Προς το περιεχόμενο

Bs player for Vista

Super_Nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες,

Τα ήθελα τα φώτα σας λιγάκι.

Έχω το Bs player Pro 2.12 το οποίο παίζει μια χαρά στα XP, αλλά στα Vista παρουσιάζει πρόβλημα. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποια άλλη συμβατή έκδοση του προγράμματος για Vista, η αν μπορώ να βρω κάποιο άλλο παρόμοιο προγραμματάκι που να ενσωματώνει υπότιτλους σε avi και να δουλεύει στα Vista;

Σας ευχαριστώ πολύ!

p.s. – έκανα ένα search στο φόρουμ και βρήκα παρόμοιο πρόβλημα όπου μερικά παιδία λένε για δυο προγράμματα: Vlc & Gom player.ποια από τα δυο μου συστήνετε;

Thx!

Δημοσ.

H συγκεκριμένη έκδοση ειναι παλιά. Βάλε πιο πρόσφατη (2.14).

Δεν ξέρω τί εννοείς δεν είναι συμβατό και τί μήνυμα σου βγάζει. Εμένα μια χαρά παίζει.

Δημοσ.
H συγκεκριμένη έκδοση ειναι παλιά. Βάλε πιο πρόσφατη (2.14).

Δεν ξέρω τί εννοείς δεν είναι συμβατό και τί μήνυμα σου βγάζει. Εμένα μια χαρά παίζει.

Μου κανει τα εξης:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο tsab Εμφάνιση μηνυμάτων

paidia kalhspera. otan anoigw avi arxeia me to bsplaer enw mou vgazei upotitlous kai hxo kanonika' date=' emfanizei mono maurh othonh den exw eikona dhl. xerete ti ftaei mhpws?[/quote']

και μετά μου βγάζει ένα παραθυράκι σφάλματος με κάτι μηνύματα και αριθμούς...

Δημοσ.

το Bsplayer ειχε παλιοτερα ασυμβατοτητα με βιστα.δεν ξερω αν εβγαλαν καινουρια εκδοση που να τα υποστηριζει.

κι εγω φανατικος του ημουν,μεχρι που γνωρισα το vlc player.αν θες την γνωμη μου,εγκατεστησε τον κι ασε το bsplayer

Δημοσ.
το Bsplayer ειχε παλιοτερα ασυμβατοτητα με βιστα.δεν ξερω αν εβγαλαν καινουρια εκδοση που να τα υποστηριζει.

κι εγω φανατικος του ημουν,μεχρι που γνωρισα το vlc player.αν θες την γνωμη μου,εγκατεστησε τον κι ασε το bsplayer

Ok, thx φιλαράκι, θα το δοκιμάσω, τώρα έκανα insatall το gom player στα XP (είμαι στην δουλεία μου ακόμα) και το βρίσκω πολύ καλό, αν δουλέψει και με τα VISTA θα είναι μια χαρά.Θα κατεβάσω πάντως τώρα και την δική σου πρόταση για να συγκρίνω την κατάσταση....:lol:

Δημοσ.
ena skalopati pano apo oloys toys free einai o kmplayer

asxeto isos alla tsekare to...

OK, μόλις το κατέβασα και αυτό....lol

Θα τα δοκιμάσω ολα και αφού επιστρέψω από τις διακοπές θα σας πω την γνώμη μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα "φώτα" σας και εύχομαι καλώ μας καλοκαίρι!!!!:lol::lol::lol:

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

1)Άνοιξε το BSPlayer

2)Πήγαινε Menu/Options/Preferences

3)Κάνε click στο Video

4)Κάνε click στο Video rending

5)Στο Rending mode επέλεξε το Internal renderer DirectDraw surface

6)Πάτα Close επανεκκίνησε το BSPlayer

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
1)Άνοιξε το BSPlayer

2)Πήγαινε Menu/Options/Preferences

3)Κάνε click στο Video

4)Κάνε click στο Video rending

5)Στο Rending mode επέλεξε το Internal renderer DirectDraw surface

6)Πάτα Close επανεκκίνησε το BSPlayer

πολύ σωστά, αυτο έκανα και δούλεψε. (ενω είχα τελευταία έκδοση δεν έδειχνε τιποτα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...