Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα...

Gaijin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το ξέρω... :( γιαυτό περιμένω λίγο ακόμα... να πληρωθώ.. κ ένα mac θα γίνει δικό μου.. :P

την καλυτερη δουλεια θα κανεις! λοιπον ειναι κ περασμενη η ωρα για να ασχολουμαστε με τα restart του pc απο μενα καληνυχτα κ τα λεμε

Δημοσ.

καληνύχτα φίλε κ thanx.

παιδιά κάτι άσχετο...

αυτό το MemTest πόση ώρα κρατάει???

έχει φτάσει 420% και συνεχίζει.... :-?

Δημοσ.

thanx billpeppa..

sorry για το πρήξιμο αλλά αν δεν βγάλει error κ αυτό σημαίνει πως δεν φταίνε οι μνήμες.. άρα?? τι κάνω?

Δημοσ.

Βάζεις το StressPrime να κάνει CPU Load only και βλέπεις παράλληλα τις θερμοκρασίες, αν κλείσει όταν κάνεις αυτό, τότε καταλαβαίνεις πως είναι θέμα θερμοκρασίας της CPU.

Το ότι όπως λες ( για πες το ξεκάθαρα να είμαστε σίγουροι ) κάνει κανονικό shutdown τα Windows μόνο του είναι σημάδι ότι το κάνει το σύστημα προστασίας του επεξεργαστή.

Τίποτα άλλο δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Δημοσ.

ετρεξα το StressPrime που λες και το έβαλα να κάνει μόνο CPU

και εκεί που έτρεχε ξαφνικά αρχίζει να κάνει Μπιπ το pc ανα ένα sec και μπιπ.

και σταμάτησε μότο του το τεστ.

και μου βγαλε τα εξής

FATAL ERROR: Resulting sum was 6070297387915450, expected: 6070297387391228

Hardware failure detected, consult stress.txt file.

Torture Test ran 0 minutes 57 seconds - 1 errors, 0 warnings.

Execution halted.

και έχει να κάνω resume.

Δημοσ.

εμενα κανονικη μου φαινεται η θερμοκρασια... κ μεχρι να ερθει η επιβεβαιωση για κοιτα αν το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων λειτουργει κανονικα!

Δημοσ.

Ο billpeppas μπορεί να έχει δίκιο.Δοκίμασε να ξαναβάλεις τη ψύκτρα μήπως δε μπήκε καλά τη πρώτη φορα.Από τροφοδοτικό τι έχεις?Γιατί μπορεί να μην τροφοδοτήτε καλά ο υπολογιστής στις βαριές εργασίες (παιχνίδια) και να κλείνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...