desolatorXT Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Χαίρομαι που βοήθησα ! Συνεχίζω τώρα να διαβάζω και τα μηνύματα των υπολοίπων καθώς αυτές οι συζητήσεις είναι πάντα διασκεδαστικές! I am a huge big billpeppas fan !!! PS: to edit egine gia na prostheso to "huge" άιντε λοιπόν μαζί με τον billepas πες μου γιατί συμβαίνει αυτό που σου δείχνει η εικόνα... Υ.Γ. όχι ότι με ενδιαφέρει φυσικά να πέσει η θερμοκρασία στο pc... Και να καεί π λέει ο λόγος δεν μ νοιάζει, γιατί για πέταμα είναι έτσι κ αλλίως (γι' άλλους λόγους) Υ.Γ.2. μου τη σπάει αυτό το υφάκι αρκετών στο Insomnia που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα και ότι τα έχουν δει όλα...(δεν αναφέρομαι σε σένα) Υ.Γ.3. οσων αφορά το signature του billepa... Έχω εδώ έναν P4 που από 1,7 τον έχουμε κάνει 2,44... Παίζει δλδ να δώσεις υγρό άζωτο για να τον ανεβάσουμε κ άλλο?
billpeppas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δηλαδή αν αποδειχθείς λάθος ( το αν το βάζω έτσι για την αγωνία ) [ εκτός και αν έχεις Prescott, και μας δουλεύεις, αλλά και πάλι το idle του είναι κάτι τις πιο κάτω ] θα το παραδεχθείς ή θα μας κάνεις πάλι τον έγκλειστο του Δαφνί ?
desolatorXT Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δηλαδή αν αποδειχθείς λάθος ( το αν το βάζω έτσι για την αγωνία ) [ εκτός και αν έχεις Prescott, και μας δουλεύεις, αλλά και πάλι το idle του είναι κάτι τις πιο κάτω ] θα το παραδεχθείς ή θα μας κάνεις πάλι τον έγκλειστο του Δαφνί ? Όπως είπα δεν αγόρασα εγώ το pc, ούτε μένω εδώ... δεν ασχολήθηκα ποτέ με το αν έχει northwood ή presscot κτλπ... Εγώ το μόνο που ξέρω είναι αυτό (από τις ιδιότητες συστήματος η εικόνα): Ένας Pentium 4, απείραχτος, ο οποίος σε idle έχει 77 C θερμοκρασία όπως λέει και η εικόνα...
andreaslfc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Πάντως σε μένα ο ίδιος επεξεργαστής (Northwood) με του desolatorXT δουλεύει σε θερμοκρασίες από 34-45 και μεταβίας ανεβαίνει παραπάνω, κι εγώ δεν τον έχω καθαρίσει ποτέ από τότε που τον έβαλα, ούτε καν την σκόνη που έχει μαζέψει ο ανεμιστήρας. Μήπως το πρόγραμμα που σου έβγαλε αυτήν την θερμοκρασία δεν τα βγάζει σωστά, κοίτα να δεις τη λέει το bios. Σε μένα στο δεύτερο pc το speedfan μου βγάζει 150C το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Όπως είπα δεν αγόρασα εγώ το pc, ούτε μένω εδώ... δεν ασχολήθηκα ποτέ με το αν έχει northwood ή presscot κτλπ... Εγώ το μόνο που ξέρω είναι αυτό (από τις ιδιότητες συστήματος η εικόνα): Ένας Pentium 4, απείραχτος, ο οποίος σε idle έχει 77 C θερμοκρασία όπως λέει και η εικόνα... se ola ta prohgoumena posts anaferoun 8ermokrasies gia Northwood kai twra les oti den 3ereis an einai Northwood h Prescott o P4 tou aderfou sou? nice...tote poios o logos na anafereis oti exei idle 77 va8mous? Preshoti einai...
