alexzzz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα το οποίο χρίζει άμεσης επίλυσης... Αγόρασα μια ψήκτρα ότι να ναι (Thermaltake Dragon 478 ) στην οποία είναι χωρισμένο το μέχρι τώρα γνωστό σε έμενα καλώδιο τροφοδοσίας σε 2 καλώδια (βλέπε φωτό.) Όταν βάζω αυτό με το κόκκινο και το μαύρο στο βύσμα της ψήκτρας δουλεύει αλλά μου βγάζει μήνυμα σφάλματος στον ανεμιστήρα επεξεργαστή η μητρική. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;;;
Kagkouros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Τι ακριβώς μήνυμα είναι αυτό? Ελαττωμένης αποδοτικότητας ή τι?
Delirium Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Otan les "doulevei", ennoeis oti doulevei kanonikotata? An eisai sigouros pos nai [kai deis, ennoeitai, oti oi thermokrasies tou einai o.k.] tote dineis sto bios "hault on errors: none" i "ignore all errors" kai synexizeis 8-)
alexzzz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Τι ακριβώς μήνυμα είναι αυτό? Ελαττωμένης αποδοτικότητας ή τι? Έλα μου ντε .... έλα μου ντε.... Έχω ψάξει στο google αλλά για αυτό το μοντέλο δεν βρήκα τίποτα ρε γμτ. Edit: οι θερμοκρασίες φαίνονται ΟΚ. Θα το δοκιμάσω σε λίγο ( 1 οθόνη έχω... βάλε- βγάλε. ....)
deathlok Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 bgale to kitrino (sproxnis ena metaliko pin) kai balto kai afto dipla sto kokkino kai to mavro
Delirium Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Sou dinei minima kati se "cpu fan not connected"?
alexzzz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 bgale to kitrino (sproxnis ena metaliko pin) kai balto kai afto dipla sto kokkino kai to mavro Να σπάσω το πλαστικό ή ανοίγει κάπως; Sou dinei minima kati se "cpu fan not connected"? Όχι αυτό, βγάζει "CPU fan error" ή κάτι τέτοιο...
Delirium Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 An den mporeis na syndeseis kai to 2o, se kapoia ypodoxi fan stin mitriki kai den mporeis na ta "ennopoiiseis" se ena, tote syndese to kokkinomavro kai tsekare tin leitourgia tis cpu: an einai entaxei to afineis etsi -den einai oti exeis kai polles epiloges.... An sou anevasei thermokrasies, an oi strofes tou den einai sostes, i an einai genikotera astathes to systima, pigaineis gia neo cooler :roll:
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 bgale to kitrino (sproxnis ena metaliko pin) kai balto kai afto dipla sto kokkino kai to mavro Λοιπόν επειδή δοκίμασα όλα τα υπόλοιπα και δεν δούλεψε τίποτα (για κάποιον ανεξήγητο λόγω ενώ η θερμοκρασία στον επεξεργαστή είναι 36C δεν boota-άρη) θα δοκιμάσω αυτό που λέει ο φίλος deathlok. Άμα δεν έχετε νέα μου σε 20 λεπτά καλέστε ένα ασθενοφόρο.
Kerk Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Λογικά το κίτρινο καλωδιάκι είναι για την παρακολούθηση στροφών, όπως είναι στα 3pin molex. Τώρα γιατί το έχει σε ξεχωριστό molex δε γνωρίζω, φυσιολογικά θα έπρεπε να είναι μαζί με τα άλλα δύο. Μάλλον γι'αυτό σου βγάζει και το μήνυμα, δεν πρέπει να λειτουργεί ο rpm sensor. Κάνε αυτό που λέει ο φίλος deathlok, είναι το πλέον λογικό. Βάλε το κίτρινο καλώδιο στην τρίτη υποδοχή που αν δεις είναι κενή στο molex των δύο. Εναλλακτικά, βάλε το κίτρινο καλωδιάκι σε κάποια άλλη 3pin υποδοχή της μητρικής(λογικά πρέπει να έχεις) και παρακολουθείς από εκεί μόνο τις στροφές. Πάντως για το μήνυμα, δεν είναι τραγικό, μην αγχώνεσαι εφόσον έχεις καλές θερμοκρασίες. Κάποια απλή ρύθμιση του pc health από το bios είναι και τίποτα αλλο. Φιλικά
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μόνο ο Kerk ανησύχησε από ότι βλέπω αν ζώ ή όχι, ε; Λοιπόν τελικά ο φίλος deathlok είχε δίκιο. Τώρα δουλεύει σωστά. Μην την προτιμήσετε πάντως, είναι εντελώς μάπα η ψήκτρα. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους.
Delirium Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 To "CPU fan error" pou sou edine os minima lathous, simaine pos i mitriki den mporouse na metrisei tis strofes tou fan kai etsi theorouse oti den leitourgei afto.... Kata pasa pithanotita, tha ginotan na prospelastei i mi syndesi tou -den eimoun pantos sigouros oti to 3o kalodio itan aplos sensoras :neutral: Telos kalo, ola kala!
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 To "CPU fan error" Kata pasa pithanotita, tha ginotan na prospelastei i mi syndesi tou άλλαξα την ρύθμιση στο bios αλλά και πάλι δεν προχώρησε. Όπως το είπες πάντως. Τέλος καλό... όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.