Προς το περιεχόμενο

Prototype

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σαν μεταφορά πάντως στο PC δεν έχει καμιά σχέση με την τραγωδία του GTAIV.

+1:-) Όντως δεν συγκρίνεται στην μεταφορά του.

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
+1:-) Όντως δεν συγκρίνεται στην μεταφορά του.

Οριστε??Μην μου πειτε τωρα οτι συγκρινετε τα δυο αυτα??Το GTAIV εχει απιστευτα γραφικα και σε 2 χρονια θα τριβουν ολοι τα ματια τους οταν θα μπορουν να βαλουν τα settings στο τερμα.Το Prototype εχει γραφικα 2006.Οπως και το Ghostbusters.Ειναι πραγματι fun παιχνιδι αλλα τα γραφικα ειναι επιεικως αθλια και θυμιζουν PS2.

Κακως κρινετε την επιτυχια ενος port με το αν το σηκωνει το μηχανημα σας ή οχι.

Δημοσ.

Σε 2 χρόνια δεν θα δίνει κανείς δεκάρα για το GTAIV μιας και θα εχει μπουχτίσει ο τόπος από επιτυχημένους κλώνους του όπως το Prototype και άλλοι πολλοί που έρχονται. Το οτι το Prototype εχει γραφικα 2006 δεν ενδιαφέρει κανέναν που θέλει να διασκεδάση με μπόλικη δράση και όχι να γλύφει το μόνιτορ.

Οριστε??Μην μου πειτε τωρα οτι συγκρινετε τα δυο αυτα??Το GTAIV εχει απιστευτα γραφικα και σε 2 χρονια θα τριβουν ολοι τα ματια τους οταν θα μπορουν να βαλουν τα settings στο τερμα.Το Prototype εχει γραφικα 2006.Οπως και το Ghostbusters.Ειναι πραγματι fun παιχνιδι αλλα τα γραφικα ειναι επιεικως αθλια και θυμιζουν PS2.

Δημοσ.

Το είχα υποψήφιο για αγορά αλλά τώρα με αυτά που διαβάζω είμαι λίγο σκεπτικός. Είναι και λίγο δύσκολο μετά το Drakesang να πας να ασχοληθείς με το Prototype :P

Δημοσ.

Εντάξει πολύ μέτριο παιγνίδι..

όλο χρατσα χρουτσα κι άγιος ο θεός...

Γραφικά μετριότατα(το GTA4 που έχει και αυτό τεράστιο χαρτί κλπ έχει πολύ καλύτερα)αλλα τουλάχιστον είναι ψιλό ελαφρύ(40fps με τα πάντα full σε 1680*1050).

Τό'παιξα κάνα 2ορο και το σκυλοβαρέθηκα..

Δημοσ.

Με τον Q6600 ,4 Gb μνημη και 512mb 4870 το παιχνιδι σε 1600χ1200 medium detail ,low shadow φυσαει.

Εμενα παντως μου αρεσει αρκετα και τα γραφικα ειναι ωραια.Το controller xbox360 σε pc ειναι πλεον απαραιτητο σε games .

Δημοσ.

και σε εμένα πάντως σε 1280χ 1024 με e6850@3,5ghz με 8800gt όλα στο high και 2x antialising μια χαρά τρέχει...και έγω έχω ακούσει ότι παίζει κάποιο προβληματάκι με τις τελευταίες nvidia όπως και ότι πολλοί έχουν πρόβλημα και με τον ήχο

Δημοσ.

Δεν σύγκρινε κανείς τα γραφικά των δύο παιχνιδιών, αλλά σαν μεταφορά σαφώς είναι καλύτερη από το GTAIV που φυσικά και είναι άψογο παιχνίδι αλλά εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα παραπάνω στο xbox απ' ότι στο pc.

Δημοσ.

Λοιπον κατι δεν παει καλα με αυτο το παιχνιδι . Και εξηγουμαι. Το εγκατεστησα στον φορητο της υπογραφης μου (ο οποιος παιζει το crysis σε high με ανω των 30fps).

Παρατηρησα οτι η καρτα γραφικων κοιμαται. Ενω ξεκινα με συχνοτητα 600 στην Gpu και 800 στις μνημες , μετα απο λιγο πεφτει στα 400 και 300 αντιστοιχα ενω τα frame παραμενουν κολλημενα οχι πανω απο 12~14!!!! Μαλιστα αυτο συμβαινει ειτε τα εχω ολα low και 1024χ768 ειτε ολα high και 1680χ1050!!!

Ελπιζω ενα patch να το διορθωσει...κριμα...

Δημοσ.
εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει πως περπατά πάνω στους τοίχους!!!

Αν δε το βρήκες ακόμα, απλά τρέχοντας. Τρέχεις με διπλό χτύπημα και κράτημα του κουμπιού προς τη κατεύθυνση που θέλεις.

Το παιχνίδι μου αρέσει αρκετά και με

8500 stock

gtx260 stock

win 7 64bit

186.08 drivers

1920x1200, antialising: off, details: medium, shadows: medium

παίζει αεράτα με 42-45 ως 55-58 fps.

Για μένα αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...