WizeMan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Καλημερίζω τα παιδιά!!! Θέλω να φτιάξω μια (ή και περισσότερες) αφίσα 2χ2 και έχω στο νου μου κάποια θέματα. Ψάχνω λοιπόν στο νετ έτοιμες φωτό (π.χ λεωφόρος τη νύχτα με τα χρώματα που είναι σα laser όταν μένει πιο πολύ ώρα ανοικτό το κλείστρο, ή κάτι σε θέμα με πικ-απ djing κτλ) έχετε μήπως ιδέα τι ανάλυση πρέπει να είναι η εικόνα καθώς και αν υπάρχει μια βάση δεδομένων με καλές φωτό?
poscaman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 πολυ καλες φωτο θα βρεις στο PBase Photo Database και στο DPGR ειναι ομως φωτογραφων και δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο να τις χρησιμοποιησεις.μιλαω για φωτογραφιες μονο. για τετοια αναλυση θελεις μια 6αρα μηχανη (νομιζω) οποτε για αναλυση κοιτα καπου στο 3000x2XXX διαφορετικα,αν δεν σου κανουν αυτα τα 2 sites πας σε επι πληρωμη λυση
WizeMan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 πολυ καλες φωτο θα βρεις στο PBase Photo Database και στο DPGRειναι ομως φωτογραφων και δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο να τις χρησιμοποιησεις.μιλαω για φωτογραφιες μονο. για τετοια αναλυση θελεις μια 6αρα μηχανη (νομιζω) οποτε για αναλυση κοιτα καπου στο 3000x2XXX διαφορετικα,αν δεν σου κανουν αυτα τα 2 sites πας σε επι πληρωμη λυση Ευχαριστώ μεγάλε θα κάνω μια καλή αναζήτηση. Όσον αφορά το κατά πόσο είναι νόμιμο, για προσωπική μου χρήση (στο σπίτι μου θα κρεμάσω τις αφίσες) τις θέλω. Και αφού είναι στο pbase (δηλ. σε δημόσιο Internet-ικό χώρο) δεν τίθεται θέμα παρανομίας (πιστεύω)
Kagkouros Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Παιδιά ξέρεται που μπορώ να βρω τέτοιες εικόνες (ωραίες) αλλά σε μεγάλες αναλύσεις? π.χ. 1680 x 1050 Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ata1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο αλλά δες μια που έχω βγάλει με τη μηχανή μου
WizeMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο αλλά δες μια που έχω βγάλει με τη μηχανή μου eyharistw file apo ta pio orea pou eho dei aftes tis meres
ata1983 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 thanks για τα καλά λόγια. Αν δεν ξέρεις από PS και χρειαστείς κάτι να τη φέρεις στα μέτρα σου πες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.