CyberDreamer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Λοιπόν παιδιά έχω την εξής απορία... έχω πάρει σπίτι μου ένα fenq-shui συντριβανακι και τελευταία άρχισε να μυρίζει - το βάζω να δουλέψει μία φορά την βδομάδα.... Πρέπει να άρχισε να μυρίζει γιατι τα νερά μένουν στατικά... υπάρχει κάποια σκόνη ή κάποιο υγρό που μπορώ να βάλω για να σταματήσει αυτή η βρώμα.... ? αν ξέρει βέβαια κανείς... Ευχαριστώ προκαταβολικά...
nikoskon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Αγόρασε ένα φίλτρο σαν αυτό που βάζουμε στα ενυδρεία.
CyberDreamer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δεν έχει τόσο χώρο... καμια σκόνη ή κάποιο ειδικό χλώριο... ξέρει κανείς;;; ...
bchris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 ριξτου cilit bang. Αν δεν λιωσει, θα καθαρισει.
olatalefta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 ti συντριβανι ειναι αυτο?καμμια φωτο... λογικα μουχλα επιασε,με καθαρισμα θα στρωσει εχω δει ενα π βγαζει κ ατμο μπας κ ξερει κανεις π τα δινουν κ ποσο?
sam sam Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 καθαρίσε το με χλωρίνη και μετά αποσταγμενο νεράκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.