george_o/c Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 intel asiziti E παιδιά αγόρασα ένα Civic Type-R, μιλάμε ό,τι καλύτερο κυκλοφορ ... :???: Αχ, για κάτσε, όχι ρε γ@μώτο σε λάθος site πόσταρα ... :razz:
Kagkouros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μήπως γιατί η AMD αγόρασε την ATi ??? δεν το ήξερα... Λόγω συγχώνευσης (merging) των δύο εταιριών. ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Και γιατί όχι Datsun? Nissan pleon :p
george_o/c Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 @kagkoure: Σοβαρολογείς? Ειλικρινά δεν ήξερες ότι πλέον όπου δεις AMD, θα δεις και μια Ati ? Shame on you ...
Kagkouros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 @kagkoure: Σοβαρολογείς? Ειλικρινά δεν ήξερες ότι πλέον όπου δεις AMD, θα δεις και μια Ati ? Shame on you ... όπως το λες :oops::oops::oops:
LL_NEO Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Λόγω συγχώνευσης (merging) των δύο εταιριών. Δε συγχωνεύτηκαν αγαπητέ. Η ΑΤΙ εξαγοράστηκε απο την AMD. Σορρυ ξύπνησε το corporate finance μέσα μου :shy:
billpeppas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δε συγχωνεύτηκαν αγαπητέ. Η ΑΤΙ εξαγοράστηκε απο την AMD. Σορρυ ξύπνησε το corporate finance μέσα μου :shy: Λες αμαν πάρουν οι προεδράρες την ATi να ανέβει ? { για να σε δω με πιάνεις ? }
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 an einai tou podosfairou paei 8a varesei kanoni h ATI... (oops sorry spoiler )
merkoutio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δε συγχωνεύτηκαν αγαπητέ. Η ΑΤΙ εξαγοράστηκε απο την AMD. Σορρυ ξύπνησε το corporate finance μέσα μου :shy: Με έφαγε η παραπληροφόρηση της AMD. Στη μία σελίδα μιλά για "συνένωση δυνάμεων" και στο News Room για εξαγορά.
Ailuros Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Λες αμαν πάρουν οι προεδράρες την ATi να ανέβει ? { για να σε δω με πιάνεις ? } O Οrton ήδη έκοψε λάσπη και μας την πλασάρανε για κάτι σε οικειοθελείς αποχώρηση (μην αφοδεύσω...). Το ότι ενδιαφέρονται πάνω από μια μεγάλοι semiconductor manufacturers να αγοράσουν την AMD πάντως δεν είναι απλές φήμες. Το ότι θα εξαγοραστεί όμως εντέλη έχω σοβαρότατες αμφιβολίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.