο αυτο,πες ειλικρινα τι θα προτιμουσες να τρεχεις σε στυλ GTA σαν τον χαζο κλεβοντας αμαξια(το Prototype εχει τανξ,πολυ καλυτερα απο τα GTA)ή να τρεχεις και να τρως ανθρωπους παιρνοντας την μορφη τους. Πηγα σε ιντερνετ καφε να δω το πολυμυθητο GTAIV,και απογοητευτηκα παταγωδως. Εγω το GTA εχω σαν μετρο συγκρισης.Άλλα παιχνιδια που μοιαζουν με το prototype π.χ. Wolverine,Hulk ειναι αρκετα ωραια.Το prototype ομως ειναι ενα κλικ παραπανω. Eνταξει,μπορει να εχεις δικιο,αλλα εγω δεν ειμαι του open world οσο ειμαι του hack n slash....Βρηκα εκεινα τα μπλε 140 απο τα 200...Τωρα τα αλλα που μενουν ειναι ψιλοι(ετσι γραφεται?) στα αχυρα... Ε δεν νομιζω μετα απο 2-3 events που εχουν ενδιαφερον...να αρχισω να κυκλοφορω στους δρομους και να σφαζω διχως λογο Απλα μεχρι εκει...
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Το παιχνιδι εχει αρκετο βαθος(hint,collectibles,WOI).Επειδη κανατε τις αποστολες δεν σημαινει οτι τερματιστηκε.Τελειωσε τα παραπνω και τοτε πες οτι το τερματισες(no offence)Εστω και μετα απο αυτο,πες ειλικρινα τι θα προτιμουσες να τρεχεις σε στυλ GTA σαν τον χαζο κλεβοντας αμαξια(το Prototype εχει τανξ,πολυ καλυτερα απο τα GTA)ή να τρεχεις και να τρως ανθρωπους παιρνοντας την μορφη τους. Πηγα σε ιντερνετ καφε να δω το πολυμυθητο GTAIV,και απογοητευτηκα παταγωδως. Εγω το GTA εχω σαν μετρο συγκρισης.Άλλα παιχνιδια που μοιαζουν με το prototype π.χ. Wolverine,Hulk ειναι αρκετα ωραια.Το prototype ομως ειναι ενα κλικ παραπανω. Kαταρχας,αλλο πραγμα το GTA και αλλο πραγμα το PROTOTYPE. To PROTOTYPE ειναι πιο χαλαρο...με τερμα την ελευθερια στην πολη..μπορεις να κανεις ΟΤΙ φανταστεις...ο ορισμος πιστευω του Free Roaming σε ενα Game,το οποιο δεν βασιζεται τοσο πολυ στον επεξεργαστη,παρα μονο στην γραφικων...οσο μπορει δηλαδη μιας και το γραφικο δεν ειναι και ΤΟΡ. Ενω το GTA...ειναι γκανκστερικο...εχει το δικο του στυλ...τον δικο του αερα... Με τα καλυτερα γραφικα που εχω δει ποτε σε τετοιου ειδους Game..αλλα με βασικο μιονεκτημα του...οτι βασιζεται πολυ στον Επεξεργαστη....θελει 4 πυρινες απο τους οποιους να ρουφαει συνεχεια... Εγω παντως αυτα τα 2 Games..τα 'χω χωρισμενα με μια μεγαλη γραμμη...καμια σχεση το ενα με το αλλο.......
Spyrot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Eνταξει,μπορει να εχεις δικιο,αλλα εγω δεν ειμαι του open world οσο ειμαι του hack n slash....Βρηκα εκεινα τα μπλε 140 απο τα 200...Τωρα τα αλλα που μενουν ειναι ψιλοι(ετσι γραφεται?) στα αχυρα... Ε δεν νομιζω μετα απο 2-3 events που εχουν ενδιαφερον...να αρχισω να κυκλοφορω στους δρομους και να σφαζω διχως λογο Απλα μεχρι εκει... χαχα καλα ξεχασα τα events!!! Sorry και το GTA δεν ειναι free-roaming?Μπορεις απλα να μην κανεις καμια αποστολη και απλα να εχεις ενα οπλο και να σκοτονεις+κλεβεις κανα αμαξι.(Απ' οσο ξερω απο το San Andreas δηλαδη,βλεπεις πουθενα δεν λεω για GTA IV παραμονο GTA(αναφερω τα λιγα λεπτα μονο που επαιξα GTAIV)). Οπως ειπες και εσυ το GTAIV τρωει πολλα resources δινοντας ομορφα γραφικα,σε αντιθεση με το Prototype που νε μεν δινει "χειροτερα γραφικα αλλα με αρκετα λιγοτερα resources οποτε η διαφορα μετριαζεται. Απο πλευρας gameplay,το prototype ειναι πρωτοποριακο,ενω το GTA IV δοκιμασμενη(σαπια συνταγη IMO) Φυσικα και το prototype να βγαλει 4-5 sequel θα καταντησει επαναλαμβανομενο. ΟFFTOPIC ξερει κανεις το jacket του alex που το πουλανε ακουσα για ξενα μαγαζια αλλα δεν παιζει.
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Eγω απλα εθεσα το PROTOTYPE σαν τον ορισμο του Free Roaming.Παραδειγμα στο IV θες ενα ελικοπτερο για να περιπλανηθεις πιο γρηγορα...να δεις την πολη απο ψηλα. Ενω στο PROTOTYPE εισαι ελυθερος να κανεις οτι εσυ γουσταρεις! Οτι βαλεις στο μυαλο σου χωρις περιορισμους! Αυτα απο εμενα..
Spyrot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Eγω απλα εθεσα το PROTOTYPE σαν τον ορισμο του Free Roaming.Παραδειγμα στο IV θες ενα ελικοπτερο για να περιπλανηθεις πιο γρηγορα...να δεις την πολη απο ψηλα.Ενω στο PROTOTYPE εισαι ελυθερος να κανεις οτι εσυ γουσταρεις! Οτι βαλεις στο μυαλο σου χωρις περιορισμους! Αυτα απο εμενα.. Γι' αυτο ειναι και καλυτερο παιχνιδι,το prototype:shifty:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα