k_w_t Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Εχει βαλει κανενας ADSL μεσω VODAFONE? Ξερει κανεις αν συμφερει ? Ποιοτητα,ταχυτητες κτλ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 ousiastika to triple play paketo ths vodafone einai me isp HOL... ara logika oti poiothta taxythtes exei h HOL 8a exei kai to sygkekrimeno paketo...
k_w_t Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Ναι αλλα στο φυλλαδιο εχει κατι συσκευες που δεχονται καρτα sim και κατι τετοια περιεργα και μπερδευτηκα!!! Υπαρχει καποιος που να εχει κανει τετοια συνδεση ?
flasher27 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Εκανα αιτηση στις 24/7 και η γραμμη ενεργοποιηθηκε στις 3/8.Μονο adsl τιποτα αλλο.Δινει το jedspeed 512+ δωρεαν.Δινει και ασυρματο(δεν θυμαμαι πιο)αλλα δινεις γυρω στα 50-55 ευρω.Στα 12mbit και 1mbit upload.To router κλειδωνει στα 12.Με την ταχυτητα δεν εχω τρελαθει.Σαν 8αρα μου φαινεται δεν το εχω ψαξει ομως και πολυ αυτο.Μεσω οτε εινα η γραμμη μου.ι
MasterX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Η κάρτα SIM έχει να κάνει με την σταθερή τηλεφωνία. Μπορείς να έχεις σταθερό από Vodafone, χωρίς ΟΤΕ, μέσω του δικτύου της κινητης ουσιαστικά.. flasher27 έκανες νεα σύνδεση ADSL ή μεταφορά από άλλο πάροχο? Πάντως, επειδή η HOL δεν έχει αρκετους κόμβους, η Vodafone βάζει και δικους της και απλώνει και καλώδια οπτικών ινών...
dali13gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Υποστηρίζει 12Mbit ο ΟΤΕ; Γιατί νόμιζα ότι πιάνει μέχρι 8;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 giati poios eipe oti uposthrizei o OTE 12mbit? ta 12mbit tou paketou einai mesw HOL/Vodafone...
MasterX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 flasher27 πόσες μέρες χρειάστηκαν για να γίνει και πόσο έμεινες χωρίς Ιντερνετ? Στο ιδιόκτητο δίκτυο της Vodafone-HOL πήγες? Ρωτάω γιατί λόγω μιας προσφοράς που έχω θα πάω από Οτενετ σε Vodafone (HOL)... (Επαρχία μένω οπότε δεν μιλάμε ακόμα για ιδιοκτητο δίκτυο Vodafone-HOL) Στην πόλη μου δεν υπήρχαν πορτες τελευταια. Πριν 3 βδομαδες έβαλαν, αλλα οι PSTN ήταν έλαχιστες και εξαφανιστηκαν άμεσα απο αυτούς που έιχαν κάνει αίτηση και περίμεναν... ISDN πόρτες πρέπει να έβαλαν πολύ περισσότερες και για 3 εβδομάδες υπήρχαν σε όλες τις περιοχές. Από χτες εξαφανίστηκαν όλες οι ISDN ως δια μαγείας.... Να υποθέσω ότι δόθηκαν σε αιτήσεις που περίμεναν στη σειρα? Αλλά πόσος κόσμος εχει ISDN? Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Τις μέρες που θα μου διακόψουν την γραμμή, η πόρτα που έχω θα δοθει στην κυκλοφορία (οπότε θα την πάρει κάποιος που περιμένει), ή δεσμεύεται για μένα γιανα συνδεθώ με τον νέο πάροχο??? Γιατί στην πρώτη περίπτωση... τρέχα γύρευε... την παίρνει άλλος και αν δε υπάρχουν ελεύερες θα περιμένω να ξαναβάλουνε... Ξέρει κανείς πως δουλεύει αυτό το σύστημα?
flasher27 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Περασαν 10 ημερες απο την ημερομηνια αιτησης.Μου ειχαν πει για 15 ημερες στο καταστημα που εκανα την αιτηση και για 25 οταν πηρα τηλεφωνο στο 13830.Υποθετω οτι ειναι πολυ καλος χρονος.+1 απο μενα γιαυτο. Πιο πριν ειχα adsl απο forthnet,στην οποια επρεπε να κανω εγω την αιτηση διακοπης.Εμεινα χωρις internet 5 ημερες.Η γραμμη μου ηταν και συνεχιζει να ειναι στο δικτυο του οτε.Δεν εκανα αιτηση για ιδιοκτητο hol-vodafone. Πρωτα εφτασε στον οτε η αιτηση στην voda.Mετα η forthnet,εκοψε την συνδεση μου και επεστρεψε την γραμμη μου στον οτε χωρις adsl(ετσι νομιζω).Εκει περιμενε η voda.
dali13gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 giati poios eipe oti uposthrizei o OTE 12mbit? ta 12mbit tou paketou einai mesw HOL/Vodafone... Ο Flasher στο post #4 λέει ότι η γραμμή του είναι στον ΟΤΕ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ennoei shared LLU tote (leei sketo adsl) oxi full LLU (dld kai thlefwno)
dwarves Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Από Χαλάνδρι έχει κανείς εντυπώσεις... πρόσφατα είναι διαθέσιμο και το ιδιόκτ. δίκτυο... ενώ πριν λίγο καιρό δεν ήταν (τουλάχιστον για το νούμερο μου...) Γενικά για τον βρόγχο του ΟΤΕ στο Χαλάνδρι έχω ακούσει τα χειρότερα...για αυτό ρωτάω αν έχει βάλει κανείς... και αν ναι...είναι happy με τις ταχύτητες....
flasher27 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Παιδια,sorry αν δεν τα εγραψα καλα.Shared LLU ειναι η περιπτωση μου.Το τηλεφωνο,ηταν και ειναι στον οτε.Κατι αλλο που εχω δει και σιγουρα εχει συζητηθει στο παρελον,ειναι οτι,κανοντας τεστ ταχυτητας στο speedtest.net,η ταχυτητα ειναι περιπου τζαμι(11mbit) οταν ο sever ειναι στην Αθηνα.Με servers του εξωτερικου,η ταχυτητα πεφτει δραματικα και οταν λεω δραματικα εννοω ουτε 4 mbit!Που μπορει να οφειλεται αυτο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 stous allous servers isws? pantws gia thn kalyterh a3iopoihsh ths grammhs oi download managers (me accelerator) einai must...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.