kostas-elena Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Καλησπερα υπαρχει καποιος απο Θεσσαλονικη που να εχει στησει ο ιδιος PC με μητρικη την Asus P5W DH και να εχει πειρα?Επειδη με κουρασαν οι επαγγελματιες του χωρου ψαχνω για καποιον που να ειναι ψωνιο με αυτο που κανει να του αρεσει.Δυστυχως οι γνωσεις μου δεν αρκουν για νατο κανω μονος μου φυσικα θα τον βοηθησω για να μαθω και εγω πεντε πραγματα. θα πληρωθει με το παραπανω θα του ζητησω να υπερχρονισουμε και λιγο τον επεξεργαστη.Περιμενω PM δεν βιαζομαι να το κανω συντομα γιατι μου λειπουν και λιγα πραγματα απο hardware και ειμαστε και στην αιχμη του καλοκαιριου
phovos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Παντως αν δε βρεις βοηθεια στο youtube εχει μερικα video Που μπορει να σε βοηθήσουν...Απο κει κι επειτα οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε... how to build a computer p.s Δε νομιζω να σου ζητησει κανενας χρηματα γι αυτο(ειδικα αν εχει ελευθερο χρονο) κερασε τον ενα καφεδακι κι ολα καλα
LiKBeAsT Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 p.s Δε νομιζω να σου ζητησει κανενας χρηματα γι αυτο(ειδικα αν εχει ελευθερο χρονο) κερασε τον ενα καφεδακι κι ολα καλα θα συμφωνισω..!δν ψαχνεις καποιον να σ κανει δουλεια..απλως ζητας λιγη βοηθεια..:wink: PS γνωμη μ:εσυ να κανεις τα πραγματα κ να ζητας βοηθεια απο αυτον\η όπου κολλας..απεφυγε το να βλεπεις μονο γτ δν αποδιδει πολυ!
harrys23 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Καλησπερα υπαρχει καποιος απο Θεσσαλονικη που να εχει στησει ο ιδιος PC με μητρικη την Asus P5W DH και να εχει πειρα?Επειδη με κουρασαν οι επαγγελματιες του χωρου ψαχνω για καποιον που να ειναι ψωνιο με αυτο που κανει να του αρεσει.Δυστυχως οι γνωσεις μου δεν αρκουν για νατο κανω μονος μου φυσικα θα τον βοηθησω για να μαθω και εγω πεντε πραγματα. θα πληρωθει με το παραπανω θα του ζητησω να υπερχρονισουμε και λιγο τον επεξεργαστη.Περιμενω PM δεν βιαζομαι να το κανω συντομα γιατι μου λειπουν και λιγα πραγματα απο hardware και ειμαστε και στην αιχμη του καλοκαιριου μπορείς να μου στειλης όποτε θέλεις PM να το κάνουμε μαζί να δεις όπως λες και μερικά πράματα αλλά για Overclock δεν θα ασχοληθώ διότι δεν θέλω και δεν κάθισα να μάθω ποτέ πως να μειώνω την ζωή ενός επεξεργαστή.τώρα για τα χρήματα ούτε να το σκεφτείτε θα έχω επιστρέψει από το νησί στις 24/08 τα λεμε.
phovos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 ...δεν κάθισα να μάθω ποτέ πως να μειώνω την ζωή ενός επεξεργαστή καλα μη το κανεις τοσο τραγικο...αντι 15 χρονια θα ζησει 8!σιγα τ'αυγα μετα απο τοσα χρονια ουτε για μπρικι δε θα κανει!
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Εμένα παιδιά άλλο με καίει.... ...πιο είναι ΤΟ νησί ;;; θα έχω επιστρέψει από το νησί
harrys23 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 καλα μη το κανεις τοσο τραγικο...αντι 15 χρονια θα ζησει 8!σιγα τ'αυγα μετα απο τοσα χρονια ουτε για μπρικι δε θα κανει! Καλά είναι η άποψη μου δεν σημαίνει ότι είναι και η σωστή έτσι δεν είναι οφείλεις να την σεβαστής και ας μην είναι και η σωστή ε? Εμένα παιδιά άλλο με καίει.......πιο είναι ΤΟ νησί ;;; Ποιο άλλο θα ήταν ? Μύκονος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Καλά είναι η άποψη μου δεν σημαίνει ότι είναι και η σωστή έτσι δεν είναι οφείλεις να την σεβαστής και ας μην είναι και η σωστή ε? oxi...giati apo thn stigmh pou dinoume symvoules gia kati an autes einai lan8asmenes den einai kai oti kalytero gia auton pou tis lamvanei upopsh tou...
harrys23 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 oxi...giati apo thn stigmh pou dinoume symvoules gia kati an autes einai lan8asmenes den einai kai oti kalytero gia auton pou tis lamvanei upopsh tou... γιατί είναι λάθος ότι μειώνεται η ζωή του επεξεργαστή και όχι μόνο ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 oxi den einai alla tautoxrona einai kai kapws anakriveia...apo thn stigmh pou h zwh enos CPU einai sxetika megalh kai akoma kai 50% na meiw8ei den prokeitai na ton krathsoume toso wste na ton doume na ta "ftynei".... alla an prose3es ti grafeis mou fainetai pws les oti ofeiloume na sevomaste apopseis twn allwn akoma kai an einai lan8asmenes...auto sxoliasa...
harrys23 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μην το λες αυτο εγω πριν ενα μηνα πουλησα ενα pc PII στα 800 γιατι να μην αντεξει αλλα 5 χρονια ενω π.χ αν το ειχαμε clockarei θα αντεχε 10 χρόνια τώρα ??? αυτο ειναι το θεμα το δικο μου .τελος το θεμα του clocking ειναι τεραστιο δεν μπορουμε να το αναπτυξουμε σε αυτο τι thread που εχει αλλο θεμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 kala nai ok an 8es na vgazeis kai apo thn myga 3ygki (h opws grafetai-legetai) den fernw antirrhsh...pantws stis meres mas to overclocking ta a3izei kai me to parapanw...
billpeppas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μην το λες αυτο εγω πριν ενα μηνα πουλησα ενα pc PII στα 800 γιατι να μην αντεξει αλλα 5 χρονια ενω π.χ αν το ειχαμε clockarei θα αντεχε 10 χρόνια τώρα ???αυτο ειναι το θεμα το δικο μου .τελος το θεμα του clocking ειναι τεραστιο δεν μπορουμε να το αναπτυξουμε σε αυτο τι thread που εχει αλλο θεμα. Cyrix MII 150+ @ 220MHz από τότε που πρωτοβγήκε ( wiki it ! ) clockαρισμένος από την πρώτη του μέρα, ακόμα παίζει ( δουλεύει σαν management backup server )
phovos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Με καλυψε ο thresh. Δεν ειναι λαθος αλλά ειναι μια "Θυσία" που δεν εχει επιπτωσεις στη πραγματική διαρκεια ζωης ενος επεξεργαστη.Και οταν λεω πραγματικη διαρκεια ζωης εννοω το χρονο που θα παραμενει αποδοτικός για εμας και τις εφαρμογες που χρησιμοποιουμε... Ετσι οπως πανε οι τιμες ο μεσος χρηστης κανει αναβαθμιση ανα 3-5 χρονια ...Ο τρελαμενος 3 φορες το χρονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.