Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση Images

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερίζω τα παιδιά!!!

Θέλω να φτιάξω μια (ή και περισσότερες) αφίσα 2χ2 και έχω στο νου μου κάποια θέματα. Ψάχνω λοιπόν στο νετ έτοιμες φωτό (π.χ λεωφόρος τη νύχτα με τα χρώματα που είναι σα laser όταν μένει πιο πολύ ώρα ανοικτό το κλείστρο, ή κάτι σε θέμα με πικ-απ djing κτλ)

έχετε μήπως ιδέα τι ανάλυση πρέπει να είναι η εικόνα καθώς και αν υπάρχει μια βάση δεδομένων με καλές φωτό?

Δημοσ.

πολυ καλες φωτο θα βρεις στο PBase Photo Database και στο DPGR

ειναι ομως φωτογραφων και δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο να τις χρησιμοποιησεις.μιλαω για φωτογραφιες μονο.

για τετοια αναλυση θελεις μια 6αρα μηχανη (νομιζω) οποτε για αναλυση κοιτα καπου στο 3000x2XXX

διαφορετικα,αν δεν σου κανουν αυτα τα 2 sites πας σε επι πληρωμη λυση

Δημοσ.
πολυ καλες φωτο θα βρεις στο PBase Photo Database και στο DPGR

ειναι ομως φωτογραφων και δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο να τις χρησιμοποιησεις.μιλαω για φωτογραφιες μονο.

για τετοια αναλυση θελεις μια 6αρα μηχανη (νομιζω) οποτε για αναλυση κοιτα καπου στο 3000x2XXX

διαφορετικα,αν δεν σου κανουν αυτα τα 2 sites πας σε επι πληρωμη λυση

Ευχαριστώ μεγάλε θα κάνω μια καλή αναζήτηση. Όσον αφορά το κατά πόσο είναι νόμιμο, για προσωπική μου χρήση (στο σπίτι μου θα κρεμάσω τις αφίσες) τις θέλω. Και αφού είναι στο pbase (δηλ. σε δημόσιο Internet-ικό χώρο) δεν τίθεται θέμα παρανομίας (πιστεύω)

Δημοσ.

Παιδιά ξέρεται που μπορώ να βρω τέτοιες εικόνες (ωραίες) αλλά σε μεγάλες αναλύσεις? π.χ. 1680 x 1050

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο αλλά δες μια που έχω βγάλει με τη μηχανή μου

pict0087vu3.th.jpg

eyharistw file apo ta pio orea pou eho dei aftes tis meres :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...