Προς το περιεχόμενο

Η Ziperia Studios παρουσιαζει PRISON BREAK:The Official Game Of The TV Series

Ziperia Studios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να καταλαβω δλδ. Μια εταιρια με Ελληνες προγραμματιστες αγοραζει τα δικαιωματα μιας απο τις πιο επιτυχημενες σειρες της Αμερικης υποσχεται απιστευτα γραφικα και release σε 1 1/2 χρονο + οτι οι φωνες των ηθοποιων θα ειναι οι αληθινες... Ποσα εκατομμυρια Ευρω εχετε μπατζετ; Για να μη σχολιασω το ειδος του παιχνιδιου (Οblivion)! Ακομα για πρωταπριλιατικο αστειο ειναι χοντρο.

Δημοσ.

tha mporouses na grapseis san titlo thematos oti einai asteio...

den exeis to dikaioma na paraplhroforeis thn koinothta etsi. An kai eisai neo melos tha se parakalousa na prosekseis sto mellon ta themata sou.

tha htal kalo na kleisei kai to thema..

Δημοσ.

μα ρε παιδια ελεος!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!Αυτη τη στιγμη δουλευουμε το παιχνιδι και εκανα διαλειμμα να δω τα μηνυματα σας και επαθα ΣΟΚ!!Αντι να πειτε μπραβο σας και καλη επιτυχια γραφεται κακιες,οτι λεμε ψεματα κλπ...

Δεν εχω χρονο αυτη τη στιγμη, θα δουλευουμε μεχρι της 5 το πρωι..

Οσοι μας πιστεψαν μας πιστεψαν.Καποιος ρωτησε για το budget,δεν μπορω να δωσω τετοιες πληροφοριες

Δηλαδη τωρα θελετε να γραψω την εταιρια,δεν εχουμε εταιρια ,εχουμε κανει καποιες συζητησεις με Vivendi,Sierra kai EA GAMES!Δεν εχουμε καταληξει ακομα καπου...Η EA εχει δειξει μεγαλο ενδιαφερων παντως...Αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα....

ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι σιγουρα ειναι αληθεια παιδια!Εδω παιζω το demo που μου εστειλαν οι φιλοι ελληνες προγραμματιστες του!Φιλε Ziperia Studios θα πρεπει να το ψαξεις γιατι απο καπου μαλλον διερευσε! :P

Δημοσ.

O ιδρυτης μιας εταιρειας που αναλαμβανει ενα παιχνιδι που συμφωνα με τον ιδιο θα ειναι εφαμιλο του Oblivion δεν κανει post σε forum σε αυτο τον τονο, με αυτες τις εκφρασεις, με ορθογραφικα λαθη και με τετοια συνταξη.

Ειναι σοβαρος, μεστος, επισημος και πολυ πιο προσεκτικος στις εκφρασεις του. Δυστυχως μας αναγκαζεις να γινομαστε καχυποπτοι ακομα και αν δεν το θελουμε...

Δημοσ.

Σύμφωνα με τις πηγές μου, ήδη ετοιμάζουν release οι HOODLUM.

θα ειναι σε στυλ oblivion

θα ειναι τεραστιο

Θα μπορειτε να κανετε εξερευνηση σε ολοκληρη τη φυλακη

Και οταν αποδρασετε θα δειτε ενα κοσμο σαν του grand theft auto

θα δουλεψουμε παρα πολυ σκληρα στον τομεα γραφικων

θα ειναι απο το επισημο soundtrack της σειρας

Τον Φεβρουαριο θα ηχογραφησουμε τις φωνες των ηθοποιων

θα αυξήσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις (σσ: οκ, το παράχεσα)

Φαντάσου να μην πλησιάζαμε και σε προεκλογική περίοδο...

Αυτην την εποχη ισως να εχετε ακουσει για μια νεα εταιρια στο χωρο των video games την Ziperia Studios,αυτη η εταιρια ειναι δικια μου,την ιδρυσα τον Ιανουαριο.Τωρα ομως αποφασισαμε να αναπτυξουμε ενα παιχνιδι.

δεν εχουμε εταιρια ,εχουμε κανει καποιες συζητησεις με Vivendi,Sierra kai EA GAMES

I rest my case.

Σοβαρέψου.

Δημοσ.

Παιδιά μην αποστρέφεστε έτσι ένα άτομο ας δούμε τι έχει να μας δώσει πρώτα εξάλλου ας μας δώσει τρέηλερ του παιχνιδιού όταν το εκδώσει αν πάλι ψεύδεται κρίμα γιατί η αξιοπιστία καμιά φορά υπερεκτιμάται από κάποιους οπότε φίλε μου σε περιμένουμε να δούμε αποτελέσματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...