billpeppas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 se ola ta prohgoumena posts anaferoun 8ermokrasies gia Northwood kai twra les oti den 3ereis an einai Northwood h Prescott o P4 tou aderfou sou? nice...tote poios o logos na anafereis oti exei idle 77 va8mous? Preshoti einai... Μάλλον όχι Χάρη, γιατί θα έβγαζε Pentium 4 640 αντί του Pentium 4 3GHz εκεί. Αλλά αν δεν ποστάρει CPUz δεν βγάζουμε άκρη. Όπως επίσης και δεν ξέρουμε αν η Temp 1 ή η Temp 2 στο SpeedFan είναι η temp του CPU
tolis_01 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Γιατι 640? Αμα ειναι Prescott s478? (που 99% ειναι)
billpeppas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Γιατι 640? Αμα ειναι Prescott s478? (που 99% ειναι) Ώπα, ναι, παίζει και αυτό, anyways we'll see
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 HA arpa th! (mouxaxaxaxa) (auto ennoousa kai egw-kai kala )
kostelo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Στις ιδιοτητες συστηματος παντως εμενα (δεξι κλικ στον υπολογιστη μου) παρολο που εχω τον 630 Prescott (και οχι 640) δε γραφει Pentium 4 630 αλλα κανονικα οπως στην εικονα του φιλου πιο πανω. Ιδου κιολας:
desolatorXT Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 se ola ta prohgoumena posts anaferoun 8ermokrasies gia Northwood kai twra les oti den 3ereis an einai Northwood h Prescott o P4 tou aderfou sou? nice...tote poios o logos na anafereis oti exei idle 77 va8mous? Preshoti einai... Ο billepas μίλησε πρώτος για northwood, δεν υπήρξε προηγούμενη αναφορά... Βασικά σύμφωνα με το sys info του Norton Utilities, το socket είναι 775 LGA. Δεν αναφέρει εκεί όμως το code name της cpu... Από εκεί κ πέρα το τόπικ τίτλε λέει: "Pentium 4 και μαγειρική στους 80 βαθμούς κελσίου" δεν λεει " Pentium 4 northwood και μαγειρική στους 80 βαθμούς κελσίου" Οπότε εγώ σου αναφέρω ότι ο δικός μ Pentium 4, ότι και αν είναι αυτός, δουλεύει idle, στους 77 C... EDIT: για την ακρίβεια λέει αυτό: GenuineIntel Family 15 Model 4 3.0 GHz Stepping 3 (2 CPUs)
tolis_01 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 P4 με P4 ομως εχει διαφορα. Το ιδιο ειναι ο willamette στα 1,4 το ιδιο και ο Prescott στα 3,4? Παντως η cpu σου ειναι Pentium 4 530 ή 630 (και ναι, ειναι Prescott).
billpeppas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 P4 με P4 ομως εχει διαφορα. Το ιδιο ειναι ο willamette στα 1,4 το ιδιο και ο Prescott στα 3,4?Παντως η cpu σου ειναι Pentium 4 530 ή 630 (και ναι, ειναι Prescott). Μόνο που αν είναι 630 έχει το νεότερο revision των Prescott που είναι πιο ψυχροί από τους πρώτους που ήταν ψησταριές ( πρόπερσι καλοκαίρι που είχα στήσει ένα για PC φίλου, είχε idle σύμφωνα με την Asus 60C [ εννοείται ότι λέω σε φοιτητικό σπίτι, δίχως AC, και μέσα στην ζεστή Λαμία έτσι ? ] )
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Delosator XT γιατί να παίζουμε παιχνιδάκια του τύπου "Μάντεψε Ποιος ?" :razz: Τόσο δύσκολο είναι να κατεβάσεις το cpu-z και να μας πεις επιτέλους αν είναι ο 530 ... (εγώ σε αυτόν ποντάρω, εφόσον είναι 775 το socket ... :wink:). Οι Ρ4 630 όπως πολύ σωστά λέει ο bill, είχαν πολύ καλύτερη θερμική συμπεριφορά από τους ancestors τους ! (aka 530 :wink:)
desolatorXT Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Delosator XT γιατί να παίζουμε παιχνιδάκια του τύπου "Μάντεψε Ποιος ?" :razz: Τόσο δύσκολο είναι να κατεβάσεις το cpu-z και να μας πεις επιτέλους αν είναι ο 530 ... (εγώ σε αυτόν ποντάρω, εφόσον είναι 775 το socket ... :wink:). Οι Ρ4 630 όπως πολύ σωστά λέει ο bill, είχαν πολύ καλύτερη θερμική συμπεριφορά από τους ancestors τους ! (aka 530 :wink:) το κατέβασα, και δείχνει αυτό, είναι όντως Prescott, alla o 630... Τώρα σχετικά με τη θερμοκρασία, και στο BIOS τα ίδια γράφει 76-78 C... Αφού έπαιζαν μια ώρα NFS carbon, πήγε στους 86 C...Τι να πώ...Καλύτερη θερμική συμπεριφορά ή όχι, το BIOS αυτά λέει, και το βλέπω και ο ίδιος φυσικά, γιατί το δωμάτιο γίνετε φούρνος μόλις ανοίγει το pc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.