alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μην το λες αυτο εγω πριν ενα μηνα πουλησα ενα pc PII στα 800 γιατι να μην αντεξει αλλα 5 χρονια ενω π.χ αν το ειχαμε clockarei θα αντεχε 10 χρόνια τώρα ???αυτο ειναι το θεμα το δικο μου .τελος το θεμα του clocking ειναι τεραστιο δεν μπορουμε να το αναπτυξουμε σε αυτο τι thread που εχει αλλο θεμα. kala nai ok an 8es na vgazeis kai apo thn myga 3ygki (h opws grafetai-legetai) den fernw antirrhsh...pantws stis meres mas to overclocking ta a3izei kai me to parapanw... Cyrix MII 150+ @ 220MHz από τότε που πρωτοβγήκε ( wiki it ! ) clockαρισμένος από την πρώτη του μέρα, ακόμα παίζει ( δουλεύει σαν management backup server ) Συγκεντρωθείτε λίγο ρε παιδιά. Για άλλο πράγμα μιλούσαμε. Για την Ατλαντίδα
harrys23 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Καλά δεν παίζεστε τι να πω απλά είπα την γνώμη μου και ορμίσατε να με φάτε φανατικοί υπερχρονιζμενοι .. είπα στο παιδί ότι απλά χάνει απτήν ζωή του η μήπως και αυτό είναι ψέμματα. Ο άλλος από πάνω κόλλησε με την ατλαντιδα.
billpeppas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Eγω ειμαι default εδω κι ενα χρονο.... 8-) Loser :D
phovos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Loser :D Μου καηκαν οι μνημες και η 7800gt και ξενερωσα :-P (μεχρι και τα νερα εβγαλα) Θα επανελθω με νεο setup εντος μικρου χρονικου διαστηματος ομως...8-)
livewire Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Το thread με τα πιο cool posts μέχρι στιγμής!!!! Αν στο επικείμενο στήσιμο PC του thread starter είναι παρόντες και ο billpeppas με τον alexzzz τότε έρχομαι κι εγώ....
kostas-elena Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δεν περιμενα να εχει τετοια εξελιξη η κουβεντα πλακα εχει.Συμβουλες για τα υπολοιπα μερη του PC...να παρω επεξεργαστη διπυρηνο με FSB 1333 η κανεναν E6600 που τους πουλανε στο ebay μεταχειρησμενους φτηνα, πανω απο 200 ευρω δεν σκοπευω να δωσω.Και μια προταση για μνημες για την Asus P5W DH κατα προτιμηση δοκιμασμενη αν γινεται θελω ακρηβες μοντελο κλπ.Αυτο το PC το σχεδιαζω εδω και 4 μηνες και εφτασα στο σημειο να ερθουν τα επανω κατω απο το νεο hardware ωσπου να αποφασησω τελικα τη να παρω.Την Asus τελικα την πηρα γιατι την βρηκα στο πλαισιο 140 ευρω.Ο Phovos τελικα με ενθαρηνε με τα βιντεο που κατεβασα απο το youtybe.Harrys 23 ευχαρηστω για την προταση θα τα πουμε...Η ποιο βαρια εφαρμογη που θα τρεξει στο PC ειναι επεξεργασια βιντεο γι αυτο λεω οτι ισως να χρειαστει να παμε στα 3-3.2 GHZ τον επεξεργαστη
harrys23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Αν στο επικείμενο στήσιμο PC του thread starter είναι παρόντες και ο billpeppas με τον alexzzz τότε έρχομαι κι εγώ.... εγώ τότε να φεύγω....
livewire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 εγώ τότε να φεύγω.... Που θα πας??? Εσύ θα στήσεις το PC, εμείς θα έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να λύσουμε: Για άλλο πράγμα μιλούσαμε.Για την Ατλαντίδα Α!!!!και βέβαια κερνάς τους καφέδες!
kostas-elena Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Για αυτες τις μνηνες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=975044 τι λετε κολανε με την Asus p5w dh σ αυτην την κατηγορια τιμης υπαρχει κατι αλλο 129 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.