Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για τα μηνύματα

johnyboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρακολουθήσει τις τελευταίες ημέρες πως ενώ γράφω κάτι, ο αριθμός των μηνυμάτων είναι στο 911.Δεν είναι πρόβλημα για εμένα αλλά είπα να το πω μήπως συμβαίνει και σε άλλον αυτό.Και για να μου φύγει η απορία.:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχω παρακολουθήσει τις τελευταίες ημέρες πως ενώ γράφω κάτι, ο αριθμός των μηνυμάτων είναι στο 911.Δεν είναι πρόβλημα για εμένα αλλά είπα να το πω μήπως συμβαίνει και σε άλλον αυτό.Και για να μου φύγει η απορία.:-)

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στην ενότητα Μπλα-Μπλα δεν μετρούν (από τα τέλη Ιουλίου και εντεύθεν) στο σύνολο μηνυμάτων των μελών. ;)

Δημοσ.

ok σε ευχαριστώ.Και μερικές φορές δεν μου ανοίγει αυτή εδώ η ενότητα.Μου λέει πως δεν υπάρχουν νέα μηνύματα.Βάζω να μου βγάλει και τα ποιο παλιά αλλά τίποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.
ok σε ευχαριστώ.Και μερικές φορές δεν μου ανοίγει αυτή εδώ η ενότητα.Μου λέει πως δεν υπάρχουν νέα μηνύματα.Βάζω να μου βγάλει και τα ποιο παλιά αλλά τίποτα.

H ενότητα Insomnia Site forum είναι ορατή μόνο στα μέλη που έχουν συνδεθεί (log in) στο forum και όχι στους επισκέπτες. Όταν δεν έχεις συνδεθεί και διαβάζεις το forum ως επισκέπτης, η ενότητα αυτή εμφανίζεται κενή.

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...