merkoutio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Τώρα ανάλογα με τον κατασκευαστή. Advanced/Shadow configuration αλλάζεις το Shadow Bios από enabled σε disabled. Κοίταξε καταλαβαίνω την κούραση σου, γιατί φαίνεται ό,τι έχεις ρίξει πολύ ξενύχτι με αυτή την ιστορία, αλλά ψάξε το λίγο και μόνος σου. Εσύ θα βγεις κερδισμένος (ακόμα και αν το PC πάει ολόκληρο για ανακύκλωση).
Gaijin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 ναι... προσπάθησα πιστεψε με.. και αν πάει για ανακύκλωση μόνο κερδισμένος δεν θα βγω... γιατί δουλεύω κιολας ( μαυτό ) και δεν έχω κ αλλο... so..
billpeppas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Κάνε ένα από τα δύο πράγματα που σου είπα. Μην χαραμίζεις τον χρόνο σου σε πράγματα που δεν βοηθάνε...
Gaijin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 μα ούτε τα windows έχω. ούτε ξέρω να κάνω αυτό το live linux που είπες!
billpeppas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ε βρες κάποιον που ξέρει/μπορεί. Τι να κάνουμε. Αθήνα είσαι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.