overclockerd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Παιδιά γειά σας! η μονάδα δισκέτας εχεί το λαμπάκι της φωτεινό συνέχεια...ενώ πρίν το είχε μόνο όταν διάβαζε κάποια δισκέτα!:neutral: πώς μπορώ να το διορθόσω?
heroicentaur Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Aυτο που ειπε ο φιλος ειναι. Βαλε την καλωδιο ταινια που ειναι πανω στην motherboard αλλιως και θα εισαι οκ. Αν δεν αλλαξη τιποτα τοτε παρε ενα USB flashaki και τελειωσε η υποθεση.
HexStatic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Wow,,,yparxoune akoma atoma pou xrisimopoioune disketes?
xpapias Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Wow,,,yparxoune akoma atoma pou xrisimopoioune disketes? [off-topic]Άσε, εγώ από τότε που μου έβγαζε το NTLDR is missing, bootάρω με δισκέτα και μετά φορτώνουν τα XP. Φοβάμαι τη μέρα που το drive μου θα πάψει να δουλεύει....[/off-topic]
merkoutio Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 [off-topic]Άσε, εγώ από τότε που μου έβγαζε το NTLDR is missing, bootάρω με δισκέτα και μετά φορτώνουν τα XP. Φοβάμαι τη μέρα που το drive μου θα πάψει να δουλεύει....[/off-topic] Κοίταξε αυτό.
xpapias Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Κοίταξε αυτό. Θα το κοιτάξω, σ'ευχαριστώ. Απλά βολεύτηκα με τη λύση της δισκέτας και δεν πολυασχολήθηκα μετά...
overclockerd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Τελικά αγόρασα καινούργιο Floppy και λύθηκε το πρόβλημα!
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 sinithos pantos to fotaki anavei otan einai i kalodiotenia anapoda.
xsterg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Wow,,,yparxoune akoma atoma pou xrisimopoioune disketes? κι ομως. σε σοβαρες εφαρμογες σχεδον η μονη λυση ειναι η δισκεττα. οπως και το dos. για πηγαινετε να χειριστειτε εργαλειομηχανες η αλλους βοιμηχανικους αυτοματισμους. εχουν ολοι dos η win 95, win 98. ο λογος ειναι οτι αυτα τα συστηματα ειναι δοκιμασμενα. επισης ειναι χρονια στην παραγωγη με αυτα τα λειτουργικα και το νεο λειτουργικο δεν εχει να τους προσφερει τιποτα.
Silent Arrow Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 κι ομως. σε σοβαρες εφαρμογες σχεδον η μονη λυση ειναι η δισκεττα. οπως και το dos. για πηγαινετε να χειριστειτε εργαλειομηχανες η αλλους βοιμηχανικους αυτοματισμους. εχουν ολοι dos η win 95, win 98. ο λογος ειναι οτι αυτα τα συστηματα ειναι δοκιμασμενα. επισης ειναι χρονια στην παραγωγη με αυτα τα λειτουργικα και το νεο λειτουργικο δεν εχει να τους προσφερει τιποτα. +1. Ανεκαθεν τα παιχνιδια ηταν αυτα που εσερναν τον χορο των αναβαθμισεων.
hophop Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Wow,,,yparxoune akoma atoma pou xrisimopoioune disketes? egw tis latrevw. an xwrousan perisotera arxeia 8a tis xrisimopoiousa pio sixna
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 egw tis latrevw. an xwrousan perisotera arxeia 8a tis xrisimopoiousa pio sixna na sou doso tote kamiaa 5 1/4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.