Προς το περιεχόμενο

asus 2900xt πρόβλημα?

sleepy_head

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα move κάποια αρχεία και μου εμφανίστηκε αυτό:

http://s5.photobucket.com/albums/y182/OWtoreador/?action=view&current=vga.jpg

Εχθές έβαλα αυτήν τη κάρτα. Επίσης δεν μου ανοίγει το 3dmark06 (με την άλλη κάρτα άνοιγε). Έβαλα τους οδηγούς από το cd. Δεν έχω δοκιμάσει να παίξω κάποιο παιχνίδι ακόμα. Από θερμοκρασία δεν ξέρω πως πάει εφόσον το smart doctor της asus δεν δείχνει.

Πριν είχα την 1800xl και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Χμ, απ'οτι θυμαμαι το'χει κανει και σε αλλους. Δεν θυμαμαι ομως αν ειναι προβλημα software (drivers) ή hardware. Κανα δυο απο εδω μεσα παντως που τους το ειχε παρουσιασει αν θυμαμαι καλα την καναν rma.

Δημοσ.

εχθές είχα βάλει αυτούς τους drivers αλλά κάτι δεν είχε βρει στο device manager οπότε έκανα uninstall και έβαλα τους drivers από το cd. Μου έβγαλε και εχθές κάτι τέτοιο και μου κόλλησε ο υπολογιστής με τους 7.7..το pc ήταν ανοιχτό 8ωρο σίγουρα όμως γιατί το είδα όταν γύρισα από τη δουλειά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Θα ψάξω και στο forum (κακώς που δεν το έκανα πιο πριν αλλά βιαζόμουν)...και δυστηχώς στο e-shop είναι εξαντλημένη και έχει μόνο την sapphire με 1024mb.

Δημοσ.

65C είναι σε idle. Δεν έχω δει σε full load. Πάντως πολύ δεν είναι? Το κουτί καινούριο (thermaltake armor). 3 fans έχει (+1 στον επεξεργαστή, +1 στους δίσκους).

Δημοσ.

Update: Πάλι έκανε artifacts και κόλλησε το σύστημα, η οθόνη έγινε μαύρη και έκλεισε. Έπρεπε να πατήσω reset. Με τους τελευταίους drivers. Να την πάω πίσω?

Ps. Συγνώμη για το triple post...

Δημοσ.
Update: Πάλι έκανε artifacts και κόλλησε το σύστημα, η οθόνη έγινε μαύρη και έκλεισε. Έπρεπε να πατήσω reset. Με τους τελευταίους drivers. Να την πάω πίσω?

Ps. Συγνώμη για το triple post...

pantin piso me RMA na isuxaseis.

vevaia an den einai diathesimi sto e-shop tha perimeneis gia polu mallon....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...