Προς το περιεχόμενο

Doom 3+antialising=μαλωμένα!

overclockerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας, έχώ ένα πρόβλημα με το Doom 3...δεν μπορώ να βάλω antialising! οτάν βάζω μου λεει πώς πρέπει να βγώ απο το παιχνίδι για να λειτουργήσουν οι νέες ρυθμίσεις! μολίς μπαίνω βλέπω πώς η ανάλυση γίνετε απο 1024Χ768,640Χ480! ενώ το antialiasing είναι απενεργοποιημένο!,έχω εγκαταστήσει τους τελευτεους Drivers(Ati catalyst 7,7) και το παιχνίδη είναι αυθεντικο!:-)

Δημοσ.
@phobos file mou pisteuw oti h X1600 Pro mporei na paiksei to doom 3 se ultra 1024x768. Twra kai gia AA den kserw. Isws mexri 2x

Το οτι μια καρτα παιζει ενα παιχνιδι ειναι σχετικο...

playable framerates = 40-60

υπαρχουν και ατομα που παιζουν με 25fps και νομιζουν οτι τρεχει καλα...

Εγω προσωπικά και ειδικα στα first person shooters θελω 60+ fps γουστα ειναι αυτα...

απλα δε γινεται να τρεξει το doom3 σε τετοια αναλυση με playable fps...δεν εχει ουτε το bandwith ουτε το fillrate για να το κανει

Δημοσ.

Δε θυμαμαι καλα το in game menu του Doom(πανε χρονια απο τοτε...)

Αλλά αν δε το μπερδευω με αλλο game κανεις τις ρυθμίσεις βγαινεις/μπαινεις και οταν πας να παιξεις εχει(in game) τις ρυθμίσεις που εχεις ζητησει(ασχετα αν στο menu λεει 640x480) αλλά και παλι δεν ειμαι σιγουρος...

απο κει και περα για μενα καλυτερα να βαλεις 1024χ768 low no AA no AF εκει πιστευω θα εχεις 45-50 fps ωστε να μπορεις να παιξεις ανθρωπινα...

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά,όταν έβαζα στο Ultra τις ρυθμίσεις και ξανάμπαινα στο παιχνίδι τα είχε αλλάξει.

Απλά φίλε μου,βάλε τα πάντα στο High και 2xΑΑ.Ασ'το το Ultra. (διαφορά μεγάλη δεν βλέπεις)

Δημοσ.
Αν θυμάμαι καλά,όταν έβαζα στο Ultra τις ρυθμίσεις και ξανάμπαινα στο παιχνίδι τα είχε αλλάξει.

Απλά φίλε μου,βάλε τα πάντα στο High και 2xΑΑ.Ασ'το το Ultra. (διαφορά μεγάλη δεν βλέπεις)

Thanks! αλλα μήπως το πρόβλημα λυθεί με κανα Patch?:confused:
Δημοσ.

Οι ΑΤΙ κάρτες δεν υποστηρίζουν 8xFSAA ή 16xFSAA. Υποστηρίζουν 2x,4x και 6x. Γι' αυτό δεν σου ενεργοποιείται το FSAA. Βάλε το στο 4x και θα σου δουλεύει κανονικά λοιπόν ;). Άλλη λύση δεν πρόκειται να βρεις εκτός αν πάρεις Nvidia κάρτα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...