cordobros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 απο οτι εχω ακουσει[ασχετο με το e-shop],πολυ συντομα θα ακουσουμε κανονια. αυτη ειναι φημη που κυκλοφορει μεταξυ καταστημαρχων ηλεκτρονικων ειδων.
isspro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 lene tha ftiaksei mexri tp brady... yparxei k allo post me to thema sou
TechnoState Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 απο οτι εχω ακουσει[ασχετο με το e-shop],πολυ συντομα θα ακουσουμε κανονια.αυτη ειναι φημη που κυκλοφορει μεταξυ καταστημαρχων ηλεκτρονικων ειδων. ti ennoeis?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 απο οτι εχω ακουσει[ασχετο με το e-shop],πολυ συντομα θα ακουσουμε κανονια.αυτη ειναι φημη που κυκλοφορει μεταξυ καταστημαρχων ηλεκτρονικων ειδων. radio arvyla oeo?
apostol1s Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 τα τηλεφωνα απο το e-shop λειτουργουν.το δοκιμασε κανεις
cordobros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 απο οτι ακουσα σε ενα μαγαζι που ημουν κυκλοφορει στην αγορα οτι μεσα σε 1 χρονο δεν θα εχουν μεινει ουτε τα μισα απο τα ιντερνεταδικα.
sotos65 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Καλό θα ήταν να μην αναπαραγάγουμε το ράδιο αρβύλα, "απ' ό,τι άκουσα, απ' ό,τι μου είπαν" κλπ. Λες και είναι το Reuter αυτοί που τα λένε...
apostol1s Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 ρε παιδια τα τηλεφωνα λειτουργουν η οχι.ισχυει οτι εχουν πεσει και αυτα?
sotos65 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Γιατί δεν δοκιμάζεις να πάρεις τηλέφωνο, αφού ενδιαφέρεσαι, παρά περιμένεις από τρίτους να το επιβεβαίωσουν;
nemlah Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Forthnet πρόβλημα. Το απόγευμα ελπίζουν θα είναι πάλι up. Πράγματι πολύ ράδιο αρβύλα...
status Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 oxi mono radio..olokliro stereofoniko sigrotima;p perisi sigekrimena elegan apo gnosti alisida katastimaton oti i FSC (Fujitsu Siemens Computers) tha kleisi..telika akoma poulaei i FSC to stock toys tha einai ;p
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Καλό θα ήταν να μην αναπαραγάγουμε το ράδιο αρβύλα, "απ' ό,τι άκουσα, απ' ό,τι μου είπαν" κλπ. Λες και είναι το Reuter αυτοί που τα λένε... "Έχω ένα φίλο, που έχει έναν γνωστό που είναι κολλητός με έναν μέσα, πολύ μέσα, στα πράγματα και μου είπε ότι...." Το ότι το site είναι down ΙΣΩΣ σημαίνει κάτι αλλά ίσως και τίποτα. Πιο πολύ με ανησυχεί που τώρα τελευταία από τα 5 προϊόντα που παραγγέλνεις 1 ή 2 δεν τα έχουν τελικά, δεν ξέρουν πότε θα τα φέρουν και δεν επικοινωνούν και μαζί σου για να σε ρωτήσουν αν θέλεις να συνεχίσουν την παραγγελία χωρίς αυτά.
johnny81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Το παραπάνω είναι όντως ενοχλητικό και μου συμβαίνει αρκετα συχνά τελευταία.Παλιά περνανε και κανα τηλεγωνο αν κατι δεν προκειται να το εχουν σε διάστημα 4 -5 ημερων. Παρήγγειλα κατι λίγο πριν πεσει αλλα μαλλον κατι θα λείπει εκτός αν χωρις συστημα online δεν μπορούν να ειδοποιήσουν. Υποθέτω οτι από τη συγκίνηση που παράγγειλα μετά από κάτι μήνες το συστήμα τα παιξε
danaos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 plaka tha xei na steilei kanena eisaggelea to eshop edw na mazepsei merikoys...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.