xpapias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Γεια χαρά. Έχω έναν desktop υπολογιστή ο οποίος συνδέεται μέσω Ethernet σε ένα Linksys WAG354G. Με ποιό τρόπο μπορώ να ελέγξω ποια ασύρματα δίκτυα υπάρχουν κοντά μου (πολυκατοικία κυρίως); Eχω φάει τον κόσμο αλλά δεν έχω βρει κάτι τέτοιο στο My Network places και Network connections των XP. Επίσης δοκίμασα το Network setup wizard και δεν έχω καταφέρει τίποτα.
kostasSTi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ναι... Ασύρματη κάρτα δικτύου, έχει το pc σου? Γιατί αν περιμένεις από το router να πάρεις ασύρματα, ξέχασέ το. Το router έχει wifi μόνο για να μοιράζει, οπότε πρέπει να το ψάξουνε κι όχι να ψάξεις εσύ μέσα από αυτό.
prantzos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Gia na ya3eis gia asurmato diktuo konta sou apo to laptop sou otan pathseis sto connection ths wireless kartas sou 8a ya3ei gia diktua kai an brei allo 8a to dei3ei mazi me to diko sou. Ekei dhladh pou ekanes connect me to diko sou kai ebales to password sou, deixnei ola ta wireless diktua pou brhke. An den exei allo para mono to diko sou tote den uparxei kanena ekei konta.
xpapias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ και τους δύο. Είχα βρεί κάποια δίκτυα με το laptop αλλά περίμενα ότι θα μπορούσα να κάνω το ίδιο και με το router μόνο του για τον desktop...
poscaman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ και τους δύο. Είχα βρεί κάποια δίκτυα με το laptop αλλά περίμενα ότι θα μπορούσα να κάνω το ίδιο και με το router μόνο του για τον desktop... παρε μια φτηνη καρτουλα,δεν εχει πολλα...η για πιο χρησιμο,ενα usb stick
xpapias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Αν πάρω ένα stick, θα μπορώ να συνδέσω απευθείας και τον υπολογιστή με τον φορητό μου που έχει WiFi; Και αν ναι είναι μεγάλη ιστορία;
poscaman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 εχεις 2 επιλογες. 1)φτιαχνεις ενα δικτυο με τον desktop,laptop & wag354g 2)φτιαχνεις ενα ad-hoc δικτυο με desktop-laptop διαλεγεις και παιρνεις.Η διαδικασια ειναι ευκολη σχετικα
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 ad hoc ine sindesi metaxi dio karton asimartou diktiou.b.gia na breis asirmata diktia theleis ta exeis.mia asirmati karta oti na ine.an tora thes na psaxeis sovara gia oxi me tin blakia ton windows to programma katevase to net stummber .sou dixnei apo hidden ssid mexri ti kanali pezei ti klidoma exei ktl.
xpapias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Οκ σ'ευχαριστώ. Σκέφτομαι να πάρω ένα stick τελικά. Αν χρειαστώ κάτι, εδώ είμαστε
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 an ine gia kanoniko pc kalitera se pci kai se laptop ego tha protimousa pcmcia para usb.pio kalo pisteuo kai pio compact .
xpapias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Για κανονικό PC είναι. Σκεφτόμουν όμως ότι το μηχάνημα δεν έχει πολλή ζωή ακόμα, οπότε κατέληξα σε usb που κάνει και για φορητό...
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 an paris forito meta den exei noima dioti tha exei built in.an pareis stathero tote partin pci.an kai t adeluxe mobo dinoun kai wi fi merikes fores.
kostasSTi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Καλύτερα μια pci. Εκτός του ότι η usb θα σου είναι άχσρηστη στο φορητό, οι pci ειναι και πιο δυνατές και πιο αξιόπιστες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.