omnislash Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Γιατί υπάρχει η ιεράρχηση προβλημάτων.Πχ σε ένα ζευγάρι σημαντικότερο είναι η εξωσυζυγική σχέση παρά το ποιος θα βγάλει έξω τα σκουπίδια.Και κυρίως δεν ποστάρανε για τις αυξήσεις ούτε των στρατόκαυλων ούτε των δικαστικών οι κύριοι αυτοί.Μόνο η εκκλησία τους νοιάζει
punky Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 bingo δε βοηθάς καθόλου τον καβγά, με τέτοιες απαντήσεις. edit έχει δίκιο ο omniτέτοιος. είναι συνηθισμένο φαινόμενο η απατημένη σύζυγος να κάθεται στο σαλόνι και να συζητάει για μέρες με τον αλανιάρη σύντροφό της το κύριο πρόβλημά τους. Και μέχρι να το λύσουν κάθονται πάνω σε ένα βουνό με σκουπίδια. - Μα μωρό μου άσε με να κατεβάσω τη σακκούλα. Βρωμάει η πολυκατοικία μπακαλιάρο. - Όχι μέχρι να μου πεις αν αυτή η τσούλα κάνει καλύτερο κρεβάτι από μένα.
bingo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Συμφωνώ για την ιεράρχιση των προβλημάτων, αλλά αυτή δεν είναι για όλους η ίδια. Για μερικούς για παράδειγμα είναι χειρότερο το να παίρνει λεφτά η εκκλησία από ότι οι άλλοι γιατί η εκκλησία έχει ήδη τα περισσότερα και εκτός αυτού είναι και αυτή που υποτίθεται έχει σαν πρώτη προτεραιότητα την τιμιότητα και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο από ότι οι άλλοι που αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τα διεκδικούν σαν δικό τους μονοπώλιο.. Βέβαια εμένα αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι το παίρνει κάποιος λεφτά από το κράτος για να κάνει φιλανθρωπία, νομίζω η έννοιά της είναι άλλη.. punky το ξέρω ότι έχω δρόμο μπροστά μου ακόμα για να φτάσω σε ένα επίπεδο αλλά πιστεύω πως με τον σωστό δάσκαλο θα τα καταφέρω
gang Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Για μερικούς για παράδειγμα είναι χειρότερο το να παίρνει λεφτά η εκκλησία από ότι οι άλλοι γιατί η εκκλησία έχει ήδη τα περισσότερα... Ενώ αυτό που περιμένει ο απλός κόσμος, είναι ο φτωχότερος πλουσιότερος και ο πλουσιότερος φτωχότερος... (άλλο που είναι σχεδόν ακατόρθωτο)
omnislash Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Αυτό που μου αρέσει σ αυτό το φόρουμ είναι πως αν πω εγώ πως ένας βουλευτής,τραπεζίτης, έκλεψε θα κατηγορηθώ αμέσως ως λαικιστής κλπ και θα διαγραφεί το σχόλιο ως πολιτικό ενώ αν βρίζω την εκκλησία όλα μέλη γάλα.Πχ δεν έχω δει να ανοίγει για τον Λάτση ή το Σάλλα ή τον Κωστόπουλο.Α ξέχασα αυτοί επιτρέπεται να κλέβουν γιατί bingo είναι πάμπτωχοι ενώ ολοι οι παπάδες είναι πάμπλουτοι.Οπως ο Διάκος, ο Παπαφλέσσας, ο μητροπολίτης Καστοριάς τον καιρό του Μακεδονικού αγώνα.Μάλιστα στο forbs πρώτοι στη λίστα είναι οι Ελληνες παπάδες.Και όπως είπε και ο αλητάκος (punky αγγλιστί) ας κλέβουν όλοι εκτός από τους παπάδες
bingo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Αυτό που μου αρέσει σ αυτό το φόρουμ είναι πως αν πω εγώ πως ένας βουλευτής,τραπεζίτης, έκλεψε θα κατηγορηθώ αμέσως ως λαικιστής κλπ και θα διαγραφεί το σχόλιο ως πολιτικό ενώ αν βρίζω την εκκλησία όλα μέλη γάλα.Πχ δεν έχω δει να ανοίγει για τον Λάτση ή το Σάλλα ή τον Κωστόπουλο.Α ξέχασα αυτοί επιτρέπεται να κλέβουν γιατί bingo είναι πάμπτωχοι ενώ ολοι οι παπάδες είναι πάμπλουτοι.Οπως ο Διάκος, ο Παπαφλέσσας, ο μητροπολίτης Καστοριάς τον καιρό του Μακεδονικού αγώνα.Μάλιστα στο forbs πρώτοι στη λίστα είναι οι Ελληνες παπάδες.Και όπως είπε και ο αλητάκος (punky αγγλιστί) ας κλέβουν όλοι εκτός από τους παπάδες Το ότι στο forum απαγορεύονται τα πολιτικά σχόλια δεν είναι δικό μου θέμα. Το ότι δεν υπάρχει θέμα για τον Λάτση ή τον Σάλλα δεν σου απαγορεύει να ανοίξεις εσύ ένα, αν το κλείσουν, τι να γίνει.. Αν δεν κλείσει θα έχεις την ευκαιρία να δεις και την δικιά μου γνώμη πριν την υποθέσεις. Οσο για τον Διάκο και τους λοιπούς που ανέφερες δεν νομίζεις πως είναι καιρός να σταματήσουν αυτοί που είναι ψηλά στην ιεραρχία της εκκλησίας να εκμεταλεύονται την εκτίμηση του κόσμου για αυτούς ως απόδειξη για την δικιά τους ηθική; Γιατι δεν νομίζω πως τα λεφτά που λέγαμε θα πάνε στους Διάκους του σήμερα, αλλά σε κάπους άλλους..
