Προς το περιεχόμενο

Xp limit ram

matrixlord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς πως φτιάχνει το πρόβλημα με το όριο στην ram των xp να δέχονται μέχρι 4 GB μνήμη. Έχω ένα PC με 4 GB και θέλω να του βάλω 8 GB. Δεν θέλω όμως προς το παρόν να του βάλω Vista ή 2003...

Αν έχει κανείς κάτι υπ' οψην του θα με υποχρεώσει...

Το PC είναι Quad Core Q6600 x 2 με 4 GB ECC.

Δημοσ.

Το PC είναι για να μπορώ να βλέπω χάρτες 3d real time και πιστεψτε με ζορίζεται!! Έχει φτάσει πολλές φορές να είναι στο όριο....

Δημοσ.

Φοβάμαι την ασυμβατότητα με το πρόγραμμα που δουλεύω και με άλλα προγράμματα. Δεν έχω δουλέψει 64bit λειτουργικό. Υπάρχει τέτοιο θέμα?

Δημοσ.

Οχι, όλα προγράμματα (software) 32bit παίζουν σε 64bit λειτουργικά. Πιο πολύ θα πρέπει να σε ανησυχεί το αν θα βρεις drivers που να δουλεύουν στα ΧΡ 64bit. Εν τω μεταξύ, αν δεν βαριέσαι, κάνε και ένα search για θέματα που αφορούν στο θέμα που θίγεις στον τίτλο, υπάρχουν κάμποσα και έχουν και διάφορες λύσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά! Μάλλον θα πάω στην λύση των 64bit. Το θέμα είναι οτι είμαι σε επιχείρηση και πρέπει να αγοραστούν. Άντε να δούμε πως θα το περάσω στον προιστάμενο.... Ήδη για να πάρω αυτόν τον υπολογιστή τον έψηνα 1 μήνα.

Δημοσ.
Το PC είναι για να μπορώ να βλέπω χάρτες 3d real time και πιστεψτε με ζορίζεται!! Έχει φτάσει πολλές φορές να είναι στο όριο....

Είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει επεξεργαστης/->κάρτα γραφικών/->δίσκος; Με 1GB Ram και ο υπολογιστής μου δεν ζορίζεται ιδιαίτερα με το photoshop. Με βάση το Performance panel του Task manager πάντα.

4GBs ought to be enough for everyone...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...