nectons Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Η γνώμη σας για Samsung 244T ? Αξίζει τα λεφτά που κοστίζει ? .. Θέλω κάτι ποιοτικό για παιχνίδια και ταινίες full hd. ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 e kai h 24ara LG (pou exei mva panel) einai mia xara... alla kata thn apopsh mou h Samsung einai pio poiotikh o8onh... yparxei kai h Dell pantws opws kai h Eizo...
pappous_soulis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Dell τα σπάει απλά..τώρα η 244Τ της Samsung,αν θυμάμαι καλά έχει το ίδιο πάνελ,και ίδια περίπου tech specs με την 2407WFP της Dell. Για μένα το δίλλημα θα ήταν 24άρα LG vs 24άρα Dell. Samsung...:roll:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 yparxei kai h 24ara Benq pou ta spaei epishs kai apo oti exw akousei einai kalyterh apo thn antistoixh ths LG...
progx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Καλημέρα. Η Samsung 244T που αναφερεσε έχει panel Samsung S-PVA (LTM240M2). Αρκετά φθηνότερη και πολύ πιο δοκιμασμένη λύση είναι η Dell 2407wfp η οποία έχει το ίδιο ακριβως panel με την 244Τ (LTM240M2). Προσεξε μόνο αν τυχόν την παραγγείλεις να είναι το Revision A04 καθώς αυτό είναι το τελευταίο με αρκετές βελτιώσεις από τα προγενέστερα μοντέλα. p.s(Υπάρχει και μια βελτιωμένη έκδοση της 2407WFP με την ονομασία 2407WFP-HC η οποία χάρη σε ενα νέο σύστημα φωτισμού ((W-CCFL) wide cold-cathode fluorescent backlight) καταφέρνει και αποδίδει το 92% της κλίμακας χρωμάτων NTSC. Περισσότερα εδώ
nectons Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 THANKS progx!!! Το είδα από κοντά το samsung και σε hd που με ενδιαφέρει αποδίδει στα μάτια μου τέλεια. Το contrast του είναι πραγματικά απίστευτο με μια σύντομη ρύθμιση στους drivers και στο μόνιτορ... Το μόνιτορ αυτό με έχει εντυπωσιάσει του ότι με τέρμα φωτεινότητα (entertain το ονομάζει) δεν καίει πουθενά τα λευκά ενώ ταυτόχρονα το μαύρο είναι πραγματικά μαύρο και δεν χάνονται πουθενά οι λεπτομέρειες ακόμη και σε δύσκολες ταινίες όπως είναι οι 300 1080p. Κάτι που ίσως δεν το είδα στην dell. Παράλληλα με εντυπωσίασε πολύ το γεγονός ότι οι διαβαθμίσεις των χρωμάτων (δεν ξέρω πως ονομάζετε τεχνικά κάτι τέτοιο) από 0 έως 100 % δεν κάνει την παραμικρή γραμμή. Δηλαδή είναι πολύ smooth. Και το γεγονός ότι ακόμη και σε οριζόντια κίνηση και σε κάθετη με γρήγορο σκρολάρισμα δεν αφήνει πολά ίχνη και είναι σαν πραγματικό φίλμ. Ότι και να πω είναι λίγο. Πως μπορώ να δώ για το A04 revision που μου είπες. ? Έχει κάποιο συνδιασμό πλήκτρων για να δείς λεπτομέρειες hardware? Θυμάμαι ένα LG που είχα πατούσα κάποιο συνδιασμό πλήκτρων την ώρα που πατούσα να ανάψει και μου έβγαζε ένα κρυφό μενού. Πάντως να συμπληρώσω ότι είδα (απαίτησα) τα 2 μόνιτορς αναμένα δίπλα δίπλα (αναφέρομαι στο LG και όχι στο dell) και βρε παιδιά με μικρή εξαίρεση ίσως το σχεδόν ίδιο κοντραστ και φωτεινότητα (που και εκεί υπερτερούσε το samsung) σε όλα τα άλλα η LG είναι κάτω από το samsung. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια πάντα. Σε πλήρη φωτεινότητα το LG (ένα κλικ λιγότερο φωτεινό από το samsung) κατακαίει την λεπτομέρεια στα λευκά και θέλοντας να κρατήσεις το μάυρο μαύρο, ρυθμίζοντάς το χάνει την λεπτομέρεια στα μαύρα.. ΑΠΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Απορώ πως το προτείνετε.. τεχνικά θέματα δεν γνωρίζω πολλά (καταλαβαίνω την επιστημονική εξήγηση όποια και αν είναι αυτή λόγο μακράς ενασχόλησης με το αντικείμενο) αλλά του΄λάχιστον ξέρω τι να δώ και που να προσέξω τουλάχιστον για τις δικές μου ορέξεις και απαιτήσεις.
progx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα, το Revision αναγράφεται είτε στο αυτοκόλλητο του κουτιού. η στο αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος της οθόνης. Δεν έχω καμία αντίρρηση για την Samsung. Θεωρώ πως είναι μια από της καλύτερες 24" αυτή την στιγμή. Σίγουρα όμως είναι αρκετά πιο ακριβή από την αντίστοιχη της Dell, εξάλλου με σωστό Calibration η Dell δεν έχει να ζηλέψει και πολλά. Η τελική απόφαση ωστόσο παραμένει σε εσένα. Εγω απλώς πρότεινα μια εναλλακτική και αρκετά πιο οικονομική λύση με εξίσου καλές δυνατότητες. p.s (Προτού προβείς στην τελική αγορά σε συμβουλεύω να κοιτάξεις και το ακόλουθο Thread του VR-Zone. Εκει θα βρεις εκατοντάδες θέματα που σχετίζονται με την συγκεκριμένη οθόνη. Ισως σε βοηθήσουν στην τελική επιλογή σου!
nectons Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 χμμμ.. από πίσω γράφει made in slovakia και εχει μια πολυ μεγαλυτερη ετικέτα.. μονο serial number γραφει και καποιες αλλες πληροφορίες. Πουθενα δεν εχει καποια ετκέτα σαν αυτες στις φωτό σου.
nectons Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 η εγώ μπερδεύτηκα η εσύ Μάλον εγώ.. κατάλαβα όταν μου είπες να προσέξω άμα την παραγγείλω να προσέξω το revision.. φυσικά ενοούσες το dell και όχι την samsung.. ε΄γω κατάλαβα ότι αναφερόσουν για το samsung. Εν πάσει περιπτώση θα ελέγξω και αυτό το dell που μου λές. Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 loipon xeste thn Samsung SM244T "vghke" new...SM245T kai TA SPAEI!!! Viewable Area: 24” Widescreen (1920x1200 Resolution) - Interface: Analog / Digital / HDMI / S-Video / Component - First LCD monitor that supports MPA (Motion Picture Acceleration) technology - Supports Full-HD (1080p) - CCFL technology improved color gamut of 97 percent NTSC - Response Time: 6ms - 16.7M Colours - Contrast Ratio: 1500:1 - Viewing Angle (H/V): 178°/ 178° - Brightness: 300cd/m2 - Height Adjustable stand with tilt & swivel - 4 Port USB Hub - Mac Compatible - VESA (200 x 100mm) - Tilt, Swivel and Pivot funtion - 3 Years On-Site Warranty with Samsung http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-061-SA 695 euro peripou :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.