billpeppas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Αλλαγή thermal paste με καλή και φρέσκια, και σωστή τοποθέτηση του stock cooler θα ρίξει κάτω κάμποσο την temp. Αν θες αρκετά πιο κάτω χρειάζεται να αγοράσεις καλή after-market ψύκτρα.
desolatorXT Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Αλλαγή thermal paste με καλή και φρέσκια, και σωστή τοποθέτηση του stock cooler θα ρίξει κάτω κάμποσο την temp. Αν θες αρκετά πιο κάτω χρειάζεται να αγοράσεις καλή after-market ψύκτρα. thnx για την συμβουλή, αλλά το pc αυτό είναι για πέταμα... Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω έστω και 1 ευρώ για να το φτιάξω... Απλώς το thread μιλούσε για ψήσιμο σε P4 και το ανέφερα...
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Eφόσον είναι 630, προσωπικά θα έκανα ό,τι λέει και ο Bill :wink: Το stock cooler πάντως δεν νομίζω να πατάει και πολύ καλά ... :razz:
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 thnx για την συμβουλή, αλλά το pc αυτό είναι για πέταμα... Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω έστω και 1 ευρώ για να το φτιάξω... Απλώς το thread μιλούσε για ψήσιμο σε P4 και το ανέφερα... Kαι κάνατε το τοπικ μου πεδίο μάχης για να μας πεις οτι δεν θα το φτιάξεις?! 6 ευρώ μια παστούλα και σου μένει και για όποτε χρειαστείς ξανά,άντε γιατί η βαρεμάρα θα μας φάει!
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, Βασίλη μήπως να σκεφτείς επιτέλους σοβαρά, να εργαστείς ως αρθρογράφος ? Ξέρεις να δίνεις και επιτυχημένους τίτλους, και να αποδίδεις σωστά (με χιουμοριστικό βέβαια τρόπο :grin:) το ζητούμενο ...
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Θα το έκανα αν ήμουν σοβαρό άτομο...:-P
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Καλά ντε ... I know that your ass is scratching you, to become a PC Engineer ... Well guess, mine too ! :wink:
alexzzz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Καλά ρε, μόνο εγώ έχω άδεια; Μπήκα χτες βράδυ έγραψα και δεν απάντησε κανένας και τώρα ξαναμπαίνω και βλέπω +2 σελίδες. Ας οργανωθούμε λίγο να χωθώ και εγώ!!! Θα χωθώ λίγο στον desolatorXT... καλά σου λέει ο pappous_soulis... 2 σελίδες διάβασα για να μου κλείσεις λέγοντας ότι δεν θα βάλεις φράγκο στο καημένο το ΠιΣι που καίγεται στον πυρετό;;; κλείνω τώρα για να πάω για καφέ. Θα συνεχίσω τον "καυγά" μου μαζί σου το βράδυ.
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 By far one of the funniest posts in Insomnia ... xaxaxaxa Καλά να περάσεις Alexzzz, bb !
stathakis21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 παιδια μιας και βρηκα το καταλληλο τοπικ ας πω κι εγω την απορια μου.. εχω κι εγω εναν P4 3Ghz(prescott s478 ) με αυτη την ψυκτρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650213 (για την ακριβεια το προηφουμενο μοντελο)..η μεση θερμοκρασια που εχω ειναι γυρω στους 70... βεβαια θυμαμαι πριν 1-2 χρονια που την εβαλα οτι πανω στον επεξεργαστη ειχε μεινει μια ρευστη παστα..ειδικα αυτο το καλοκαιρι συνεχεια το pcκανει μικροκολληματακια..λετε να χρειαζεται αλλη κολλα??απορω πως αλλοι το εχουν φτασει μεχρι και 400Mhz+...καμια ιδεα??μηπως φταιει η ψυκτρα??
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 θέλει καινούργια πάστα,όχι κόλλα.
iceblade Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 φίλε μου εμένα μου ακούεται ότι έχει ξεκολήσσει το heatspreader από το τσιπάκι (εσωτερικά) και δεν κάνει καλή επαφή με τη CPU. Αυτό μάλλον έγινε όταν πήγες να το ξεκολήσεις με δύναμη. Σε αυτή την περίπωση η βάζεις τελείως το heatspreader ή το ξανακολλάς. Το να αλλάζεις την πάστα και την ψύκτρα καμιά διαφορά δε θα κάνει αν ισχύει αυτό που σου λέω (για αυτό και το υποψιάζομαι)
alexzzz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 παιδια μιας και βρηκα το καταλληλο τοπικ ας πω κι εγω την απορια μου..εχω κι εγω εναν P4 3Ghz(prescott s478 ) με αυτη την ψυκτρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650213 (για την ακριβεια το προηφουμενο μοντελο)..η μεση θερμοκρασια που εχω ειναι γυρω στους 70... βεβαια θυμαμαι πριν 1-2 χρονια που την εβαλα οτι πανω στον επεξεργαστη ειχε μεινει μια ρευστη παστα..ειδικα αυτο το καλοκαιρι συνεχεια το pcκανει μικροκολληματακια..λετε να χρειαζεται αλλη κολλα??απορω πως αλλοι το εχουν φτασει μεχρι και 400Mhz+...καμια ιδεα??μηπως φταιει η ψυκτρα?? Πρώτα- πρώτα διάλεξε αντίπαλο για αυτό το τόπικ και μετά γράψε! (όλα εμείς θα σας τα λέμε; ) Σοβαρά τώρα δοκίμασε τα παραπάνω και δες το πάλι. Άμα συνεχίσει... εδώ είμαστε εμείς.
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Ψήνεσαι για άγριο flame τώρα ε? Ψήνεσαι, το θες πολύ ε ?
stathakis21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Πρώτα- πρώτα διάλεξε αντίπαλο για αυτό το τόπικ και μετά γράψε! (όλα εμείς θα σας τα λέμε; ) Σοβαρά τώρα δοκίμασε τα παραπάνω και δες το πάλι. Άμα συνεχίσει... εδώ είμαστε εμείς. :mrgreen:...κατσε να δικτυωθω στο τοπικ και βλεπουμε:mrgreen:... λοιπον επειδη πριν αλλαξω ψυκτρα η παλια ειχε χαλασει (σε μια φαση το pc ειχε σβησει να φαντασεις)αυτο το "αυτολλητακι" που ειχε πανω η δικη του ψυκτρα ειχε γινει σαν παστα...δηλαδη δεν δυσκολευτηκα να βγαλω την αρχικη για να πεις οτι ξεκολλησα τπτ..απλα αυτο το λιωμενο πραγμα να αφησα οπως ηταν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.