dimitris2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Από τροφοδοτικό τι έχεις?Γιατί μπορεί να μην τροφοδοτήτε καλά ο υπολογιστής στις βαριές εργασίες (παιχνίδια) και να κλείνει. αν ηταν το τροφοδιτικο δεν θα του εβγαζε απο την αρχη προβλημα?
billpeppas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Το ότι σου βγάζει τόσο γρήγορα error το StressPrime σημαίνει είτε ότι η CPU σου είναι unstable είτε είναι το κλασικό bug του ( που συναντάται σχετικά σπάνια ) [ αυτά αν μιλάμε για μη overclocked CPU ]. Αν δοκιμάσεις να τρέξεις το 32M Calculation του SuperPi θα σου βγάλει και αυτό error αν είναι σωστό το StressPrime. Try it.
Gaijin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 μόλις τέλειωσε.. το'κανα κ σε 32Μ και τίποτα.. όλα οκ.. τέλειωσε κανονικά.. :!?!
billpeppas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Κατέβασε το BOINC ( boinc.berkeley.org ) και βάλε το να τρέξει ένα πακέτο Seti@Home. Αν crashάρει κατά την διάρκεια που τρέχει το Seti@Home τότε είμαστε CPU/RAM. RAM δεν εμπιστεύομαι και τόσο το memtest for windows που έτρεξες, αλλά το SuperPi 32M θα έβγαζε γρήγορα και εύκολα error στα πρώτα 5 κιόλας loops αν η RAM σου ήταν ασταθής. Οπότε καταλήγουμε σε CPU αν στο Seti φάμε πόρτα.
Gaijin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ευχαριστώ φίλε bill, το δοκιμάζω κ έρχομαι με νεότερα..
Gaijin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 αυτό πόσο πρέπει να ταφήσω? όλο???? 12 ώρες λέει έμειναν ....
Gaijin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Loipon ότι νάναι... το κανα κ αυτό.. τπτ... και καπάκι πριν έρθω να το πω.. λέω να περάσω ταινίες κλπ στον εξωτερικό.. και πως τις περνάω.. ενώ περνάω ξαφνικά σβήνει και με πετάει μπλε οθόνη.. και κανω ρεστάρτ. ξαναπερναω τα υπόλοιπα και ΞΑΝΑ μπλε οθόνη ενώ περνάω. και έβγαλα φώτος και τις 2 φορές να μου πείτε τι μπορεί να είναι γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω τπτ. Όπως βλέπεται την 2η φορά στο STOP που λέει δίπλα κάτι νούμερα είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ απτην πρώτη φορά που μου πέταξε μπλε οθόνη.,... ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.. περιμένω να με σώσει κάποιος..
billpeppas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Για ξαναδοκίμασε να κάνεις copy ένα μεγάλο folder από τον ένα δίσκο στον άλλο. Αν ξαναφάς Blue Screen πάλι κατά το copy τότε φταίει ένας από τους δίσκους.
Gaijin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 χμμ.. έκανα πάλι κατι τελευταία που μου μειναν αλλά δεν έφαγα μπλε οθόνη.. όλα οκ.. αλλά κ πάλι.. πως γίνεται να φταίει ο δίσκος όταν παίζω games??? κ να με πετάει????
billpeppas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ξέρεις...όταν παίζεις...ο δίσκος χρησιμοποιείται για να φορτώνει τα αρχεία που χρησιμοποιεί το game. Ταυτόχρονα δουλεύει και ο δίσκος των windows γιατί στο background τρέχουν και άλλες εφαρμογές καθώς και διεργασίες συστήματος... Μάλιστα με το μόλις 1GB RAM που έχεις ο δίσκος λειτουργεί αρκετά στα βαριά games οπότε...
Gaijin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 βασικά ξαναβαλα τον εξωτερικό κ περνούσα πράματα και ξανάγινε.. έβαλα και τον άλλο εξωτερικό.. και πάλι τα ίδια.... δηλαδή.. έχω πρόβλημα με τον σκληρό στο pc μέσα???? και τι κάνω??
billpeppas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δοκίμασε να αφήσεις μόνο έναν δίσκο ( αυτόν που έχει τα Windows ) και ξεκίνα να κάνεις copy paste μεγάλους φακέλους ( από ένα σημείο του δίσκου σε άλλο ). Αν φας πάλι blue screen κατά το copying φταίει αυτός ο δίσκος.
Gaijin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 axm.. το έκανα αλλά τα αντέγραψε κανονικά... now what..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.