Προς το περιεχόμενο

ΙDE/eIDE

Dawndeath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, γίνεται ένας χαμός με τα σχετικά ακρωνύμια. IDE, EIDE, ATA, Ultra ATA, PATA, ATAPI κλπ...

Πρακτικά, IDE και EIDE (Enhanced IDE) είναι το ίδιο πράγμα, οι λεπτομέρειες έχουν μόνο ιστορική σημασία. Οι καλωδιοταινίες κυκλόφορούν σε 2 flavors: 40 και 80 αγωγών. Για την ακρίβεια, στη δεύτερη οι έξτρα λωρίδες δεν περιέχουν κανονικούς αγωγούς, αλλά έξτρα Η/Μ θωράκιση που επιτρέπει τη σύνδεση πιο νέων συσκευών για ταχύτητες μεγαλύτερες από UDMA2 (33MB/sec)...

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν καταλαβα και πολλα ... αν μπορεις απαντησε σε αυτη την ερωτηση που φενεται πιο ευκολη αν παρω dvd RW και εχει συνδεση IDE θα μπορεσω να τον συνδεσω σε eIDE?

και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

Για τί PC μιλάμε, κλάσης 80386/80486; Καταλαβαίνεις ότι το απλό IDE είναι παμπάλαιο πλέον και δε συναντάται σε μηχανήματα 12ετίας και νεότερα... ;

Δημοσ.

τεσπα το pc ειχε αγοραστει πριν 7 χρονια και πολλα βαζω... τωρα τη κλασης ειναι κολιομε να σου πω γτ δεν ξερω...

Δημοσ.

To DVDRW θα αναγνωριστεί και θα δουλέψει. Σε τόσο παλιό PC όμως, αν έχει και σκληρό δίσκο αντίστοιχο της ηλικίας του μηχανήματος + λίγη ποσότητα μνήμης RAM, μην περιμένεις αξιόπιστες εγγραφές DVD σε μεγάλες ταχύτητες...

Δημοσ.

thnx βρικα ενα nec απο πλαισιο νομιζω 25 ευρουδια μια χαρα θα ειμαι :D αρχοντας...ειχα και ενα αλλο το πηρε ο αδερφος μου στον καινουργιο Pc και δεν ηξερα τη συνδεση ειχε το παλιο γιαυτο ψαχνωμουν thnx Παιδες παρτε και μια γευση μιας και δεν γουσταρω να δωσω πανω απο 30 και να ειναι και λευκο το dvd RW πειτε μου την γνωμη σας http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=881430

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...