pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 παιδια μιας και βρηκα το καταλληλο τοπικ ας πω κι εγω την απορια μου..εχω κι εγω εναν P4 3Ghz(prescott s478 ) με αυτη την ψυκτρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650213 (για την ακριβεια το προηφουμενο μοντελο)..η μεση θερμοκρασια που εχω ειναι γυρω στους 70... βεβαια θυμαμαι πριν 1-2 χρονια που την εβαλα οτι πανω στον επεξεργαστη ειχε μεινει μια ρευστη παστα..ειδικα αυτο το καλοκαιρι συνεχεια το pcκανει μικροκολληματακια..λετε να χρειαζεται αλλη κολλα??απορω πως αλλοι το εχουν φτασει μεχρι και 400Mhz+...καμια ιδεα??μηπως φταιει η ψυκτρα?? Νομίζω οτι δεν διάβασες παρά μόνο το πρώτο μου ποστ. Λοιπόν, αν και βάσει στατιστικής δεν γίνεται να μην κάθεται καλά η ψύκτρα, γιατί έβαλες 3 φορές την ψήκτρα θα σου πρότεινα να πάρεις λίγο καλύτερης ποιότητας πάστα και να ξαναδοκιμάσεις, όντας σίγουρος όμως ότι η ψήκτρα κάθεται καλά. Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ και διάβασα ότι ο επεξεργαστής μου ήταν φουρνάκι+ το πρόβλημα= ζεστό φαΐ δίπλα στο πι σι. Την μία δούλεψε στους 80C και την άλλη στους 50C με ένα απλό βάλε- βγάλε της ψήκτρας. Αφού δούλευε σωστά πριν δοκιμάσεις να του αλλάξεις πάστα κάτι τέτοιο θα συμβαίνει. Να χάλασε η CPU και να ανεβάζει θερμοκρασία πρώτη φορά θα είναι που το ακούω. Λοιπόν alexzzz είχες δίκιο. Απελπισμένος είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια και τελικά δούλεψε σωστά! 35 βαθμούς σε idle,και τώρα το δοκιμάζω σε παιχνίδια να δω πόσο πιάνει κορυφή.
stathakis21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 παιδια τελικα σημερα μου ηρθε η παστα..και τελικα...τωρα ειμαι απο τα 3 στα....3.6 στους 50 βαθμους!!!! εχω ομως καποιες αποριες.. οταν τοποθετουσα την ψυκτρα οσο να ειναι για να την ασφαλισω μου κουνιοταν λιγο πανω στον επεξεργαση...λετε να εφυγε η παστα.. και δευτερον..στο κουτι μου εχω 2 ανεμιστηρακια..ενα 12αρι κατω που βαζει αερα και 1 8αρι που βγαζει..ειναι καλα τοποθετημενα??
pappous_soulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Που είναι τοποθετημένοι? (εννοώ τις θέσεις τους)
stathakis21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Που είναι τοποθετημένοι? (εννοώ τις θέσεις τους) ο ενας (8αρης) διπλα απο την cpu(στο πισω μερος πανω) και τον 12αρη μπροστα απο την σκληρους(κατω μπροστα)...
pcfan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 εμένα με αυτον ^ τον επεξεργαστη και με την stock ψήχτρα και με πάστα 2 περίπου μηνών δεν αντιμετωπίζω κανένα απολείτως πρόβλημ αμε θερμοκρασία 40-50 είναι όλο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 2,576volts??? Μανουλα μου παει για φουντο αυτος της εικονας...
mihalakis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ναι αλλά θα πέσει ηρωικά... Και να ξέρετε από όσο ψηλότερα πέφτεις τόσο περισσότερο θόρυβο θα κάνεις
pappous_soulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ο ενας (8αρης) διπλα απο την cpu(στο πισω μερος πανω) και τον 12αρη μπροστα απο την σκληρους(κατω μπροστα)... Καλά τους έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.