S2Katana Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 @haHa το δοκιμασα με τη μπαταρια σε απλο surfing και κραταει 2μιση+ ωρες. @fallen, δοκιμασες να συνδεσεις την εξοδο των ακουστικων του λαπτοπ με την εισοδο ηχου στην tv?
haHa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 @haHa το δοκιμασα με τη μπαταρια σε απλο surfing και κραταει 2μιση+ ωρες. Mια χαρα!!! Με γεια ο καινουριος σκληρος (και ουσιαστικα και ο καινουριος φορητος με κατακορυφα ανεβασμενες επιδοσεις) !
S2Katana Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Σε ευχαριστω πολυ! Αλλο μηχανημα εχει γινει και οπως ειχα πει, ζεσταινεται λιγοτερο ο cpu.
fallen_angel82 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 @fallen, δοκιμασες να συνδεσεις την εξοδο των ακουστικων του λαπτοπ με την εισοδο ηχου στην tv? Δηλαδή θα πρέπει να έχω δυο ξεχωριστά καλώδια? Μήπως υπάρχει κάποιο καλώδιο που να είναι διχάλα στις άκρες? Θα το ψάξω. Ευχαριστώ
S2Katana Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Θεωρητικα το HDMI εχει και ηχο απο οσο ξερω, αφου πχ το PS3 μου με HDMI συνδεεται στην TV και εχω ηχο+εικονα.
fallen_angel82 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Θεωρητικα το HDMI εχει και ηχο απο οσο ξερω, αφου πχ το PS3 μου με HDMI συνδεεται στην TV και εχω ηχο+εικονα. Μόνο που το laptop δεν πετάει έξοδο HDMI. Μιλάω για Svideo.
S2Katana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Λαθος μου τοτε. Δοκιμασε με ξεχωριστα καλωδια, αν και νομιζω οτι υπαρχει ενα με διχαλα.Αλλα και παλι, θα εχει απο 2 καλωδια σε καθε πλευρα.
dr.zivagko Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα φίλοι εχω τον FE31H ένα χρόνο και δουλεύει ρολόι!
stami Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 σήμερα ανακάλυψα ένα μικρο προβληματάκι,όταν πατάω Fn Και τα F6 h F7 που αντιστοιχούν στην φωτηνοτητα της οθόνης δεν γίνετε τίποτα,ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Eho kai ego to idio provlima alla ta dikamu einai F5- F6 eho to vgn-fe41e.kai kati allo to diko mu den ehi BLUETOOTH alla to vgn-fe41m-kai to 41s to ehun pos mporo na to valo mesa.:devil
CptBill Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Βλεπω στα plaisio.gr και play247.gr μια δραματικη μειωση φορητων μοντελων Vaio...παιζει κατι? Γνωρίζει κανεις?
badoun Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Κι εγώ το πρόσεξα αυτό και έχω την ίδια απορία...
Thomas-79 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα.... μετά από πολύ καιρό πήρα την απόφαση να πάρω ένα laptop.... Κατέληξα λοιπόν στο συγκεκριμένο.... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=980447 !!! Επειδή δεν έχω και τις πολλές γνώσεις και εμπειρίες στον χώρο των laptop.... θα εκτιμούσα οποιαδήποτε γνώμη, είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική.... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια - γνώμη έχετε να προσφέρετε....
disqualified Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 αν το θες παραλληλα και για διακοσμητικο παρτο αλλιως δεν αξιζει να το παρεις για να κανεις τη δουλεια σου, sorry παιδια οσοι εχετε vaio...και εμενα μ αρεσουν αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου τοσα λεφτα και με 1 ετος εγγυηση, παρολο που οι οδηγιες ΕΕ λενε για 2 (οποτε θα το παλεψεις) και με επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια 260? δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα
dr_periergos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα! σημερα πηρα το FZ21M αλλα εχω μια απορια αν μπορει να βοηθησει κανεις! προσπαθησα να δημιουργησω δισκους ανακτησης αλλα μολις παταω vaio recovery center ενω συμφωνα με το εγχειριδιο πρεπει να εμφανιστει το παραθυρο "ελεγχος λογαριασμου χρηστη" εμενα μου βγαζει "failed to create empty document". ξερει κανεις γιατι? ευχαριστω!
S2Katana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Εμενα δε μου εμφανιστηκε ''Λογαριασμος Χρηστη'', αμεσως ανοιξε το προγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.