alexandrak Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Σχετικα με αυτην την υπηρεσια... Θελω να παρω το 2ιν1 για ενα νοκια2626. Ειναι συμβατο και εχω της εξης αποριες... 1] ειναι ευκολη η "εγκατασταση" της εν λογω λειτουργιας? 2] γινεται αμεσως? ή χρειαεται να περιμενω καποιο διαστημα? 3] αν οπως λετε εχω ονομασει τις 2 γραμμες Α και Β, πως εναλλασω τις γραμμες?υπαρχει ειδικο μενου? και οταν ειμαι στη γραμμη Α οι κλησεις της γραμμης Β φαινονται?και μπορω να σηκωσω το κινητο ενω καποιος με παιρνει στη Β? 4] Με τα μηνυματα τι συμβαινει? Ερχονται μονο οταν ειμαι στη συγκεκριμενη γραμμη? Δε χανονατι όμως? 5] Η προωθηση σε 2 κινητα (whatsup& cosmocart) κοστιζει? Δηλαδη αν ειμαι στην γραμμη Α και με καλεσει στη γραμμη Β, μπορω να το σηκωσω ? χρεωνομαι κατι παραπάνω ή οχι? 6] Στα νοκια τα κινητα θελουν επανεκκινηση για να γινει αυτη η εναλλαγη ή γιενται μεσω του μενου? Οσο γινεται η εναλλαγη και οι 2 γραμμεσ ειναι απενεργοποιημένες? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
ana_mas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 1) και 2) Η εγκατάσταση (ενεργοποίηση) της υπηρεσίας ξεκινά αγοράζοντας την κάρτα SIM COSMOTE 2in1 (η αλλιώς double), κόστος 14Ε και στην συνέχεια από την εταιρεία σε 2 εργάσιμες ημέρες, αν δεν κάνω λάθος, ενεργοποιείται στις γραμμές σου άρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το 2σε1 χωρίς να χρεώνεσαι τις προωθήσεις μετά την ενεργοποίηση. 3) Δημιουργείται ένα μενού στην συσκευή και συγκεκριμένα μέσα στο μενού σύνδεση - Cosmote 2in1. Ναι, θα μπορείς να δέχεσαι τις κλήσεις και από τις δύο γραμμές εφόσον έχεις επιλέξει την γραμμή Β ως ενεργή για να γίνεται η αυτόματη πρόωθηση στην γραμμή Α. Μια άλλη εναλλακτική είναι αν δεν επιθυμείς να δεχτείς κλήσεις στην γραμμή Β να γίνεται πρόωθηση στον τηλεφωνητή ή απλώς να ενεργοποιήσεις την ειδοποίηση κλήσεων. 4)Για να λάβεις τα SMS που έχουν σταλεί σε μία από τις δύο γραμμές σου, είναι να την ορίσεις ενεργή. Το κέντρο μηνυμάτων μπορεί να διατηρήσει τα μηνύματα σου για 72 ώρες . 5)Προώθηση κλήσεων μεταξύ των γραμμών της COSMOTE 2in1 είναι δωρεάν αλλά οι προωθήσεις κλήσεων από μια καρτοκινητή γραμμή συνδεδεμένη πάνω σε μια COSMOTE 2in1 προς την δεύτερη γραμμή της COSMOTE 2in1 δεν θα είναι δυνατή αν το υπόλοιπο της καρτοκινητής είναι μηδενικό. 6) Αν χρειάζεται επανεκκίνηση μετά την εναλλαγή? Δεν το γνωρίζω σίγουρα για την Nokia αλλά για Sony Ericsson που έχω δεν μπαίνω καθόλου στην διαδικασία επανεκκίνησης. Όταν πηγαίνω στο μενού και δίνω την εντολή για εναλλαγή των γραμμών μου εμφανίζει ένα μήνυμα περιμένετε και αλλάζει αυτόματα. Κατά την διάρκεια της αλλαγής δεν έχει τύχει να δεκτώ κάποια κλήση και δεν το έχω ψάξει .... Κάτι τελευταίο το μηνιαίο πάγιο είναι Δωρεάν, εφόσον πρόκειται για καρτοκινητή αν έχεις γραμμή με πάγιο είναι 1,40Ε κάθε μήνα. Αυτά αν θέλεις κάποια διευκρίνηση πες μου.
gplians Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 καλησπέρα. ήθελα να ρωτήσω και εγώ το εξής: όταν έχεις ενεργοποιημένη την σύνδεση, πρέπει να κάνεις αλλαγή σε what's up για να πάρεις από το what's up; το Line1/Line2 που έχει πάνω δεν παίζουν ρόλο; δεν είναι για αλλαγή από τη μια γραμμή στην άλλη; το κινητό είναι Sony Ericsson. ευχαριστώ.
ana_mas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ....όταν έχεις ενεργοποιημένη την σύνδεση, πρέπει να κάνεις αλλαγή σε what's up για να πάρεις από το what's up; .... Ακριβώς γι αυτό και κάνεις την αλλαγή μέσω του μενού που έχει δημιουργηθεί στην συσκευή σου ώστε να αλλάζεις τις γραμμές και βάζεις ως κύρια την γραμμή που θες εκείνη την στιγμή να χρησιμοποιήσεις...
vasou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ακριβώς γι αυτό και κάνεις την αλλαγή μέσω του μενού που έχει δημιουργηθεί στην συσκευή σου ώστε να αλλάζεις τις γραμμές και βάζεις ως κύρια την γραμμή που θες εκείνη την στιγμή να χρησιμοποιήσεις... στα σονυ πρεπει να κανει restart στα περισσοτερα το κινητο για να αλλαξει γραμμη,για να μην περιμενεις πολυ μεχρι να γινουν οι προωθήσεις πατα ##21# και κουμπι κλήσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.