Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα...

Gaijin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άρα ο δίσκος που έχεις τα Windows είναι ok.

Για βάζε τώρα έναν έναν τους δίσκους και επαναλάμβανε την διαδικασία ως εξής:

Δίσκος με τα Windows -- copy big folder from

to -- δίσκος για test disk #1

Αν δεν έφαγες blue screen, βγάλε αυτόν τον δίσκο και βάλε τον άλλον...

Πάμε πάλι...αντιγραφή μεγάλου φακέλου από τον δίσκο με τα Windows στον δύσκο υπό δοκιμή ( test disk #2 )

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και στους 2 βγάζει μπλε οθόνη.. αλλά οι εξωτερικοί δεν κολάνε με το pc.. δλδ όταν παίζω games ή το ζορίζω.. δεν είναι συνδεδεμένοι καν.. !!!

Δημοσ.

τελικά μάλλον φταίει ο σκληρός που έχω μέσα..

σου είπα ότι δεν με πέταξε μπλε οθόνη και τα αντέγραφε κανονικά.. αλλά αφου έγραψα και το τελευταίο ποστ... ξαφνικά μπαμ.. μπλε οθόνη.. :(

Δημοσ.

Edit:

Τώρα είδα το νέο post σου.

Δοκίμασε να βάλεις Windows σε έναν από τους άλλους δίσκους ( και έχε μόνο τον ένα δίσκο συνδεδεμένο, δηλαδή αυτόν που θα βάλεις τα Windows ).

Αν δεν κάνει κουλά σε αυτή την εγκατάσταση, τότε καταλήξαμε ότι φταίει ο δίσκος που έχεις τώρα τα Windows περασμένα.

------older post από κάτω-----

Δεν μας βοηθάς και εσύ έτσι όπως ποστάρεις.

Λάκωνας είσαι και τσιγγουνεύεσαι τις λέξεις βρε ?

Για εξήγα...πόσους δίσκους έχεις...πόσους εσωτερικούς και πόσους εξωτερικούς.

Έχεις κάνει overclocking στην CPU ή την RAM ?

Δημοσ.

ok λοιπόν :P έχω έναν μέσα 200αρι. που τον έχω 3 χρόνια από τότε που πείρα το pc και έχω 2 εξωτερικούς , έναν 80αρι κανα 2 χρόνια το πολύ, κ ένα MyBook 500αρι που έχει μήνες.

και όχι δν έχω κάνει overclocking πουθενά.

Δημοσ.
ok λοιπόν :P έχω έναν μέσα 200αρι. που τον έχω 3 χρόνια από τότε που πείρα το pc και έχω 2 εξωτερικούς , έναν 80αρι κανα 2 χρόνια το πολύ, κ ένα MyBook 500αρι που έχει μήνες.

και όχι δν έχω κάνει overclocking πουθενά.

Ωραία για να ξεκαθαρίσει τώρα η κατάσταση, είτε:

1) Βάζεις Windows όπως είπαμε σε κάποιον από τους άλλους δίσκους ( χωρίς να έχεις συνδεδεμένο κάποιον άλλο δίσκο στο μηχάνημα )

ή...

2) Αποσυνδέεις τα πάντα ( δίσκους, USB stuff, κλπ ) και αφήνεις μόνο τα βασικά ( keyboard, mouse, DVD drive ) και χρησιμοποιείς μια Live διανομή linux και τρέχεις εκεί διάφορα προγράμματα και benchmarks για να πιέσεις το μηχάνημα.

Αν crashάρει πάλι σημαίνει ότι δεν φταίνε τελικά οι δίσκοι αλλά κάτι άλλο

Αν δεν crashάρει τότε είναι σίγουρα ο δίσκος ;)

Δημοσ.

nai.. δεν έχω τα windows.. και αυτό με το lice linux που λες ούτε ξέρω πως θα το κάνω.. :(

απτις εικόνες που έδωσα παραπάνω με τις μπλε οθόνες που παίρνω.. ξέρει κανεις τι σημαίνουν όλα αυτά?? :(

Δημοσ.

πωωω.. το googlara το νούμερο και βρήκα αυτό http://support.microsoft.com/kb/330100 και μάλλον αυτό που λέει φταίει γιατί δεν τα συνδέω στα usb πάνω αλλά κάτω..

αλλά κ πάλι.. όταν παίζω games κάνει ρεσταρτ μόνο του.. δεν βγάζει μπλε οθόνες κλπ... :(

Δημοσ.

Είδα και το νούμερο που έβγαλε η άλλη μπλε οθόνη και και τα αίτια λέει μπορεί να είναι :

Ελαττωματική ή μη αξιόπιστη μνήμη RAM αποτελεί άλλη μία συνηθισμένη αιτία του ζητήματος αυτού.

Επιβεβαιώστε ότι είναι σωστά τοποθετημένοι όλοι οι προσαρμογείς δικτύου στον υπολογιστή σας.

Βεβαιωθείτε ότι οι επαφές των προσαρμογέων δικτύου είναι καθαρές.

Απενεργοποιήστε τη ρευστοποίηση του συστήματος στο BIOS για να δείτε εάν αυτό επιλύει το σφάλμα. ( αυτό πως το κάνω? )

Εάν αυτό δεν επιλύει το σφάλμα, μπορεί να είναι κατεστραμμένη η κύρια πλακέτα του υπολογιστή σας.

Δημοσ.
πωωω.. το googlara το νούμερο και βρήκα αυτό http://support.microsoft.com/kb/330100 και μάλλον αυτό που λέει φταίει γιατί δεν τα συνδέω στα usb πάνω αλλά κάτω..

αλλά κ πάλι.. όταν παίζω games κάνει ρεσταρτ μόνο του.. δεν βγάζει μπλε οθόνες κλπ... :(

Στο link δεν αναφέρει USB, εννοεί τη ρύθμιση δίσκου ως πρωτεύοντος ή δευτερεύοντος (master/slave).

Η ρευστοποίηση !!! είναι το Disable BIOS shadow.

Δημοσ.

Ποιό απο τα δύο;

Αν εννοειίς το Disable BIOS shadow, μπαίνεις στις ρυθμίσεις BIOS (Αρχική οθόνη κατά την εκκίνηση του υπολογιστή - Press DEL to enter BIOS setup).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...