Προς το περιεχόμενο

αγορα laptop μεχρι 650 ευρω-διλημμα

manos80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω laptop αυτον το καιρο και διαθετω μεχρι 650ευρω.Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα τρια

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=967793

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=11418

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?11469

Το θελω κυριως για ιντερνετ,multimedia εφαρμογες και κανα ''ελαφρο'' παιχνδι.

ΥΓ.Τα lg ειναι αξιοπιστα?

Pls Help

Δημοσ.

Για τα συγκεκριμενα που αναφερεις...

lg αξιοπιστια...(Εννοειτε πως με την 950 δεν προκειτε να bootaρει καν καινουργιο παιχνιδι)

hp σχετικα ισορροπημενο... -//-

acer εχει την καλυτερη (με διαφορα) καρτα γραφικων αλλα χωλαινει στην εγγυηση/ποιοτητα...

Κοιτα εναλλακτικα και αυτο..

Δημοσ.

Το ιδιο διλλημα ειχα κι εγω. Τελικα πηρα το HP 530. Θα απεφευγα στη θεση σου τα acer λογω αθλιου service. Το lg φαινεται να εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με το hp (και ειναι γενικα καλη εταιρια) οποτε μαλλον καποιο απο αυτα τα 2 θα ελεγα.

Υπ'οψιν οτι με την intel 950 δεν παιζεις συγχρονα παιχνιδια (το colin mc rae 2 κολλαει και λιγακι :mrgreen:)

edit: Α, ναι το ΗΡ 530 το πηρα απ'τη Γραμμη που το εχει πιο φθηνα (637 ευρω).

Δημοσ.

αν όμως ένα λάπτοπ στοιχίζει μέχρι 650 ευρό αλλά ως εναλλακτική μπορείς να πάρεις και σταθερό υπολογιστή με τα ίδια χρήματα,ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά του καθενός από τα δύο;κάνω αυτήν την ερώτηση επειδή εγώ βρίσκομαι σε άλλο δίλημμα.Λάπτοπ ή Standalone pc;

Δημοσ.

Κοιταξε τωρα με τις εκτπωσεις θα βρεις πολλες ευκαιριες μεχρι τα 700 ευρω αλλα για μενα προτιμησεμ ονο hp, toshiba για να να τοπο τα λεφτα σου..

Δημοσ.
αν όμως ένα λάπτοπ στοιχίζει μέχρι 650 ευρό αλλά ως εναλλακτική μπορείς να πάρεις και σταθερό υπολογιστή με τα ίδια χρήματα,ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά του καθενός από τα δύο;κάνω αυτήν την ερώτηση επειδή εγώ βρίσκομαι σε άλλο δίλημμα.Λάπτοπ ή Standalone pc;

Στο λαπτοπ εχεις φορητοτητα/οικονομια ρευματος. Στο desktop εχεις τα...games. Δυστυχως αν παρεις laptop (και ειδικα με 650ε) θα πρεπει να αποχετετησεις οριστικα τα games.

Eγω πριν 2 βδομαδες πηρα την μεγαλη αποφαση και πουλησα το desktop (c2d, 2GB ram, 7600gs) και πηρα το HP 530 απο γραμμη. Δεν μπορω να πω οτι το μετανιωσα, αφου ετσι κι αλλιως δεν επαιζα games.

Σε αυτες τις τιμες (μεχρι 650ε max) παιζουν HP, Fujitsu Siemens, LG και Acer ενω απο Toshiba θα κανεις υποχωρησεις σε hardware. Τα 4 πρωτα συνηθως περιλαμβανουν Core duo 2050, 1 γιγα μνημη, 80GB σκληρο δισκο και wifi. Τα acer μπορει να εχουν και παραπανω καλουδια αλλα δεν εμπιστευομαι την εγγυηση τους (αμα τυχει και παθει κατι θα σου σπασουν τα νευρα μεχρι να στο φτιαξουν).

Προπωπικα θα προτιμουσα κατι αναμεσα στο LG και HP 530 (το οποιο και πηρα και προτεινω ανεπιφυλακτα).

Δημοσ.

Κατ' αρχήν με γειά το νέο laptop.

Μήπως σου είναι εύκολο να κάνεις μια σύντομη παρουσίαση για το HP 530, μια που φαίνεται καλή ευκαιρία σε αυτά τα λεφτά;

Ισχύει φαντάζομαι και γι' αυτό η επέκταση της εγγύησης στα 3 χρόνια όπως για όλα τα Pavilion. Ξέρεις κάτι διαφορετικό;

Δημοσ.

