Προς το περιεχόμενο

Vaio users

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

S2Katana μήπως μπορεις να μου απαντησεις κι εμενα στο παραπάνω μου πρόβλημα γιατι με την Sony δεν έβγαλα ακρη?

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχει καποιος τον CR 21S ?

Τι λει το μηχανακι ? θελω να το παρω για δωρο..

Το πήρα πριν δυο βδομάδες. Καταρχήν είναι πανέμορφο!!!:)

Το πληλτρολόγιο θα σε ξενήσει λίγο, αλλά είναι τύπου mac

Και μετά από λίγη ώρα θα δεις ότι είναι πολύ βολικό.

Από επιδόσεις είναι αρκετά καλό. Δε λέω τέλειο γιατί δεν έχει

και την καλύτερη κάρτα γραφικών. Αλλά αν δεν το θες για βαριά δουλειά

είναι ότι πρέπει. Βέβαια έχει Vista πάνω, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.χαχα

Δημοσ.

Με τα πολλά,πήρα τηλέφωνο τη Sony και μου είπε οτι έτσι είναι σε αυτό το μοντέλο.Σαν άπιστος Ελληνάρας,πήγα στο πλαίσιο να το δοκιμάσω σε άναν άλλο vaio της ίδιας σειράς και όντως δεν πατιώντουσαν τα πλήκτρα...Οπότε μάλλον σε usb πληκτρολόγιο θα καταλίξω,ΑΛΛΑ για ποιον στο καλό λόγο έχουν κάνει τέτοιο πράγμα?Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν να προφυλάξουν βάζοντας τέτοιο πληκτρολόγιο.Και να πεις οτι είναι και κανένα φθηνό λαπτοπ πάει στο καλο...

Δημοσ.

Αν και το έχω κάνει και topic ας το γράψω κι εδώ.

Πήρα το CR21S/L, έβαλα XP Pro SP2. Όλα δουλεύουν εκτός από

2 συντομεύσεις οι οποίες δεν είναι σημαντικές. Όμως δε δουλεύει ούτε

το πλήκτρο Fn με αποτέλεσμα να μη μπορώ να αλλάξω φωτεινότητα και

να συνδέσω το pc με άλλη οθόνη ή tv.

Δημοσ.

Οντως είναι ηλίθιο αλλά μπορώ να ζήσω και χωρις αυτό!Ένα usb πληκτρολόγιο και είμαι οκ.Να ρωτήσω όμως.Μήπως υπάρχουν πληκτρολόγια για laptop,δηλαδή μπορώ απλά να το αλλάξω?Και κάτι άλλο που μου ήρθε στο μυαλό αλλά δεν νομίζω να πολυστέκει.Μήπως φταίνε τα vista που είναι η φθηνότερη έκδοση?Λέέέέέέέέέμε τώρα...

Δημοσ.

Το οτι ειναι η φθηνοτερη εκδοση δεν παιζει ρολο.

Θες να αλλαξεις ολο το πληκτρολογιο του λαπτοπ?Αυτο δεν παιζει και δεν νομιζω να ειναι θεμα k/b αλλα θεμα μητρικης.

Δημοσ.

Αν είναι θέμα μητρικής,πως είμαι σίγουρος οτι ένα usb πληκτρολόγιο θα δουλεύει?Απλά λοιπόν πρέπει να ξεγράψω τα παιχνίδια στο λαπτοπ!!Εκτως απο αυτά που παίζονται μόνο με ποντίκι....

Δημοσ.

Επειδη παρομοιο προβλημα ειχα και σε desktop πληκτρολογιο,με αλλο πληκτρολογιο(διαφορετικο μοντελο) δεν ειχα προβλημα.

Αρα δεν ειναι θεμα μητρικης αλλα πληκτρολογιου.

Δημοσ.

Το κακό είναι οτι σε λαπτοπ δεν αλλάζεις πληκτρολόγιο και επίσης αν αυτό το έχουν κάνει σε όλα τα FZ21M δεν μπορώ να τους πω να μου το αλλάξουν...Οπότε το USB θα μου λύσει το πρόβλημα!

Δημοσ.
Επειδη παρομοιο προβλημα ειχα και σε desktop πληκτρολογιο,με αλλο πληκτρολογιο δεν ειχα προβλημα.

Αρα δεν ειναι θεμα μητρικης αλλα πληκτρολογιου.

Δλδ εννοεις οτι ειναι προβλημα hardwarικο, των πληκτρων?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...