fabiawrc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 κατεβαζω χριστοπαναγιες με αυτα που διαβαζω!! Τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και νοσηλείας στο κέντρο καλύπτονται από το Δημόσιο, ενώ μόνο οι δαπάνες του νοσοκομείου για την επέμβαση υπολογίζονται σε περίπου 250.000 δολάρια. http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=50353656 ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!μας τρωνε τα λεφτακια μας με το ετσι θελω! τρεχατε μ@λ@κες στην τηνο να ακουμπησετε τα ωραια σας λεφτα,και ο χριστοδουλος παει τσαμπε μαιαμι!!
antreaslam Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Αυτό που μου αρέσει σ αυτό το φόρουμ είναι πως αν πω εγώ πως ένας βουλευτής,τραπεζίτης, έκλεψε θα κατηγορηθώ αμέσως ως λαικιστής κλπ αυτό που μου αρέσει σε εσένα, είναι ότι δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε! ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΝ στον κόπο να προσπαθήσεις να καταλάβεις! κατά καιρούς όλοι έχουν βρίσει βουλευτές,τραπεζίτες,κλπ, αλλά δεν έχουν κατηγορηθεί για λαικιστές... και θα διαγραφεί το σχόλιο ως πολιτικό αυτό είναι κάτι με το οποίο διαφωνώ και εγώ,αλλά τι να κάνουμε,οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν πολιτικά σχόλια (εκτός αν ο παρασκευαιδης,είναι πολιτικό ον!). Αν πάλι θεωρείς ότι η εκκλησία ανήκει στην ίδια σφαίρα με την πολιτική, τότε, πρέπει να σταματήσει η συζήτηση κ για τον παναθηναικό,τον οσφπ κλπ, γιατί κ αυτοί θρησκείες είναι! ενώ αν βρίζω την εκκλησία όλα μέλη γάλα. είναι φανερό ότι τα βιώματα απο το "αγαπάς τον οσφπ?γίνε μέλος... Τώρα,είσαι οσφπ,ΜΟΝΟ με σφραγίδα κοκκαλη κ δημάρχου", σε έχουν επηρεάσει... Πχ δεν έχω δει να ανοίγει για τον Λάτση ή το Σάλλα ή τον Κωστόπουλο. δεν έχω απαίτηση από ιδιώτες να με "προσέξουν"! από δημόσιους οργανισμούς όμως, και απο΄εταιρείες που πουλάνε εκδούλευση στον κόσμο (=εκκλησία), ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΗ! αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι αν το κράτος χαρίσει 30 εκατ ευρώ στον Σάλλα, θα βρίσω το κράτος! αν το κράτος χαρίσει 30 εκατ ευρώστην εκκλησία,θα βρίσω κ τους 2... Α ξέχασα αυτοί επιτρέπεται να κλέβουν γιατί bingo είναι πάμπτωχοι ενώ ολοι οι παπάδες είναι πάμπλουτοι.Οπως ο Διάκος, ο Παπαφλέσσας, ο μητροπολίτης Καστοριάς τον καιρό του Μακεδονικού αγώνα. μια που μας μιλάς για παπάδες στην ελληνική ιστορία, θέλεις να μας πεις για τις σφαγές κάποιων αγιων? ή για το ρόλο του παπαδαριού στη χούντα? ή για το τι νομίζει ο κύριος παρασκευαίδης ότι συνέβη εκείνη την εποχή-πριν ή μετά να βγάλει φωτογραφίες με τον παττακό,δε θυμάμαι-? α) Ξέρετε πόσο στενοχωρημένος είναι ο Χριστόδουλος που ο antreas και ο punky τον αποκαλούν Παρασκευαίδη?Αφήστε το καλύτερα καταρχήν,δεν τον αποκαλώ παρασκευαιδη. ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗ! δευτερον,ένας θρησκευτικός ηγέτης, αν είχε τσίπα επάνω του,δε θα επιθυμούσε να τον αποκαλούν ειρωνικά ακόμα και αυτοί που δεν τον πιστεύουν! (το ίδιο ισχύει κ για τους πολιτικούς ηγέτες! είναι απαράδεκτο να έχουμε...τον κωστάκη,κ τον γιωργάκη,και να τους σφαλιαρίζει φιλικά στο δρόμο η κυρά-γιαννούλα)! Μάλιστα στο forbs πρώτοι στη λίστα είναι οι Ελληνες παπάδες... το κράτος,προκειμένου ν ααυξήσει το κατα κεφαλήν εισόδημα , έβαλε μέσα ακόμα κ το μαύρο χρήμα από τις ιερόδουλες (που δε μπορεί να αποδείξει πόσο είναι). Αντίθετα,δεν τολμά να φορολογήσει το παπαδαριό,τα κτήματά του,τα κτίριά του,κλπ! ξέρεις για ποιους λέω μωρέ?αυτούς που έκαναν διαπραγματεύσεις για το πόσα οικόπεδα θα πάρουν μετά τη φυγή των τούρκων? αυτούς, που μέσα σε ένα βράδυ, έχτισαν παράνομα πάνω από 1000 εκκλησάκια , και καταπάτησαν το δικό σου κ το δικό μου οικόπεδο?αυτούς που έφτιαξαν δικό τους κτηματολόγιο, ανεξάρτητο από το κράτος,και όποιος έχει τα κονέ, μπορεί να χτίσει μια εκκλησίτσα 3 τετραγωνικά,να μπει στο εκκλησιαγολόγιο,ή οπως στο διάολο λέγεται, και να φτιάξει δίπλα ένα αυθαίρετο, 300τμ, με πισίνα? αυτούς, που είναι τόσο καλοί άνθρωποι,που ήδη ακονίζουν μαχαίρια ώστε να είναι ετοιμοι μόλις πεθάνει ο ηγέτης τους? αυτούς που βγάζουν τα λάβαρά τους στο δρόμο για τόσο σημαντικά προβλήματα όπως οι ταυτότητες? αυτούς που πηδιούνται μεταξύ τους,και ψωνίζουν αλβανούς??? αυτούς,που αν δε θέλεις να τους δώσεις φακελάκι, δε σε παντρεύουν,δε σε θάβουν,δε σε βαφτίζουν? ναι βρε,για αυτούς σου λέω....
Houston Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 @antreaslamκαι να τους σιχαίνομαι όλους αυτους... τους πολιτικους που γλύφουν την εκκλησία... Κανείς πολιτικός δεν γλύφει την εκκλησία. Όλοι υπακούουν ντιρεκτίβες.
21century Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Ποιες ειναι αυτες οι ντιρεκτιβες και θυμαστε που ολοι οι πολιτικοι καποτε μιλουσαν για διαχωρισμο Εκκλησιας- Κρατους? Μηπως μας δουλεουν ολοι μαζι ψιλο γαζι παιδες?
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μπορείς άνετα να με χρεώσεις για ξεφούσκωμα της εφηβικής μου επαναστατικότητας, αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω πια για κάτι τέτοια θέματα, είναι να αποφεύγω να τα διαβάζω γιατί συγχύζομαι./QUOTE] Δεν έχεις και άδικο, όμως με την σιωπή και την αποστροφή καταφέρνουμε κάτι καλύτερο? Εγω είμαι της γνώμης οτι οι "φωνές" ας ακούγονται αφου κακά τα ψέμματα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο (ή ίσως μας έχουν περάσει την ιδέα οτι είτε δεν μας συμφέρει είτε οτι είμαστε ανίκανοι).. που ξέρεις η δική σου γνώμη και του καθένα μας ίσως φανεί δυνατή έτσι ώστε να απαλλάξει κάποια μάτια απο την μεμβράνη που τα καλύπτει...
