yohaan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 ναι αλλά του λείπουν αρκετά που έχει το μσν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 ναι αλλά του λείπουν αρκετά που έχει το μσν... Ε όχι και αρκετά. Πρακτικά του λείπει μόνο το κομμάτι ήχος/εικόνα. Ε, γι'αυτό υπάρχει το Skype που κάνει εξαιρετική δουλειά - μιλάω με φίλο στη Σκωτία και ακούγεται μια χαρά (όσο καλά δηλαδή μπορεί να ακουστεί ένας βάζελος). Όλα τα άλλα που "λείπουν" από το MSN (δηλ. τα nudges) είναι απλώς εφετζίδικες βλακειούλες - δεν προσθέτουν τίποτα στη λειτουργικότητα του προγράμματος. Κατ'εμέ, ο συνδυασμός AdiumX (για instant messenger) και Skype (για voice & video) είναι ό,τι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Skype (για voice & video) είναι ό,τι καλύτερο. iChat βλάσφημε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 iChat βλάσφημε!! Βρε, εδώ δεν του αρέσει το AdiumX και θα μπορέσει να "παίξει" με το iChat; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 (όσο καλά δηλαδή μπορεί να ακουστεί ένας βάζελος). Φφφ, φφφ 1-2 1-2. Μια χαρά ακούγομαι εγώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yohaan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Εντάξει κάπως το έφερα στα μέτρα μου και λέω να το κρατήσω...απλά ξέρει κανείς πως μπορώ να εμφανίσω να βλέπω τα mail μου σαν το msn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Edit στον λογαριασμό και στην καρτέλα Options τσεκάρεις την ανάλογη επιλογή. Ρύθμισε και από το tab Events να σε ειδοποιεί με όποιον τρόπο θέλεις και είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yohaan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ωραία αλλά δεν φαίνοντε πουθενά πέρα από μία ειδοποίση σε ένα καινούργιο παράθυρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yohaan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 +++++++++++++++Could not send; a connection error occurred. giati twra to bgazei ayto? problimata san ta win tha arxisei na bgazei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μήπως πρέπει να ανοίξεις την κατάλληλη θύρα(1863 νομίζω είναι αυτή που έχει default) στο router? Αν έχεις router φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdoomgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Όλα τα άλλα που "λείπουν" από το MSN (δηλ. τα nudges) είναι απλώς εφετζίδικες βλακειούλες - δεν προσθέτουν τίποτα στη λειτουργικότητα του προγράμματος. Σχετικά με τα nudges, γράφοντας /nudge και αποστέλλοντας το σε μορφή text τα καταφέρνει μια χαρά.... _-Cheers-_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yohaan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μήπως πρέπει να ανοίξεις την κατάλληλη θύρα(1863 νομίζω είναι αυτή που έχει default) στο router? Αν έχεις router φυσικά. και πως το κανω αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ BLOCK/DELETE! Αυτό δεν ήταν ένα bug του MSN δικτύου που το βρήκαν και το μπάλωσαν; :???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nio2131 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια να ρωτησω εχω ενα προβλαμα με το amsn ...χανω μερικα μηνυματα που μου στελνουν...ξερετε που μπορει να οφειλεται αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.