Προς το περιεχόμενο

Επεκταση εγγυησης. Μπορω και αργοτερα?

tolis_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Αγορασα προχτες ενα laptop HP 530 απο τη γραμμη. Σκεφτομουνα την επεκταση εγγυησης απο 1 σε 3 χρονια, αλλα επειδη τωρα εχω μεινει ταπι θελω να ρωτησω: Μπορω να την κανω και αργοτερα? Πρεπει να την αγορασω απ'το μαγαζι που αγορασα και το λαπτοπ, ή δεν εχει σημασια? Αν μπορω κι αργοτερα, ποσο αργοτερα, υπαρχει καποιο οριο?

Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Presario είναι?

Εγώ είχα ρωτήσει στο eshop και μου είπαν να γίνει μέσα στο χρόνο.

Ρώτησα και στην αντιπροσωπεία και μου είπαν απ' ότι θυμάμαι μέσα σε κάποιους μήνες.

Καλυτερα όμως να το κάνεις στις 90πρώτες μέρες, όπως γράφει και το link που παραθέτω.

Μην την πάρεις απ' το Πλαίσιο γιατί βάζει καπέλο!

Κοστιζει 90euro+φπα απ' ότι μου είπαν απ' την αντιπροσωπεία και στο Πλαίσιο το δίνουν 119euro με το ΦΠΑ!

Πάρτο απο δω και θα σου ρθει με courrier τζάμπα στο σπίτι σου.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=788

Επίσης όταν κάνεις την ηλεκτρονική καταχώρηση στην HP να τους πάρεις και τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία γιατί εμένα είχαν κάνει λάθος και θα μου έκοβαν κανα μήνα+ απ' την 3ετή εγγύηση!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

paidia otan kanis tin epektasi apo ena se 3 xronia simeni oti exis epipleon 3 xronia ?? i apla sou aferoun ton ena xrono pou sou dinoun me tin agora kai sou vazoun 3 xronia?

den ine 3(epektasi) + 1 (mazi me to laptop) = 4 xronia etsi?

Δημοσ.

εγώ πάντως που ρώτησα στην HP μου είπανε οτι μπορώ μέσα στους 6 πρώτους μήνες να κάνω την επέκταση. δεν ξέρω αν διαφέρει αυτό το χρονικό όριο από μοντέλο σε μοντέλο.

Thanx haHa & basilis5

Δημοσ.

Σε μενα ειχαν αναφερει οτι μπορεις μεσα στους 6 πρωτους μηνες αλλα καλο ειναι η παραγγελια σου να γινει μεσα στο 3μηνο για να ησυχασεις..

Δημοσ.
Σε μενα ειχαν αναφερει οτι μπορεις μεσα στους 6 πρωτους μηνες αλλα καλο ειναι η παραγγελια σου να γινει μεσα στο 3μηνο για να ησυχασεις..

να ησυχάσεις από τι ? και γιατί να κάνεις παραγγελιά? δεν στην δίνουν αμεσος??

Δημοσ.

Εγώ πήρα τον ακόλουθο υπολογιστή Fujitsu-Siemens

http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55553322

στα € 675 ειδική προσφορά από Κωτσόβολο (τελευταίο κομμάτι στο κατάστημα) πριν 1 μήνα, με εγγύηση ενός χρόνου. Για επέκταση στα 3 ζητούσαν επιπλέον... € 350 :twisted: και φυσικά αρνήθηκα. Θα διερευνήσω αν μπορώ να πάρω επέκταση σε πιο λογική τιμή από την αντιπροσωπεία (ως € 100 ας πούμε) γιατί η αλήθεια είναι πως το 1 έτος δε σε κάνει να νιώθεις ασφαλής...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...