aureliano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Λοιπόν σχετικά με το δικό μου θέμα έχει ως εξής: Έχω δικαίωμα εντός τριμήνου από την αγορά να ζητήσω επέκταση εγγύησης. - Για +1 έτος (=2ετής) κοστίζει € 118. - Για +2 έτη (=3ετής) € 236, και με υποχρέωση της εταιρίας να παραλάβει και να επιστρέψει στο χώρο σου το προϊόν μετά την επισκευή. Χρήσιμη δυνατότητα αλλά μου φαίνονται πολλά λεφτά για κάτι που το πήρα λιγότερο από 700 ευρώ. Θα ψάξω αν μπορώ να αξιώσω επέκταση σε 2ετή χωρίς επιπλέον κόστος, βάσει σχετικού νόμου και οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσεις για 2ετείς τουλάχιστον εγγυήσεις σε ηλεκτρονικά προϊόντα. Και επιπλέον αν γίνεται να ζητήσω επέκταση από 2 σε 3 με καμιά εκατοστή ευρώ, είναι καλά νομίζω.
basilis5 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 ο μονος τροπος να κερδισεις τα 2 χρονια που οριζει η ευρωπαικη οδηγια ειναι δικαστικως,και αυτο να ξερεις δεν ειναι 100% σιγουρο καθως ο νομος μεταφραζεται με διαφορους τροπους (ειναι ασαφης κοινως) επισης δεδομενου πως το λαπτοπ θα το χεις 3 χρονια να το δουλευεις εκτος απροοπτου αξιζει η επεκταση,αφου αν σου βγαλει χοντρο προβλημα (οθονη-μητρικη) το κοστος ειναι κοντα στα 700.. για μενα αξιζει ,δεδομενου οτι εχω ενα αχριστο πλεον φουτζιτσου που θελει 900 για να του αλλαξουν μητρικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.