chriskk Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Καλησπερα παιδια και απο μενα. θελω να αγοράσω ενα DVD RW (επιτραπεζιο) με HDD 80-160 gb το οποιο πρεπει να παιζει και divx/xvid με ελληνικους υποτιτλους. εχει κανεις υπ'οψη κατι που να δουλευει εγγυημενα?? επίσης θα ηθελα να ρωτήσω αν ξερει κανείς αυτα τα μηχανήματα όταν κάνεις εγγραφή από τηλεόραση σε τι φορματ γραφουν στον σκληρο τους δισκό??? σε mpeg ή σε Vob ???? ευχαριστω εκ των προτερων για καθε γνωμη. Υ.Γ: μεγιστη τιμη αγορας 300 Ευρώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Αυτο με 250αρι δισκο.Το εχω εγω και παιζει και divx με εξωτερικους υποτιτλους σε srt. Το ειχα δει προσφτα στο Πλαισιο στο TheMall 299 ευρω. http://www.liteonit.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=192&Itemid=103 Εχει και ελληνικο μενου αλλα οχι ελληνικο εγχειριδιο χρησης αλλα δεν το χρειαστηκα.Φυσικα γραφει απο την tv (εχει δικο του tuner ) σε 5 διαφορετικες ποιοτητες.
gtok Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Εδώ και ένα περίπου μήνα έχω το LG RH277H με 160GB σκληρό. Το αγόρασα 279ευρώ. Για τα λεφτά του το θεωρώ τίμια αγορά αν δεν έχει κανείς απαιτήσεις για κορυφαία ποιότητα εικόνας. Παίζει κανονικά τους ελληνικούς srt (νομίζω και sub, αλλά δεν έχω δοκιμάσει αν θυμάμαι καλά) υπότιτλους όταν έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία avi (divx και xvid). Μόνο σε μια περίπτωση δεν εμφανίζει καθόλου τους υπότιτλους σε ένα αρχείο που δουλεύει μια χαρά στον υπολογιστή μου. Τα υπόλοιπα αρχεία στο ίδιο DVD παίζουν κανονικά με υπότιτλους. 2 χρόνια εγγύηση λέει η αντιπροσωπεία και μάλιστα on site (ξαναλέει η αντιπροσωπεία σε τηλεφωνική μου ερώτηση). Γράφει σε μορφή vob. Το συγκεκριμένο μπορεί να γράψει και σε mpeg4 (avi), αλλά αυτά τα αρχεία δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς καθόλου(δηλαδή να κόψεις τις διαφημίσεις π.χ.) ούτε να τα γράψεις σε DVD για να τα κρατήσεις ή να τα επεξεργαστείς σε υπολογιστή. Μπορείς μόνο να τα δεις. Προβλήματα: Έχω ακούσει πως το recorder στα LG χαλάει μετά από κάποιο διάστημα κι έτσι εύχομαι αυτό να γίνει εντός των 2 χρόνων της εγγύησης. Το tuner του εμφανίζει υπερκορεσμένα τα χρώματα, κάτι που έχω παρατηρήσει και σε ένα βίντεο της ίδιας εταιρείας που έχω (καμιά φορά τα ανθρώπινα πρόσωπα φαίνονται κάπως πορτοκαλί). Επίσης στα σκοτεινά σημεία σε κάθε πλάνο χάνονται πολλές λεπτομέρειες (εμφανίζει πολύ λιγότερες αποχρώσεις του γκρι). Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες, ρώτα ελεύθερα.
Asxetius Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 LG και SAMSUNG recorder παίζουν ελληνικούς υπότιτλους
blackstar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 samsung hr721 paizi me ellinikoys ypotitloys kai se normal mege8os(ypo8eto kai ta kainoyrgia).
ten-ten78 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Εδώ και ένα περίπου μήνα έχω το LG RH277H με 160GB σκληρό. Το αγόρασα 279ευρώ. Για τα λεφτά του το θεωρώ τίμια αγορά αν δεν έχει κανείς απαιτήσεις για κορυφαία ποιότητα εικόνας.Παίζει κανονικά τους ελληνικούς srt (νομίζω και sub, αλλά δεν έχω δοκιμάσει αν θυμάμαι καλά) υπότιτλους όταν έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία avi (divx και xvid). Μόνο σε μια περίπτωση δεν εμφανίζει καθόλου τους υπότιτλους σε ένα αρχείο που δουλεύει μια χαρά στον υπολογιστή μου. Τα υπόλοιπα αρχεία στο ίδιο DVD παίζουν κανονικά με υπότιτλους. 2 χρόνια εγγύηση λέει η αντιπροσωπεία και μάλιστα on site (ξαναλέει η αντιπροσωπεία σε τηλεφωνική μου ερώτηση). Γράφει σε μορφή vob. Το συγκεκριμένο μπορεί να γράψει και σε mpeg4 (avi), αλλά αυτά τα αρχεία δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς καθόλου(δηλαδή να κόψεις τις διαφημίσεις π.χ.) ούτε να τα γράψεις σε DVD για να τα κρατήσεις ή να τα επεξεργαστείς σε υπολογιστή. Μπορείς μόνο να τα δεις. Προβλήματα: Έχω ακούσει πως το recorder στα LG χαλάει μετά από κάποιο διάστημα κι έτσι εύχομαι αυτό να γίνει εντός των 2 χρόνων της εγγύησης. Το tuner του εμφανίζει υπερκορεσμένα τα χρώματα, κάτι που έχω παρατηρήσει και σε ένα βίντεο της ίδιας εταιρείας που έχω (καμιά φορά τα ανθρώπινα πρόσωπα φαίνονται κάπως πορτοκαλί). Επίσης στα σκοτεινά σημεία σε κάθε πλάνο χάνονται πολλές λεπτομέρειες (εμφανίζει πολύ λιγότερες αποχρώσεις του γκρι). Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες, ρώτα ελεύθερα. Γεια σου φιλε, αν εχεις την καλοσύνη μπορείς να μου πεις αν κανει εγγραφη απο την τηλεοραση κατευθείαν μέσω scart????πχ η τηλεόραση έχει ψηφιακό δέκτη....μπορώ να γράφω μεσω του scart τα κανάλια αυτά?? Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.