Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο msn!

yohaan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
ναι αλλά του λείπουν αρκετά που έχει το μσν...

Ε όχι και αρκετά. Πρακτικά του λείπει μόνο το κομμάτι ήχος/εικόνα. Ε, γι'αυτό υπάρχει το Skype που κάνει εξαιρετική δουλειά - μιλάω με φίλο στη Σκωτία και ακούγεται μια χαρά (όσο καλά δηλαδή μπορεί να ακουστεί ένας βάζελος).

Όλα τα άλλα που "λείπουν" από το MSN (δηλ. τα nudges) είναι απλώς εφετζίδικες βλακειούλες - δεν προσθέτουν τίποτα στη λειτουργικότητα του προγράμματος.

Κατ'εμέ, ο συνδυασμός AdiumX (για instant messenger) και Skype (για voice & video) είναι ό,τι καλύτερο.

• Super Moderators
Δημοσ.
iChat βλάσφημε!! ;)

Βρε, εδώ δεν του αρέσει το AdiumX και θα μπορέσει να "παίξει" με το iChat; :P

Δημοσ.
(όσο καλά δηλαδή μπορεί να ακουστεί ένας βάζελος).

Φφφ, φφφ 1-2 1-2. Μια χαρά ακούγομαι εγώ πάντως :mrgreen:

Δημοσ.

Εντάξει κάπως το έφερα στα μέτρα μου και λέω να το κρατήσω...απλά ξέρει κανείς πως μπορώ να εμφανίσω να βλέπω τα mail μου σαν το msn?

Δημοσ.

Edit στον λογαριασμό και στην καρτέλα Options τσεκάρεις την ανάλογη επιλογή. Ρύθμισε και από το tab Events να σε ειδοποιεί με όποιον τρόπο θέλεις και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να ανοίξεις την κατάλληλη θύρα(1863 νομίζω είναι αυτή που έχει default) στο router? Αν έχεις router φυσικά.

Δημοσ.

Όλα τα άλλα που "λείπουν" από το MSN (δηλ. τα nudges) είναι απλώς εφετζίδικες βλακειούλες - δεν προσθέτουν τίποτα στη λειτουργικότητα του προγράμματος.

Σχετικά με τα nudges, γράφοντας /nudge και αποστέλλοντας το σε μορφή text τα καταφέρνει μια χαρά.... :P

_-Cheers-_

Δημοσ.
Μήπως πρέπει να ανοίξεις την κατάλληλη θύρα(1863 νομίζω είναι αυτή που έχει default) στο router? Αν έχεις router φυσικά.

και πως το κανω αυτο?

Δημοσ.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ BLOCK/DELETE!

Αυτό δεν ήταν ένα bug του MSN δικτύου που το βρήκαν και το μπάλωσαν; :???:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω εχω ενα προβλαμα με το amsn ...χανω μερικα μηνυματα που μου στελνουν...ξερετε που μπορει να οφειλεται αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...