kosmasgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Καλημέρα παιδιά. Πούλησα το HP Pavilion 9312 , 20 ημερών 850 ευρώ γιατί βλέπω οτι προχωράει η τεχνολογία και το συγκεκριμένο μοντέλο αν και είναι πολυ καλό σε κανα χρόνο δεν θα νιώθει και πολύ. Πιστεύετε ότι έκανα λάθος ?? Επίσης θέλω να μου προτείνετε καινούριο λάπτοπ γύρω στα 1000-1200 ευρώπουλα. Η να περιμένω ακόμα μέχρι τέλος του χρόνου. Ποιος ξέρει τι μας περιμένει. Η Dell κυκλοφορεί λαπτοπ με UBuntu δυστηχώς μόνο ΗΠΑ.
kostastrikala Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εγω πιστευω πως εκανες λαθος.Ειναι καλο μηχανημα.Αν παρεις καινουριο πιστευω οτι το καλυτερο θα ηταν να παρεις παλι ΗΡ
tasosvel Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 ego pantos den tha to poulousa !! mporei na mhn htan to taxutero mhxanhma alla eixe polu kalh karta grafikon kai polu oraia sxediash !!
21century Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Αμα κανει δουλεια σου μην το συζητας, οποτε μαλλον εχασες...κανε αναβαθμιση εστω 1 φορα το χρονο αν θελεις...
doc1000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Έκανες μεγάλη βλακεία... Δηλαδή αμα πάρεις αύριο νέο laptop θα τα ξαναπουλήσεις σε 20μέρες επειδή προχωρά η τεχνολογία? Κάθε 20μερες τα αλλάζουν τα laptops?
kosmasgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Κοιταξε. Δεν αμφιβάλω καλό ήταν το μηχάνημα. Και με καλή κάρτα γραφικών. Απλά σε λίγο καιρό θα βγούν στην φόρα τα καινούρια Pavilion. Λεφτά δεν έχασα γιατι το πήρα λίγο πιο κάτω απο ότι το πούλησα. Εχασα στην αξία του 250 ευρώ. Δεν λέει κάτι αυτό. Συμπληρώνω αλλα 400 και πέρνω κάτι καλύτερο. Το βρήκα λογικό γιατι το πήρα σε μια εποχή που θα σταματούσε η παραγωγή του και θα βγουν τα νέα μοντέλα. Απο το να το κρατήσω και σε κανα χρόνο να φτάσει να έχει 400-500 ευρώ για να το πουλήσω καλύτερα που το δωσα τώρα. Επισης συμφωνώ με την αποψη σου οτι η τεχνολογία προχωράει πολύ γρήγορα και οτι και να πάρεις μετα απο λίγο δεν θα είναι καινουριο Αλλα τι να κάνουμε. Πουλάμε και συμπληρώνουμε για να αγοράσουμε πάλι. Επεσα πάνω στην αλλαγή επεξεργαστών . χεχεχε
bilco Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 "Νοίκιασες" δηλαδή το λάπτοπ με 250 ευρώ για 20 μέρες :???:
disqualified Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 κι εγω θα σε μαλωσω για αυτην την αψυχολογητη ενεργεια, και εφοσον το χες 20 μερες δεν επεσες πανω στην αλλαγη επεξεργαστων απλα βιαστηκες να κανεις την αγορα ετσι? Δικα σου λεφτα ειναι ο,τι θελεις τα κανεις αλλα σε μια τοσο σημαντικη αγορα θα πρεπε να προσεχεις περισσοτερο, και το περιεργο ειναι οτι η αγορα σου ηταν μια χαρα, απλα ειδες santa rosa και τις 8600 και δεν κρατηθηκες ε?
tasosvel Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 na sas po thn alitheia polu tha ithela na do kai enan santa rosa me thn ati 2600 einai arketa kaluterh apo thn 8600 kai fantazomai oti den tha einai pio akrivh !!
kosmasgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 κι εγω θα σε μαλωσω για αυτην την αψυχολογητη ενεργεια, και εφοσον το χες 20 μερες δεν επεσες πανω στην αλλαγη επεξεργαστων απλα βιαστηκες να κανεις την αγορα ετσι? Δικα σου λεφτα ειναι ο,τι θελεις τα κανεις αλλα σε μια τοσο σημαντικη αγορα θα πρεπε να προσεχεις περισσοτερο, και το περιεργο ειναι οτι η αγορα σου ηταν μια χαρα, απλα ειδες santa rosa και τις 8600 και δεν κρατηθηκες ε? Ε ναι είδα τα καινουρια Pavilion και μου τρέχαν τα σάλια χεχεχεχε. Εγώ πιστεύω έκανα καλή κίνηση. Επιμένω οπότε πάμε για την καινούρια σειρά 9000 της HP. E αφου στην ουσία πήρα πίσω τα λεφτά μου και κέρδισα και κάτι ψηλά.
cxmgp Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 na sas po thn alitheia polu tha ithela na do kai enan santa rosa me thn ati 2600 einai arketa kaluterh apo thn 8600 kai fantazomai oti den tha einai pio akrivh !! νομιζω οτι σε επιδοσεις παιχνιδιων η 8600 ειναι ανωτερη
tasosvel Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 h 8600 gs den nomizo !! gia thn gt den xero na sou po me sigouria pia einia kaluterh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.