yohaan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Παιδιά κατέβασα το καινούργιο msn και μου κολάει συνέχεια! Μου είπαν να κατεβάσω πιο παλιά έκδοση διότι η τωρινή έχει πρόβλημα με το Safari. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το διορθώσω κάπως το πρόβλημα ή που μπορώ να βρω την παλαιότερη έκδοση?(γιατί ψάχνω και δεν την βρίσκω!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Γιατί δεν βάζεις το AdiumX για να ξενοιάσεις; http://www.adiumx.com Συνδέεται σε ICQ, MSN, Yahoo!, AIM, GoogleTalk δίκτυα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yohaan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Το έβαλα αλλά να σου πω την αλήθεια δεν μου φαίνετε πολύ βολικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 οταν λες κατεβασες την καινουργια εκδοση του msn ποια εννοεις? την beta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yohaan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Την 6.0.2 από το site ths apple. http://www.apple.com/downloads/macosx/email_chat/messengerformac.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 δε χρησιμοποιω mac για να σε βοηθησω να λυσεις το προβλημα σου αλλα βρηκα αυτο που νομιζω θα σε βοηθησει αν ψαχνεις παλιοτερες εκδοσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Εγώ για το mac έχς εγκαταστήσει το amsn που είναι ότι πιο κοντινό με το windows live messenger για p.c και έχει και ένα feature που δεν το βρίσκεις στο messenger... ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ BLOCK/DELETE! αφου φαντάσου το έχω εγκατεστημένο και στο pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overclockerd Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Εγώ για το mac έχς εγκαταστήσει το amsn που είναι ότι πιο κοντινό με το windows live messenger για p.c και έχει και ένα feature που δεν το βρίσκεις στο messenger...ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ BLOCK/DELETE! αφου φαντάσου το έχω εγκατεστημένο και στο pc... Ενδιαφέρον! μπόρεις να δώσείς Link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yohaan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ Δημήτρη! Ναι αν μπορείς να μας δώσεις λινκ αξίζει πιστέυω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 http://www.amsn-project.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 με πρόλαβες! check it out! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yohaan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 και πως ακριβώς βλέπεις ποιος σε έχει κάνει block-delete? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yohaan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Ωραίο αλλά όχι και ότι πιο γρήγορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yohaan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ωραία δοκίμασα και adium kai aMSN αλλά δεν με βολέψαν καθόλου... Στο μσν το πρόβλημα είναι όταν κλείνω μία συνομιλία τότε κολάει και κάνει restart! Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 to adium oute mena me voleue stin arxi alla einai fully customised,theli ligo xrono na to feris sta metra sou kai meta den to allazis! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.