+1 και από εμένα για το HP 530. Νομίζω ότι είναι πιο αξιόπιστο από τα υπόλοιπα. Όπως προαναφέρθηκε, παιχνίδια δε θα μπορέσεις να παίξεις με κανένα laptop σε τέτοια τιμή. Ούτως ή άλλως έχουμε πει πως τα laptops δεν είναι για gaming. Καλύτερα desktop!

Δημοσ.

Για την επεκταση εγγυησης δεν εχω ψαξει ακομα, μου ειπανε οτι μπορω να την κανω μεχρι και 90 μερες μετα την αγορα του λαπτοπ οποτε θα εχω μαζεψει και μερικα λεφτα γιατι τωρα δεν παιζουν.

Κατα τα αλλα το laptop εχει:

- Core Duo (προσοχη, οχι Core 2 Duo) T2050 στα 1,6GHz και οταν ειναι σε idle τρεχει στα 800MHz και τρωει μολις 0,95V.

- 2x512MB RAM στα 533MHz (συμφωνα με το cpu-z μπορουν να τρεξουν και στα 667MHz αλλα δεν υπαρχει αντιστοιχη επιλογη στο BIOS).

- Ο σκληρος δισκος ειναι 80GB sata της Seagate.

- Η καρτα γραφικων ειναι on board intel 950 και (μαλλον) τρωει 256ΜΒ απο τη μνημη RAM (λεω μαλλον γιατι δεν μπορω να δω απο πουθενα το ακριβες ποσο που τραβαει απο τη RAM, συμφωνα με την 4η φωτογραφια ειναι 251ΜΒ, αρα λογικα 256ΜΒ).

- Μονο 2 θυρες usb.

- Καρτα ηχου με 2 εξοδους, μικροφωνο και ηχεια/ακουστικα.

- Ενα DVD-RW της LG (δεν εχω μετρησει ταχυτητες).

- WiFi 801.11.b/g

- Οθονη wide 15,4'' ιντσων.

- Με την μπαταρια δεν εχω ασχοληθει καθολου (δεν βλεπω να γραφει και κατι ιδιαιτερο πανω της, εκτος του οτι ειναι LI-Ion).

Και μερικες φωτο με τεχνικα χαρακτηριστικα:

hp1zs2.th.jpg

hp2ya7.th.jpg

hp3fm2.th.jpg

hp4wu9.th.jpg

Δημοσ.

Χμ, επειδη το acer εχει ati μπορει να τα πηγαινει λιγο καλυτερα. Αν θες πες μου μερικα βασικα παιχνιδια που θες να τα δοκιμασω και να σου πω ;)

Δημοσ.
Δηαλαδη με το HP530 και το LG δεν θα μπορω να παιζω παιχνιδια οπως το fifa.Με αυτο το acerhttp://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=11418ua mporv???

εχει την ati x1100. Aυτη η καρτα σαφως δεν ειναι για παιχνιδια! Με 650 που διαθετεις για laptop μην εχεις πολλες απαιτησεις :( Παντως ειναι καλυτερη καρτα σε σχεση με τα αλλα 2 laptop που παρεθεσες

Δημοσ.
Fifa 07,nba live 06,guild wars,football manager 07,pro evo 6.

To Pro 6 παιζει, αρα και το fifa που ειναι και πιο ελαφρυ. Τα υπολοιπα δεν τα εχω.

Παντως δεν μου φαινεται οτι σου ταιριαζει το λαπτοπ. Γιατι μπορει σημερα τα prο/fifa να παιζουνε, αλλα απο Οκτωβρη που θα βγουν οι νεες εκδοσεις τους (με βελτιωμενα προφανως γραφικα) τι θα κανεις?

Δημοσ.

Πάρε το acer. Το σέρβις της acer έχει στρώσει πολύ, και μπορεί να είναι και καλύτερο απ' τις άλλες εταιρείες, αρκεί να καλέσεις το πανευρωπαϊκό νούμερο βοήθειας. Είδα εξυπηρέτηση και έπαθα πλάκα.

Το ότι το δίνουν με Vista Home Premium και όχι Basic σημαίνει κάτι για την επίδοση του μηχανήματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...