Προς το περιεχόμενο

Τι επαθε το e-shop ???

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο οτι εχω ακουσει[ασχετο με το e-shop],πολυ συντομα θα ακουσουμε κανονια.

αυτη ειναι φημη που κυκλοφορει μεταξυ καταστημαρχων ηλεκτρονικων ειδων.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ti ennoeis?

• Super Moderators
Δημοσ.

radio arvyla oeo?

Δημοσ.

απο οτι ακουσα σε ενα μαγαζι που ημουν κυκλοφορει στην αγορα οτι μεσα σε 1 χρονο δεν θα εχουν μεινει ουτε τα μισα απο τα ιντερνεταδικα.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μην αναπαραγάγουμε το ράδιο αρβύλα, "απ' ό,τι άκουσα, απ' ό,τι μου είπαν" κλπ. Λες και είναι το Reuter αυτοί που τα λένε...

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να πάρεις τηλέφωνο, αφού ενδιαφέρεσαι, παρά περιμένεις από τρίτους να το επιβεβαίωσουν;

Δημοσ.

oxi mono radio..olokliro stereofoniko sigrotima;p perisi sigekrimena elegan apo gnosti alisida katastimaton oti i FSC (Fujitsu Siemens Computers) tha kleisi..telika akoma poulaei i FSC to stock toys tha einai ;p

Δημοσ.
Καλό θα ήταν να μην αναπαραγάγουμε το ράδιο αρβύλα, "απ' ό,τι άκουσα, απ' ό,τι μου είπαν" κλπ. Λες και είναι το Reuter αυτοί που τα λένε...

"Έχω ένα φίλο, που έχει έναν γνωστό που είναι κολλητός με έναν μέσα, πολύ μέσα, στα πράγματα και μου είπε ότι...."

Το ότι το site είναι down ΙΣΩΣ σημαίνει κάτι αλλά ίσως και τίποτα. Πιο πολύ με ανησυχεί που τώρα τελευταία από τα 5 προϊόντα που παραγγέλνεις 1 ή 2 δεν τα έχουν τελικά, δεν ξέρουν πότε θα τα φέρουν και δεν επικοινωνούν και μαζί σου για να σε ρωτήσουν αν θέλεις να συνεχίσουν την παραγγελία χωρίς αυτά.

Δημοσ.

Το παραπάνω είναι όντως ενοχλητικό και μου συμβαίνει αρκετα συχνά τελευταία.Παλιά περνανε και κανα τηλεγωνο αν κατι δεν προκειται να το εχουν σε διάστημα 4 -5 ημερων. Παρήγγειλα κατι λίγο πριν πεσει αλλα μαλλον κατι θα λείπει εκτός αν χωρις συστημα online δεν μπορούν να ειδοποιήσουν. Υποθέτω οτι από τη συγκίνηση που παράγγειλα μετά από κάτι μήνες το συστήμα τα παιξε :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...