johnyboy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Εχω παρακολουθήσει τις τελευταίες ημέρες πως ενώ γράφω κάτι, ο αριθμός των μηνυμάτων είναι στο 911.Δεν είναι πρόβλημα για εμένα αλλά είπα να το πω μήπως συμβαίνει και σε άλλον αυτό.Και για να μου φύγει η απορία.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Εχω παρακολουθήσει τις τελευταίες ημέρες πως ενώ γράφω κάτι, ο αριθμός των μηνυμάτων είναι στο 911.Δεν είναι πρόβλημα για εμένα αλλά είπα να το πω μήπως συμβαίνει και σε άλλον αυτό.Και για να μου φύγει η απορία. Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στην ενότητα Μπλα-Μπλα δεν μετρούν (από τα τέλη Ιουλίου και εντεύθεν) στο σύνολο μηνυμάτων των μελών.
johnyboy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ok σε ευχαριστώ.Και μερικές φορές δεν μου ανοίγει αυτή εδώ η ενότητα.Μου λέει πως δεν υπάρχουν νέα μηνύματα.Βάζω να μου βγάλει και τα ποιο παλιά αλλά τίποτα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ok σε ευχαριστώ.Και μερικές φορές δεν μου ανοίγει αυτή εδώ η ενότητα.Μου λέει πως δεν υπάρχουν νέα μηνύματα.Βάζω να μου βγάλει και τα ποιο παλιά αλλά τίποτα. H ενότητα Insomnia Site forum είναι ορατή μόνο στα μέλη που έχουν συνδεθεί (log in) στο forum και όχι στους επισκέπτες. Όταν δεν έχεις συνδεθεί και διαβάζεις το forum ως επισκέπτης, η ενότητα αυτή εμφανίζεται κενή.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Παρακαλώ, να'σαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.