Houston Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Ποιες ειναι αυτες οι ντιρεκτιβες. Ακόμη δεν ξέρουμε … θα φανεί από την προβολή , και πως θα διεγείρει το κοινό αίσθημα. Ίσως είναι και αυτό ένα μέτρο παροχολογίας μεταξύ άλλων, αφού εκλογές εχουν δρομολογηθεί αρχές Οκτώβρη - για μενα προσωπικά όχι και τόσο σωστή επικοινωνιακή πολιτική (το θεμα συμβασης), γι αυτό με έκανε να πιστέψω στην ''άνωθεν'' εντολή αν και το ποσό σύμβασης μικρό, τεσπα η κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους γκάφες…ίσως του αρέσουν τα εκλογικά ντέρμπι, ίσως αρέσουν σε κάποιους (????) άλλους……παγκόσμιο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Το θέμα είναι ποιος φταίει. Φταίει η εκκλησία που τα/θα πήρε/πάρει ή φταίνε αυτοί που τα δίνουν....
Houston Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Συμφωνώ για την ιεράρχιση των προβλημάτων, αλλά αυτή δεν είναι για όλους η ίδια.Για μερικούς για παράδειγμα είναι χειρότερο το να παίρνει λεφτά η εκκλησία από ότι οι άλλοι γιατί η εκκλησία έχει ήδη τα περισσότερα και εκτός αυτού είναι και αυτή που υποτίθεται έχει σαν πρώτη προτεραιότητα την τιμιότητα και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο από ότι οι άλλοι που αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τα διεκδικούν σαν δικό τους μονοπώλιο.. Βέβαια εμένα αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι το παίρνει κάποιος λεφτά από το κράτος για να κάνει φιλανθρωπία, νομίζω η έννοιά της είναι άλλη.. Η προκατάληψη και το μένος κατά της εκκλησία (δικαιολογημένο ή μη δε με αφορά) δεν μας αφήνει να πετάξουμε τις παρωπίδες. Η εκκλησία δεν πήρε. Της τα έδωσαν. υγ. κακώς
Γηρυόνης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Και ακόμα... Ετοιμος για το Μαϊάμι Το Σάββατο, 18 Αυγούστου, με το πρωθυπουργικό «Εμπραέρ» αναχωρεί για το Μαϊάμι της Φλόριντα ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος. Μια μεταμόσχευση «υψηλού ρίσκου», την οποία αναλαμβάνει ο Ανδρέας Τζάκης, καθώς θεωρείται ύστατη λύση για τον αρχιεπίσκοπο. Οι λεπτομέρειες της επέμβασης θα καθοριστούν στο ιατρικό κέντρο του Μαϊάμι και όταν βρεθεί κατάλληλο μόσχευμα. Ο αρχιεπίσκοπος όλες αυτές τις μέρες αδημονεί να αναχωρήσει για το Μαϊάμι, καθώς βασίζει τις ελπίδες του σ' αυτή τη μεταμόσχευση. Στο σπίτι του στο Ψυχικό όχι μόνο διαβάζει καθημερινά τις εφημερίδες, αλλά σχολιάζει και τα δημοσιεύματα με τους στενούς συνεργάτες του, προγραμματίζοντας τι θα κάνει όταν θα επιστρέψει από τις ΗΠΑ. «Δεν έχει αλλάξει καθόλου», μας έλεγε αρχιερέας που επισκέπτεται συχνά τον αρχιεπίσκοπο. «Εχει πάντα την ίδια επιμονή σε ορισμένα θέματα, και εκφράζεται με τον γνωστό τρόπο που εκφραζόταν πάντα». Πολλοί ιεράρχες υποστηρίζουν ότι εάν όλα πάνε καλά και επανέλθει ο αρχιεπίσκοπος, θα μείνει σταθερός στον τρόπο που διακονεί την Εκκλησία, αφού θεωρεί ότι έχει ενισχυθεί η δημοφιλία του. Ο κ. Χριστόδουλος θα παραμείνει μετά την άφιξή του στις ΗΠΑ για λίγες ημέρες σ' ένα φιλικό σπίτι και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε προεγχειρητικό έλεγχο που θα διαρκέσει από δύο έως τρεις εβδομάδες, για να διαπιστώσουν οι γιατροί αν υπάρχουν μεταστάσεις. Στη συνέχεια θα ανιχνευθεί το μέγεθος του όγκου στο ήπαρ και θα αρχίσει μια σειρά πιο εξειδικευμένων εξετάσεων. Αν