Προς το περιεχόμενο

Κάνα κινητό της προκοπής ρε παιδιά θα δούμε επιτέλους?

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά βρήκα την λύση στο Sony Ersicsson M600i, αρκετά φθηνό (200 ευρώ σκέτη συσκευή) και καλύπτει όλες τις ανάγκες μου, ενώ περιέχει Word/excel/powerpoint/acrobat reader, που μέχρι στιγμής φάνηκαν πολύ χρήσιμα... Βέβαια μέχρι να βρώ το συγκεκριμένο μοντέλο είδα κ έπαθα, καθώς δεν παράγεται πλέον, αλλα άξιζε τελικά τον κόπο καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστηκά ενός επαγγελματικού κινητού (βλέπε blackberry κτλπ...).

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις... :)

Ξέρει κανείς πως μπορώ να εγκαταστήσω νεότερη έκδοση του λειτουργικού Symbian? Πηγα στο live update της Ericsson αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχουν updates για το κινητό μου... Το πρόβλημα είναι ότι βρήκα διάφορες symbian εφαρμογές στο ιντερνετ, αλλά όταν πάω να τις εγκαταστήσω μου λέει ότι "αυτή η έκδοση εγκατάστασης δεν υποστηρίζετε πλέον"...

Υ.Γ. κολάνε τα games στο MeBoy (emulator του gameboy για κινητά), και ήθελα gmt να παίζω Mario Land 1 στο κινητό μου... :( :cry:

Δημοσ.

Υ.Γ. κολάνε τα games στο MeBoy (emulator του gameboy για κινητά), και ήθελα gmt να παίζω Mario Land 1 στο κινητό μου... :( :cry:

αν το πηγαινες για αναβαμιση μηπως θα λυνοταν το προβλημα?

Δημοσ.
αν το πηγαινες για αναβαμιση μηπως θα λυνοταν το προβλημα?

όταν λές αναβάθμιση? μπορώ π.χ. να αναβαθμίσω την Ram??

Ή εννοείς software update? γιατί αναβάθμιση σε κινητό πρώτη φορά ακούω... :confused::shock:

Δημοσ.
όταν λές αναβάθμιση? μπορώ π.χ. να αναβαθμίσω την Ram??

Ή εννοείς software update? γιατί αναβάθμιση σε κινητό πρώτη φορά ακούω... :confused::shock:

οταν τα κινητα κολλανε σε καποιο software συνηθως τα πανε για αναβαθμιση. (σαν να λεμε φορματ κατα καποιο τροπο.) το καλυπτει η εγγυηση αν ειναι καινουργιο. πχ εμενα το δικο μου το το κ700 κολλουσε το ξυπνητηρι και το πηγα για αναβαθμιση κ ολα μια χαρα! μονο να ξερεις να αποθηκευσεις καπου αλλου τα αρχεια σου γιατι θα χαθουν ολα! σαν να το πηρες καινουργιο δλδ

Δημοσ.
οταν τα κινητα κολλανε σε καποιο software συνηθως τα πανε για αναβαθμιση. (σαν να λεμε φορματ κατα καποιο τροπο.) το καλυπτει η εγγυηση αν ειναι καινουργιο. πχ εμενα το δικο μου το το κ700 κολλουσε το ξυπνητηρι και το πηγα για αναβαθμιση κ ολα μια χαρα! μονο να ξερεις να αποθηκευσεις καπου αλλου τα αρχεια σου γιατι θα χαθουν ολα! σαν να το πηρες καινουργιο δλδ

το software αυτό δεν περιέχετε στο κινητό, ούτε είναι Optimized για το κινητό, είναι μια java εφαρμογή. και δεύτερον όταν λέω κολλάει, δεν εννοώ ότι παγώνει το κινητό, απλά το framerate είναι ~12 frames/second ingame...

Δημοσ.
το software αυτό δεν περιέχετε στο κινητό, ούτε είναι Optimized για το κινητό, είναι μια java εφαρμογή. και δεύτερον όταν λέω κολλάει, δεν εννοώ ότι παγώνει το κινητό, απλά το framerate είναι ~12 frames/second ingame...

μονο στη συγκεκριμενη java εφαρμογη εχεις προβλημα ε?

Δημοσ.
μονο στη συγκεκριμενη java εφαρμογη εχεις προβλημα ε?

ναι δυστηχώς :razz:

Ίσως τα games για GB να χρειάζονται μεγαλύτερων δυνατοτήτων Hardware απ' αυτό π έχει ένα κινητό... Αν και σε ένα W600 λειτουργεί κανονικά... :/

Δημοσ.

Το είχα για κάποια φεγγάρια το Μ600. Το ξέρεις ότι αλλάζουν τα εικονίδια στην "επιφάνεια εργασίας"; Εγώ όταν το ανακάλυψα κατέβασα png εικονίδια και έβαλα. Το κινητό μου άρεσε πιο πολύ από το Ρ990 που επίσης είχα για κάποια φεγγάρια.

Δημοσ.

Η γνώμη μου, PPC Phone με Windows Mobile και τελος!

Και εμβαθύνω, έχεις:

- μεγάλη οθόνη αφής

- GPS, το μέλλον!

- βιβλίο διευθύνσεων με άπειρες δυνατότητες

- χωρητικότητα για μηνύματα μέχρι να λιώσουν τα δάχτυλά σου

- ημερολόγιο που καλύπτει και τον πιό απαιτητικό

- MS Office στην παλάμη σου

- WiFi = internet = email, skype, msn

- mp3 player (όχι με τυποποιημένα κουμπιά και παπ4ριές)

- radio

- camera / φωτογραφική

- από προγράμματα? της παναγιάς τα μάτια στην κυριολεξία!

Επαναλαμβάνω, είναι η γνώμη μου. Αυτό που θέλω εγώ από το "κινητό" μου είναι να έχω λίγο-πολύ ότι έχω και στο PC όταν είμαι σπίτι. Με το Qtek S200 τα έχω και με το παραπάνω :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...