xpapias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Γειά χαρά. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια συσκευή που να μπαίνει κατευθείαν στην πρίζα του τηλεφώνου και να μετατρέπει την μια υποδοχή σε δύο; Δεν ξέρω αν ο όρος είναι σωστός, κάτι σαν hub όμως εννοώ. Δεν με απασχολεί επίσης αν θα έχει διακόπτη εναλλαγής συσκευών ή όχι.
yioula Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 μαλλον ζητας εναν απλο τηλεφωνικο διακλαδωτη, σταυρο οπως θα λεγαμε αν ηταν για ρευμα με βαση τον τυπο πριζας που εχεις αγορασε ενα τετοιο..
mitsos24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Αν καταλαβα καλα, θες σε 1 πριζα να εχεις 2 τηλ. συσκευες. Υπαρχει ενα φυσακι που κανει ακριβως αυτο που ζητας. Το βαζεις και εχει 2 εξοδους. Το εχω σπιτι, αλλα δεν ξερω πως το λενε Αλλά οτι υπαρχει ειναι σιγουρο.
v-tidus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ακριβώς όπως τα είπαν τα παιδιά είναι. Το συγκεκριμένο πραγματάκι είναι και πολύ φθηνό, και το βρίσκεις στα περισσότερα μαγαζιά με ηλεκτρικά.
xpapias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ. Θέλω να συνδέσω τον υπολογιστή με την πρίζα του τηλεφώνου και το τηλέφωνο στην ίδια πριζα - και όχι από το modem του υπολογιστή.
v-tidus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ναι γίνεται, εγώ έτσι τα έχω. Το ένα καλώδιο πάει πάνω στο modem του pc, και το άλλο κανονικά στο τηλέφωνο.Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μόνο που αν έχει dsl, θα πρέπει να βάλεις φιλτράκι στο καλώδιο που πάει στο τηλέφωνο
Greek Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Υπαρχουν και μπορεις να τα βρεις και πολυ ευκολα μαλιστα. Βγαινουν και με 2 εξοδους αλλα και με 3 εαν θες. Ειχα δει τετοια σε καταστημα Champion Marinopoulos... οποτε καταλαβαινεις οτι μπορεις να το βρεις ευκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.