είναι ικανοποιητικές, μόνον τότε θα ληφθεί η απόφαση για την επέμβαση και θα αρχίσει η επιλογή του μοσχεύματος, με βάση τον σωματότυπο και την ομάδα αίματος του αρχιεπισκόπου. Ηδη θεωρείται ασθενής με προτεραιότητα όσον αφορά το μόσχευμα, καθώς ο όγκος είναι μεγάλου μεγέθους. Ωστόσο, κανείς αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα υποβληθεί στην επέμβαση και για πόσο χρονικό διάστημα θα παραμείνει στο Μαϊάμι. Αν όλα πάνε καλά, λένε οι γιατροί, μετά την εγχείρηση θα μείνει για ένα χρονικό διάστημα στην εντατική και μετά σε δωμάτιο αυξημένης επιτήρησης. Θα παραμείνει από τρεις έως έξι μήνες στο Μαϊάμι, για ιατρική παρακολούθηση. Για επιστροφή του τοποθετείται περί το τέλος Δεκεμβρίου. Κι αυτό, όπως υποστηρίζουν οι γιατροί είναι το καλύτερο σενάριο από πλευράς χρόνου, καθώς το πιθανότερο είναι να χρειασθεί πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα παραμονής στο εξωτερικό. Πόλεμος εν τω μεταξύ έχει ξεσπάσει στο περιβάλλον του αρχιεπισκόπου, σχετικά με τα πρόσωπα που θα τον συνοδεύσουν στο εξωτερικό. Ηδη έχει αποφασισθεί ότι σε πρώτη φάση θα αναχωρήσουν μαζί του ο μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος, ο πρωτοσύγκελος της αρχιεπισκοπής Θωμάς Συνοδινός και ο διάκονος Ανθιμος. Τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και νοσηλείας στο κέντρο καλύπτονται από το Δημόσιο, ενώ μόνο οι δαπάνες του νοσοκομείου για την επέμβαση υπολογίζονται σε περίπου 250.000 δολάρια. Ο επικοινωνιολόγος Σ. Τζούμας και ο πρόεδρος της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη», Δ. Φουρλεμάδης, που επιθυμούν να μεταβούν στο Μαϊάμι, θα καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 05/08/2007 http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=05.08.2007,id=50353656 Μου αρέσει που πολλοί κόπτονται για το "κοινωνικό" έργο που προσφέρει η Εκκλησια... με τα δικά μας τα λεφτά... E ρε γέλια (η μάλλον κλάμματα).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Η προκατάληψη και το μένος κατά της εκκλησία (δικαιολογημένο ή μη δε με αφορά) δεν μας αφήνει να πετάξουμε τις παρωπίδες. Η εκκλησία δεν πήρε. Της τα έδωσαν. [...] Σωστάααα. Δεεεεν πήρε, δεεεεν ζήτησε. Της τα έδωσαν. Δεν βλέπω όμως την Εκκλησία να αρνείται να τα πάρει. Δεν την βλέπω να λέει "όχι ρε παιδιά, δεν τα χρειαζόμαστε, αρκετή περιουσία έχουμε". Μεγαλύτερο δε ενδιαφέρον έχει η κατάπτυστη αιτιολογία: παίρνει η Εκκλησία 30 εκατομμύρια ευρώ (για σκεφτείτε πόσα χρήματα είναι αυτά) για να κάνει κοινωνικό έργο! Εμ έτσι, κάνω κι εγώ "κοινωνικό έργο". Κι εμένα αν μου δώσουν (άνευ ανταλλάγματος - κοινώς αν μου χαρίσουν) κάποια εκατομμύρια φυσικά θα εμφανιστώ ως κοινωνικός αρωγός της κοινωνίας. Με ξένο πισινό π--στης δηλαδή! Other people's money! Εμ έτσι όλοι γινόμαστε εθνικοί ευεργέτες: με τα λεφτά των άλλων. Γιατί τα δικά μας θα τα κάνουμε Μητροπολιτικό Μέγαρο (η Μονή Πετράκη στην καρδιά του Κολωνακίου δεν μας φτάνει πια), επενδύσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες κλπ κλπ. Λίγη τσίπα δυστυχώς δεν υπάρχει... ΥΓ: Houston, διόρθωσε σε παρακαλώ το προηγούμενο post σου και αφαίρεσε κάθε αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα. ΥΓ2: Γαμώτο, με πρόλαβε ο Γηρυόνης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.