Uberalles_gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Kalimera...simera graftika proti fora sto site k leei oti den prepei na grafw me Grreklish alla sto pc exw mono agglika.. pos ginete na valw ellinika???
disqualified Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 control panel/regional and language settings
antreaslam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Kalimera...simera graftika proti fora sto site k leei oti den prepei na grafw me Grreklish alla sto pc exw mono agglika..pos ginete na valw ellinika??? επίσης, πόσταρες σε λάθος σημείο,αλλά anyway! και υπάρχει και τρόπος,με "ονλάιν" μετάφραση σε διάφορα λινκς,από γκριγκλις. σε ελληνικά...
Uberalles_gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Σήμερα γράφτηκα και δεν ξέρω εάν θέλω να ρωτήσω κάτι που πρέπει να πάω?
Pitsi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Σήμερα γράφτηκα και δεν ξέρω εάν θέλω να ρωτήσω κάτι που πρέπει να πάω? http://insomnia.gr/vb3/index.php Αυτές είναι οι κατηγορίες, γράφεις οπου ταιριάζει καλύτερα.
gtroza Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 pros to paron mono sto mpla mpla einai ypoxreotika ta ellhnika kalos hrthes Uberalles_gr .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.